Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Työturvallisuusinsinööri

Helsinki

Työturvallisuusinsinööri

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haemme nyt työturvallisuusinsinööriä osallistumaan työturvallisuuteen liittyvien asiakirjojen ja prosessien tuottamiseen sekä työmaatiimiemme tukemiseen.

Sinun roolisi

Tehtävässä pääset tuottamaan selkeitä ohjeita, malliasiakirjoja sekä erilaisia opetusmateriaaleja ja tukemaan niiden käyttöönottoa projekteissa. Lisäksi prosessikuvausten tekeminen ja erilaisten järjestelmien käyttö kuuluvat työtehtäviisi. Olet myös valmis opettelemaan ja omaksumaan uusia ohjelmistoja. Tehtävä edellyttää järjestelmällistä työskentelyotetta ja halua tukea työturvallisuusjohtamista.

Tehtävä sijaitsee Bonavan moderneissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa.

Odotamme

Odotamme valittavalta henkilöltä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai AMK). Toivomme lisäksi, että rakennusala ja sen työturvallisuuskäytännöt ovat sinulle entuudestaan tuttuja sekä tunnet rakennusalan eri prosessit ja terminologian.  

Tuotat sujuvasti tekstiä sekä suomen että englannin kielellä.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työturvallisuuspäällikkö Tuija Lönnrot +358 50 3460 021 (to 14.3. klo 14-16 ja pe 15.3. klo 8-10).

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.
Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi.
Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.