Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Join our journey

Jännittävällä muutosmatkalla

Olemme jännittävällä muutosmatkalla kohti visiotamme: haluamme luoda uusia koteja ja onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä toteutamme arvojamme haastaen samalla sekä omia että alamme toimintatapoja. Menestyksemme perustuu kykyyn kehittää ja toteuttaa fiksuja ja kustannustehokkaita ratkaisuja, sillä tehtävämme on luoda parempia koteja ja parempaa elämää.

Innostava ilmapiiri ja tiimihenki

Olemme innostuneita, positiivisia ja tekemisellemme omistautuneita. Opimme ja kehitymme jatkuvasti, kun autamme toinen toisiamme ja teemme yhteistyötä yli rajojen. Avoin, yhteistyöhakuinen ja suora tapamme toimia vie meitä eteenpäin. Teemme yhdessä lujasti töitä ja pidämme myös hauskaa matkan varrella.

Tavoitteet korkealla ja paljon osaamista

Olemme kunnianhimoisia ja meillä on vahva tahto saada asioita aikaan. Pidämme asiakkaan aina kaiken tekemisen keskiössä. Yhdessä meillä bonavalaisilla on laaja-alaista osaamista eri aloilta ja monipuolista kokemusta. Yhdessä me myös kasvamme ja etenemme matkallamme kohti kunnianhimoisia tavoitteitamme. Meillä on halu voittaa yhdessä.

 

Start-up, jolla on vahvat juuret

Olemme yrityksenä nuori ja meillä on yrittäjähenkeä ja draivia. Olemme pörssiyhtiö, meillä on vakaa taloudellinen perusta ja vahvat juuret, sillä kokemuksemme kumpuaa jo 1930-luvulta lähtien. Meihin voi luottaa. Vaikka olemme iso ja kansainvälinen yritys, meillä on rento ja välitön ilmapiiri.

siteassets/yleiset/tietoa-meista/urasivut/pbpwinner.png

Henkilöstötyytyväisyyden kärkeä: Bonava voitti Employee Experience Award -palkinnon

Bonava on valittu vuonna 2019 rakennusalan ja teollisuuden parhaaksi työpaikaksi Tukholmassa Powered by People – Employee Experience Awardsissa. Asiakaskokemuksen ja henkilöstötyytyväisyyden mittaamiseen keskittyneen Brilliant Futuren jakama palkinto perustui vuonna 2018 toteutettuun kyselyyn, jossa kartoitettiin työntekijöiden kokemusta työnantajastaan.

Employee Experience Award -palkinto myönnetään henkilöstön sitouttamisessa menestyneille yrityksille vuosittain. Bonavan erinomaisissa arvioissa korostuivat erityisesti henkilöstön sitoutuneisuus sekä johtajuus.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuutta, hyvinvoivaa työyhteisöä ja onnellisia naapurustoja.