Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Terveysturvallisuus

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeää. Bonava seuraa ja noudattaa Suomen viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia COVID-19 viruksen leviämisen estämiseksi.

Haluamme tehdä kotimatkastasi mahdollisimman turvallisen kokemuksen. Sinun on hyvä tietää seuraava:

  • Toimimme voimassa olevien viranomaismääräysten ja suositusten mukaisesti sekä kiinnitämme erityistä huomiota turvaväleihin ja hygieniaan kaikessa toiminnassamme.
  • Yleisnäyttöjen lisäksi esittelemme uusia Bonava-koteja myös henkilökohtaisissa tapaamisissa. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta sopiaksesi henkilökohtaisen näytön. Voit tehdä ajanvarauksen myös kohteen nettisivuilla sähköisen ajanvarauskalenterin kautta.
  • Osaan asiakastilaisuuksistamme voit osallistua etäyhteydellä digitaalisesti.
  • Kun teemme korjauskäyntejä jo luovutettuihin asuntoihin ja kohteisiin, käytämme asianmukaisia suojavarusteita sekä noudatamme hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä.
  • Tapaamme yhteistyökumppaneita ja asiakkaita terveenä ja toivomme, että tapaat meitä vain terveenä.

Toivomme ymmärrystä tekemiimme järjestelyihin tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Mikäli haluat lisätietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät arkisin klo 13–17 sähköpostitse asiakaspalvelu@bonava.fi tai puhelimitse 0800 05557.