Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

HR-harjoittelija

Helsinki

HR-harjoittelija

Haemme HR-harjoittelijaa palkalliseen harjoitteluun Helsingin toimipisteeseemme.

Sinun roolisi

HR-harjoittelijana pääset avustamaan erilaisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä. Teet läheistä yhteistyötä HR- tiimimme eri jäsenten kanssa avustaen mm. rekrytoinneissa sekä operatiivisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä. Tehtävässä pääset myös mukaan kehittämään HR toimintoamme yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä oppimaan ja näkemään monipuolisesti HR-alan työtä. Harjoittelu on palkallinen.

 

Odotamme

Haluamme muuttaa alaa ja odotamme myös harjoittelijoiltamme ennakkoluulotonta suhtautumista toiminnan kehittämiseen. Tehtävät edellyttävät luonnollisesti myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteellisuutta ja kehityshalukkuutta.

Harjoittelun kesto on vähintään 6kk kuukautta ja toivottu aloitusajankohta on vuoden alusta. Tehtävässä on mahdollista myös jatkaa pidempäänkin. Toivomme, että voit työskennellä täysipäiväisesti. Harjoittelu sopii hyvin opintojen loppuvaiheessa olevalle tai juuri valmistuneelle. Aikaisempi kokemus HR-tehtävistä katsotaan eduksi.

 

Join Our Journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Henkilöstöjohtaja Maija Soininen, +358 400 838018, maija.soininen@bonava.com

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.