Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Tuotantoinsinööri Helsinkiin

Helsinki

Tuotantoinsinööri Helsinkiin

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme? Haussa on nyt tuotantoinsinööri Helsinkiin.

Tuotantoinsinöörinä toimit osana teknistä toimistoa. Teknisen toimiston vastuulla on tuotannon toimintatapojen yhtenäistäminen ja tuotannon aloitus- ja onnistumisedellytysten varmistaminen sekä tuotannon tukeminen. Tekninen toimisto muodostuu laskennasta, valvonnasta sekä tuotannon tuki ja kehitys -toiminnosta.

Sinun roolisi

Tuotantoinsinöörin työtehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeidemme työpäälliköiden kanssa ja vastaat osaltasi tuotannon aikataulujen ja tavoitearvioiden laatimisesta sekä olet mukana varmistamassa hankkeiden aloitusedellytyksiä.

Tehtäviisi kuuluu myös suunnittelun ohjauksen ja laskennan avustavat tehtävät sekä aikatauluohjelmien koulutus tuotannon toimihenkilöille.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK), aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työskentelet mielelläsi vaihtelevien tehtävien parissa ja hallitset useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti. Pidät eri sidosryhmien kanssa työskentelystä ja omaat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Aiempi järjestelmäkoulutustausta katsotaan eduksesi.

Join our journey

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen toimiston päällikkö Janne Kiiskilä  janne.kiiskila@bonava.com

Hae tehtävään alla olevan hakupainikkeen kautta, mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.