Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kesätyöntekijä sisustuspalveluun

Helsinki

Kesätyöntekijä sisustuspalveluun

Haemme nyt kesätyöntekijää sisustuspalvelutiimiimme.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki. Haluamme myös tarjota alan opiskelijoille tilaisuuden olla mukana kanssamme luomassa uutta ja samalla päästä kehittymään alan ammattilaisina.

Sinun roolisi

Kesätyöntekijänä Bonavalla pääset työskentelemään osana ammattitaitoista sisustuspalvelutiimiämme. Työtehtäviisi lukeutuu asiakaspalvelu asuntomyymälässämme sekä asiakastilaisuuksiin osallistuminen. Tulet avustamaan tiimin muita jäseniä muun muassa myyntiaineiston ja kalustekuvien kanssa, varmistaen kaiken olevan oikein. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu materiaalilistauksien tekeminen sekä työskentely materiaalivalintaohjelmamme parissa.

Odotamme

Haluamme muuttaa alaa ja odotamme myös kesätyöntekijöillämme ennakkoluulotonta suhtautumista toiminnan kehittämiseen, ”onnistuu!” -asennetta sekä palavaa halua oppia alan parhailta ammattilaisilta.

Toivomme sinulta avointa ja rohkeaa asennetta uusia tilanteita sekä ihmisiä kohtaan. Ideaalihakijamme ottaa mielellään vastuuta sekä toimii työtilanteissa aktiivisesti ja oma-aloitteisesti. Tehtävä soveltuu alan opiskelijalle (AMK tai DI) kuitenkin opintojen vaiheesta riippumatta.

Kesätyönkesto on noin kolme kuukautta ja toivomme, että pystyt työskentelemään kokoaikaisesti. Aloitus ja lopetus ajankohdista on mahdollista keskustella valitun henkilön mahdollisuuksien mukaan.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa sisustuspalvelupäällikkö Liisa Kuokkanen +358 43 825 7393, liisa.kuokkanen@bonava.com

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Toimimme Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin.

Suunnittele tulevaisuutesi

Join our journey