Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Takuutöiden työnjohtaja

Helsinki

Takuutöiden työnjohtaja

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haemme nyt Takuutöiden työnjohtajaa vahvistamaan laadunvalvontaa sekä asiakaspalvelua Bonavalla pääkaupunkiseudulla. 

Sinun roolisi

Tehtäväkenttääsi kuuluu jo valmistuneiden kohteiden takuutöiden koordinointi ja valvonta sekä yhteydenpito asiakkaisiin yhteistyössä asiakaspalvelutiimimme kanssa. Takuutöiden työnjohtajana käsittelet asiakaspalautetta ripeällä ja ystävällisellä tavalla sekä organisoit ja valvot korjaustöitä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi laatuun, rakennettavuuteen sekä rakentamisen kustannustehokkuuteen liittyvien asiakaspalautteiden tuominen projektien suunnitteluun sekä yhteydenpito isännöitsijöihin ja huoltoyhtiöihin.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri). Sinulla on kokemusta työmaan johtamisesta tai valvonnasta ja olet henkilönä palveluhenkinen, ripeä ja aikaansaava. Asiakaspalvelu vaativissakin tilanteissa tulee sinulta luontevasti ja olet tottunut toimimaan paineen alla. 

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Sanna Tuononen, Sanna.Tuononen@bonava.com, +35850 325 0189. 

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtavia asuntorakennuttajia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

 

Rakenna tulevaisuutesi!

Join our journey