Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Uratarinoita

Tarinoita henkilöstöstämme

Millaista on oikeasti työskennellä Bonavalla? Henkilöt, jotka voivat parhaiten vastata tähän kysymykseen, ovat tietysti bonavalaiset!

Luomme koteja ja naapurustoja ja tämän toteuttamiseksi meillä on hyvin erilaisia työtehtäviä eri puolilla organisaatiotamme. Täältä voit lukea, millaista on työskennellä eri tehtävissä Bonavalla. 

Projektijohtajan työssä ohjaan sitä, että uusi asuinkerrostalo naapurustoineen nousee ajallaan ja koko projektitiimin yhdessä asettamien tavoitteiden mukaisesti, ja että tiimilläni on parhaat mahdolliset eväät projektien edistämiseen.

Heikki Ruski

Projektijohtaja

siteassets/yleiset/tietoa-meista/urasivut/heikki_ruski_400x400.jpg
Lue lisää
siteassets/yleiset/tietoa-meista/urasivut/elsi_lahdenmaa_400x400.jpg

Työtehtäväni ovat todella monipuolisia ja mielenkiintoisia, eikä yksikään päivä ole samanlainen tai täysin ennalta aavistettava.

Elsi Lahdenmaa

Myyntipäällikkö

Lue lisää

Työmaapäällikkönä johdan rakentamista annettuihin tavoitteisiin nähden, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Mika Hautaviita

Työmaapäällikkö

siteassets/yleiset/tietoa-meista/urasivut/mika_hautaviita_400x400.jpg
Lue lisää
siteassets/yleiset/tietoa-meista/urasivut/pitkalariikka_400x400.jpg

Työskentelen Sustainability Managerina Bonavalla, ja tehtävät liittyvät yritysvastuuseen ja kestävään kehitykseen.

Riikka Pitkälä

Sustainability Manager

Lue lisää