Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Turvallisuus

Bonavan toimintaohjeet asiakaskohtaamisissa poikkeusaikana

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja siksi noudatamme tarvittavia varotoimenpiteitä poikkeusaikana.

Haluamme tehdä kotimatkastasi mahdollisimman turvallisen kokemuksen. Sinun on hyvä tietää seuraava:

 • Saat ladattua esitteen sähköisesti kunkin kohteen nettisivulta. 
 • Esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain henkilökohtaisissa tapaamisissa. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta sopiaksesi tapaamisajan. Voit tehdä varauksen myös kohteen nettisivuilla sähköisen ajanvarauskalenterin kautta.
 • Osaan asiakastilaisuuksistamme voit osallistua etäyhteydellä.
 • Helpottaaksemme kotiisi liittyvien asiakirjojen hyväksymistä hyödynnämme digitaalista allekirjoitusta.

Ethän osallistu fyysisesti asiakastilaisuuksiimme:

 • jos olet viimeisen 14 päivän aikana matkustanut ulkomailla kohteeseen, johon kohdistuu edelleen sisä- tai ulkorajavalvontaa ja siten omaehtoinen karanteenisuositus.
 • mikäli sinulla on lieviäkin hengitysteihin liittyviä oireita tai olet ollut lähikontaktissa henkilöön, jolla epäillään COVID-19-altistusta.

Pyrimme osaltamme takaamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme ja yhteistyökumppaniemme turvallisuuden:

 • Järjestämme joitakin asiakastilaisuuksia digitaalisesti, jolloin tilaisuuksiin on mahdollista osallistua etäyhteyden avulla. 
 • Digitaalisten tapahtumien lisäksi järjestämme myös joitakin asiakastilaisuuksia Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten määräämiä kokoontumisrajoituksia, turvavälejä ja käsihygieniaohjeistuksia noudattaen. Lisäksi käytämme kasvomaskeja ja suosittelemme käyttöä myös tilaisuuteen osallistuville. 
 • Huolehdimme asuntonäytöillä turvaväleistä, käsihygieniasta ja noudatamme voimassa olevia kokoontumisrajoituksia. Käytämme näytöillä kasvomaskeja ja suosittelemme maskin käyttöä kaikille näyttöön osallistuville.
 • Tapaamme yhteistyökumppaneita ja asiakkaita vain täysin terveenä.
 • Tiedotamme erityisjärjestelyistä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ennen sovittuja tapaamisia. Mikäli he tai työntekijämme ovat viimeisen 14 päivän aikana matkustaneet ulkomailla kohteeseen, johon kohdistuu edelleen sisä- tai ulkorajavalvontaa ja siten omaehtoinen karanteenisuositus, tai kokevat lieviäkään hengitystieinfektion oireita, tai ovat olleet lähikontaktissa henkilöön, jolla epäillään COVID-19-tartuntaa, siirrämme tapaamista tai pyrimme järjestämään sen digitaalisesti. 
 • Kun teemme korjauskäyntejä jo luovutettuihin asuntoihin ja kohteisiin, käytämme asianmukaisia suojavarusteita sekä noudatamme hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. 
 • Kehotamme työntekijöitämme ja asiakkaitamme seuraamaan ensisijaisesti viranomaisohjeistuksia.

Toivomme ymmärrystä tekemiimme järjestelyihin tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Mikäli haluat lisätietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät arkisin klo 9.00–17.00 sähköpostitse asiakaspalvelu@bonava.fi tai puhelimitse 0800 05557.