Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Suunnittelupäällikkö

Helsinki

Suunnittelupäällikkö Helsinkiin

Haemme nyt suunnittelupäällikköä vastaamaan itsenäisesti projektien suunnitteluvaiheen johtamisesta sekä suunnittelutiimin ohjaamisesta.

Sinun roolisi

Suunnittelupäällikkönä vastaat suunnittelun kokonaisuudesta sekä laadusta investoinnin kaikissa vaiheissa. Suunnittelupäällikkönä vastaat asuinkerrostaloprojekteissa eri suunnittelualojen ohjauksesta, mutta myös suunnitteluun liittyvistä sopimuksista sekä suunnitteluprosessin laadukkuudesta, aikataulutuksesta sekä koordinoinnista. Päämääränäsi on teettää sellaiset suunnitelmat, joilla saavutetaan projektin taloudelliset, laadulliset ja aikataululliset tavoitteet. Suunnittelupäällikkönä toimit läheisessä yhteistyössä niin yhteistyökumppaneiden kuin sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Pidät myös projektinjohtajan tietoisena projektin tilanteesta.

Bonava on nuori yritys ja toimintamallimme on kehitysvaiheessa, joten tehtävässä tulee korostumaan uudenlaisten toimintatapojen ja -mallien kehittäminen sekä implementointi. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (arkkitehti, DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa, sekä muutaman vuoden kokemusta rakennusten suunnittelun, rakentamisen tai rakennuttamisen parista. Arvostamme käytännössä hankittuja taitoja projektien johtamisesta tai koordinoinnista sekä suunnittelun kustannuksista, laadusta ja aikataulusta vastaamisesta. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, jonka lisäksi kommunikoit myös englanniksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet joko suunnitellut itse tai suunnitteluttanut useita projekteja, mutta ennen kaikkea olet kiinnostunut tekemään asioita uudella, asiakaslähtöisellä tavalla. Sinulla on osaamista tietomallien hyödyntämisestä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi alla olevan hakupainikkeen kautta, mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 15.4.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Sanna Pusila, +358407741354 Sanna.Pusila@Bonava.com

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2300 ammattilaisen voimin.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.