Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Projekti-insinöörejä Helsinkiin

Helsinki

Projekti-insinöörejä Helsinkiin

Haemme projekti-insinöörejä Helsingin ja pääkaupunkiseudun yksikköihimme tukemaan projektijohtajia hankkeiden läpiviennissä. Projekti-insinööri työskentelee tiiviissä yhteistyössä projektijohtajien sekä monien sisäisten ja ulkoisten tahojen kanssa tontin kaavavaiheesta aina siihen saakka että uusissa kodeissa asuu tyytyväiset asukkaat. 

Sinun roolisi

Projekti-insinöörinä tuotat projektijohtajalle tietoa päätöksenteon tueksi. Lisäksi teet ja teetät erilaisia selvityksiä, raportoit edistymisestä ja valmistelet hankkeisiin liittyviä sopimuksia. Tehtävä voi tilanteen tai osaamisen mukaan sisältää myös suunnittelun ja rakennuttamisen ohjaukseen ja valvontaan liittyviä vastuita.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta sekä ymmärrystä rakennus- ja hankekehitysprosesseista ja niihin liittyvistä syy- ja seuraussuhteista. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai olet valmistumisvaiheessa ja kommunikoit sujuvasti Suomen lisäksi englannin kielellä.

Olet kiinnostunut tekemään asioita asiakaslähtöisellä tavalla ja sinulla on innostusta ja intohimoa kehittyä ja kehittää toimintaa. Omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja koordinointitaidot sekä kyvyn kannustaa muita. Persoonana olet jämäkkä, tehokas ja analyyttinen.

 Join our journey

Hae tehtävää osoitteessa www.bonava.fi/työpaikat mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 20.12.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Helsingin yksikönjohtaja Matti Kuronen, puh. 040-5769105,  matti.kuronen(at)bonava.com.

 

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.