Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Tuotantopäällikkö

Tampere

Tuotantopäällikkö

Haemme asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä tuotantopäällikköä vastaamaan Bonava Suomen tuotannon projektijohdon operatiivisesta toiminnasta alueenaan Tampere, Turku ja Oulu.

Sinun roolisi

Tuotantopäällikkönä tuet Tampereen, Turun ja Oulun alueen työpäälliköitä projektikohtaisten haasteiden ratkaisemisessa, aloitusedellytysten varmistamisessa ja kustannusten ennustamisessa. Lisäksi haet aktiivisesti vaihtoehtoisia ratkaisuja rakennuskustannusten alentamiseksi. Alueorganisaation tuotantopäällikkönä teet myös tiivistä yhteistyötä pääkaupunkiseudun tuotantopäällikön sekä teknisen toimiston päällikön kanssa tuotantoon liittyvissä asioissa.

Työskentelyalueenasi on Tampere, Turku ja Oulu. Kotipaikkakuntasi olisi ihanteellisesti joko Tampere tai Helsinki. Tehtävä edellyttää matkustamista arviolta kahtena päivänä viikossa.

Tuotantopäällikkönä vastaat Bonavan tuotannon projektijohdon operatiivisesta toiminnasta tuotantojohtajan/aluejohtajan alaisuudessa:

  • tuet ja johdat työpäälliköitä
  • olet mukana parantamassa tuotannon tehokkuutta ja rakentamisen tapoja
  • tuet projektiorganisaatiota tuotannon haasteiden ratkaisemisessa ja projektien kustannusten hallinnassa sekä parannat kustannusennusteiden tarkkuutta
  • johdat ja varmistat uusien toimintatapojen ja VDC-järjestelmien käyttöönottoa yhdessä teknisen toimiston päällikön kanssa

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa, sekä usean vuoden kokemusta monipuolisesta rakentamisen johtamisesta. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla hyvät tiimityö- ja neuvottelutaidot, näyttöjä muutosjohtamisesta sekä pitkäjänteisyyttä varmistaa, että asiat hoituvat loppuun saakka. Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne sekä intohimoa ja näkemystä saada aikaan kehitysloikka rakentamisen toimintatavoissa. Esimiehenä olet jämäkkä ihmisten johtaja, jolla on kyky motivoida ihmiset työskentelemään tavoitteellisesti ja kehittämään projektien toimintatapoja.

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja – sekä rakentamisen tehokkuusloikkaa – osana tavoitteeseen sitoutunutta ja innostunutta henkilöstöämme.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantojohtaja Ilpo Peltonen, ilpo.peltonen@bonava.com

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2100 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,37 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Rakenna Tulevaisuutesi