Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Suunnittelupäällikkö Helsinkiin

Helsinki

Suunnittelupäällikkö Helsinkiin

Suunnittelupäällikkö Helsinkiin

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haemme nyt suunnittelupäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun alueen asunto- ja aluesuunnittelun ohjauksesta ja johtamaan projektien suunnitteluryhmää. 

Sinun roolisi

Suunnittelupäällikkö vastaa suunnittelun kokonaisuudesta sekä laadusta investoinnin kaikissa vaiheissa, aina tontin valinnasta avainten luovutukseen saakka. Suunnittelupäällikkö johtaa ja koordinoi projektien suunnitteluryhmää sekä vastaa yhteistyöstä eri sidosryhmien välillä.  Suunnittelupäällikkö vastaa projekteissa eri suunnittelualojen ohjauksesta, mutta myös suunnitteluun liittyvistä sopimuksista, kustannusseurannasta sekä suunnitteluprosessin laadukkuudesta, aikataulutuksesta sekä koordinoinnista.  Suunnittelupäällikkö toimii läheisessä yhteistyössä eri tahojen asiantuntijoiden kanssa ja pitää myös projektijohtajan tiedotettuna projektin tilanteesta. Uuden organisaation myötä tehtävässä tulee korostumaan uudenlaisten toimintatapojen ja –mallien kehittäminen sekä implementointi.

Suunnittelupäällikkö pääsee osallistumaan myös tuotekehitykseen osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Nuoressa organisaatiossa henkilölle annetaan paljon vapautta toiminnan sekä tehtävänkuvan kehittämiseen.  Bonavalla suunnittelupäällikön tärkein vastuu on nähdä suunnittelu kokonaisuutena, jotta investointi voi edetä velvollisuuksia noudattaen, oikea-aikaisesti ja laadukkaasti eteenpäin. 

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (arkkitehti, DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa, sekä muutaman vuoden kokemusta rakennusten suunnittelun, rakentamisen tai rakennuttamisen parista. Arvostamme käytännössä hankittuja taitoja projektien johtamisesta tai koordinoinnista sekä suunnittelun kustannuksista, laadusta ja aikataulusta vastaamisesta. Menestyäksesi tehtävässä, kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Suunnittelupäällikön tehtävän osalta odotamme, että olet joko suunnitellut itse tai suunnitteluttanut jo projekteja, mutta ennen kaikkea olet kiinnostunut tekemään asioita uudella, asiakaslähtöisellä tavalla. Omaat kokemusta tietomallintamisesta, olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Join our journey

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Sampo Syväoja, +358 45 631 5833 tai sampo.syvaoja@compasshrg.fi

Hae tehtävään oheisesta linkistä https://bit.ly/2D8lwwd

 

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Join our journey