Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Myyntiassistentti Turkuun

Turku

Myyntiassistentti Turkuun

Oletko aurinkoinen tiimipelaaja? Sytytkö työpöydästä, joka täytyy monipuolisista myyntiä avustavista työtehtävistä? Etsimme nyt myyntiassistenttia toimimaan koko Turun toimiston myyntiorganisaation "oikeana kätenä". 

Sinun roolisi

Tuet myyntiassistentin tehtävässäsi kokonaisvaltaisesti myyntiorganisaatiota. Monipuoliseen työnkuvaan sisältyy muun muassa yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa, asiakirjahallintaa ja CRM-järjestelmätietojen ylläpitoa. Lisäksi vastuullasi on matkavaraukset, tilaisuuksien järjestäminen ja organisointi, mukaan lukien oman tiimisi virkistystoiminnan järjestäminen. Osallistut myös markkinointitiimin kanssa tehtävään ideointiin ja materiaalipäivitykseen liittyvään työhön. Ylipäätään huolehdit toimiston arjen sujumisesta reippaalla ja oma-aloitteisella toimintatyylilläsi ja varmistat, että olet apuna siellä, missä sinua tarvitaan.

Odotamme

Tehtävässä menestymistäsi tukee soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi) ja aikaisempi kokemuksesi vastaavanlaisista työtehtävistä (esim. myynti- tai toimistoassistentin tai kiinteistövälittäjän tehtävistä). Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että osana tiimiä, kannat vastuun omista töistäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sopeudut joustavasti vaihtuviin työtilanteisiin ja kykenet toimimaan ajoittain kiireisessäkin aikataulussa. Olet asenteeltasi aurinkoinen asiakaspalvelija niin sisäisessä kuin ulkoisessakin viestinnässä. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja MS Office-ohjelmat ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Omaat valmiuden työskennellä suullisesti ja kirjallisesti sekä englannin että suomen kielellä. 

Join our journey

Kyseessä on vuoden mittainen määräaikainen vuokratyösuhde Eilakaislan kautta. Työ alkaa elokuussa 2019.

Bonava tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, valoisat ja modernit työskentelytilat sekä työtäsi tukevan työyhteisön. Bonavan visio on luoda onnellisia naapurustoja, jota sinäkin omalla työpanoksellasi pääset toteuttamaan! 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi perjantaina 14.6. klo 9-10 ja torstaina 20.6. klo 13-14 välisenä aikana.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.06.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi