Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Turvallisuus

Bonavan toimintaohjeet asiakaskohtaamisissa poikkeusaikana

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja siksi noudatamme tarvittavia varotoimenpiteitä poikkeusaikana.

Haluamme tehdä kotimatkastasi mahdollisimman turvallisen kokemuksen. Sinun on hyvä tietää seuraava:

 • Saat ladattua esitteen sähköisesti kunkin kohteen nettisivulta. 
 • Joidenkin yleisnäyttöjen lisäksi esittelemme uusia Bonava-koteja pääsääntöisesti henkilökohtaisissa tapaamisissa. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta sopiaksesi tapaamisajan. Voit tehdä varauksen myös kohteen nettisivuilla sähköisen ajanvarauskalenterin kautta.
 • Osaan asiakastilaisuuksistamme voit osallistua etäyhteydellä digitaalisesti.
 • Helpottaaksemme kotiisi liittyvien asiakirjojen hyväksymistä hyödynnämme digitaalista allekirjoitusta.

Ethän osallistu fyysisesti asiakastilaisuuksiimme:

 • Jos olet matkustanut viime aikoina, pyydämme Sinua noudattamaan viranomaisohjeistuksia ja suosituksia terveysturvallisuuden takaamiseksi ennen kuin osallistut tilaisuuksiimme. THL: Matkustaminen ja koronaviruspandemia
 • Mikäli sinulla on lieviäkin hengitysteihin liittyviä oireita tai olet ollut lähikontaktissa henkilöön, jolla on todettu tai epäillään COVID-19-tartuntaa.

Pyrimme osaltamme takaamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme ja yhteistyökumppaniemme turvallisuuden:

 • Digitaalisten tapahtumien lisäksi järjestämme asiakastilaisuuksia Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten määräämien terveysturvallisuusohjeiden mukaisesti. Asiakastilaisuuksissa käytämme kasvomaskeja ja suosittelemme niiden käyttöä myös tilaisuuteen osallistuville.
 • Huolehdimme asuntonäytöillä turvaväleistä, käsihygieniasta ja noudatamme voimassa olevia kokoontumisrajoituksia. Käytämme näytöillä kasvomaskeja ja suosittelemme maskin käyttöä kaikille näyttöön osallistuville.
 • Tapaamme yhteistyökumppaneita ja asiakkaita vain täysin terveenä.
 • Tiedotamme erityisjärjestelyistä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ennen sovittuja tapaamisia. Mikäli he tai työntekijämme kokevat lieviäkään hengitystieinfektion oireita, tai ovat olleet lähikontaktissa henkilöön, jolla on todettu tai epäillään COVID-19-tartuntaa, siirrämme tapaamista tai pyrimme järjestämään sen digitaalisesti.
 • Kun teemme korjauskäyntejä jo luovutettuihin asuntoihin ja kohteisiin, käytämme asianmukaisia suojavarusteita sekä noudatamme hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. 
 • Kehotamme työntekijöitämme ja asiakkaitamme seuraamaan ensisijaisesti viranomaisohjeistuksia.

Toivomme ymmärrystä tekemiimme järjestelyihin tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Mikäli haluat lisätietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät arkisin klo 9.00–17.00 sähköpostitse asiakaspalvelu@bonava.fi tai puhelimitse 0800 05557.