Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareHeart filled SVG Blackholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Työnjohtoharjoittelijoita Tampereelle

Tampere

Työnjohtoharjoittelijoita Tampereelle

Rakenna tulevaisuutesi kanssamme

Haemme nyt työnjohtoharjoittelijoita kerrostalokohteisiimme Tampereelle.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki. Haluamme myös tarjota alan opiskelijoille tilaisuuden olla mukana kanssamme luomassa uutta ja samalla päästä kehittymään alan ammattilaisina.

Sinun roolisi

Työnjohtoharjoittelijanamme tulet toimimaan osana ammattitaitoista työmaajohto-organisaatiotamme. Omasta kiinnostuksestasi ja opintojesi vaiheesta riippuen tehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi avustavat tehtävät työmaatoteutuksen ennakkosuunnittelussa ja valmistelussa, työvaiheiden toteutuksen johtamiseen osallistuminen ja toteutuksen koordinointi sekä omien työvaiheiden kustannusten seuranta.

Tampereella käynnissä olevia projektejamme on Lielahdessa ja Kalevassa.

Odotamme

Työnjohtoharjoittelumme soveltuvat alan opiskelijoille (esim. rakennusinsinööri AMK tai DI tai rakennusmestari) opintojen vaiheesta riippumatta. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta työmaatehtävistä sekä kokemusta uudisrakentamisesta.

Harjoittelijoiltamme toivomme innokasta asennetta ja intoa oppia rakentamisen parhailta ammattilaisilta. Lisäksi odotamme myös harjoittelijoiltamme asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja halua olla mukana muuttamassa alan toimintatapoja.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian. Kerothan hakemuksessasi toivomasi harjoittelun ajankohdan sekä mahdolliset muut toiveet, joita sinulla harjoittelulle on (esim. toivomasi tehtävät harjoittelussa tai työmaan sijainti).

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Rakenna tulevaisuutesi

Join our journey