Turvallisuus

Bonavan toimintaohjeet asiakaskohtaamisissa poikkeusaikana

Olemme Bonavalla ryhtyneet useisiin toimenpiteisiin asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja työntekijöidemme terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.  

Jos olet tapaamassa meitä lähiaikoinaSinun on tärkeä tietää seuraava: 

  • Jos olet yli 70-vuotias, sinulla on jokin perussairaus tai olet viime aikoina matkustanut ulkomailla ja tullut Suomeen alle 14 päivää sitten, pyydämme, ettet osallistuisi asiakastilaisuuksiimme. Sama pätee myös niissä tapauksissa, jos sinulla on lieviäkin hengitysteihin liittyviä oireita tai olet ollut lähikontaktissa henkilöön, jolla epäillään COVID-19-altistusta.
  • Tiedotamme erityisjärjestelyistä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ennen sovittuja tapaamisia. Mikäli he ovat matkustaneet ulkomaille viime aikoina, kokevat lieviäkään hengitystieinfektion oireita tai ovat olleet lähikontaktissa henkilöön, jolla epäillään virustartuntaa, siirrämme tapaamista tai pyrimme järjestämään sen digitaalisesti. 
  • Tällä hetkellä Bonava Suomi pidättäytyy järjestämästä asiakastilaisuuksia ja pääasiallisesti järjestämme vain tilaisuudet, joihin olemme velvoitettuja lain puitteissa ja joissa on alle 10 osallistujaa.
  • Tarjoamme tällä hetkellä vain henkilökohtaisia asuntoesittelyjä. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta sopiaksesi tapaamisen ja saadaksesi lisätietoja. Esitteen saat ladattua sähköisesti kunkin kohteen nettisivulta. 
  • Minimoidaksemme asiakaskontakteja teemme poikkeusaikana vain välttämättömät ja kiireelliset korjaustoimenpiteet jo luovutettuihin asuntoihin.
  • Bonavan työntekijät, jotka ovat viime aikoina matkustaneet, eivät ole asiakaskontaktissa ja heillä on 14 vuorokauden työhöntulokielto, jona aikana he ovat etätöissä eivätkä tapaa työtovereita tai asiakkaita. 
  • Bonava toimii kahdeksassa eri maassa ja olemme keskeyttäneet kaikki liikematkat maiden välillä. 
  • Kehotamme työntekijöitämme ja asiakkaitamme seuraamaan ensisijaisesti viranomaisohjeistuksia. 

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä ja siksi olemme ryhtyneet tarvittaviin varotoimenpiteisiin. Palvelemme teitä kuitenkin edelleen ja tarjoamme mahdollisuuksia digitaaliseen asiointiin kanssamme sekä henkilökohtaisiin asuntoesittelyihin 

Toivomme ymmärrystä tekemiimme järjestelyihin tässä poikkeuksellisessa tilanteessaMikäli haluat lisätietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät arkisin klo 8.00–18.00 sähköpostitse asiakaspalvelu@bonava.fi tai puhelimitse 0800 05557.