Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Asumisturva

Asumisturva

Uusi asunto mielessä, mutta nykyinen myymättä?

Ei huolta. Bonava Asumisturva tuo apua asunnon vaihtoon jopa vuodeksi. Maksuton vakuutus koskee vuoden 2017 aikana tehtyjä asuntokauppoja.

Asumisturva on Bonava-kodin ostajalle tarkoitettu hyödyllinen ja maksuton vakuutus. Asumisturva tuo suojaa kahden asunnon loukun, työttömyyden ja pitkäaikaisen sairastumisen varalle.

Asumisturva tuo mielenrauhaa

Vakuutus korvaa uuden Bonava-kodin asumiskuluja jopa 12 kuukauden ajan. Korvattavia kustannuksia ovat rahoitus- ja hoitovastike, mahdollinen tontinvuokravastike sekä taloyhtiön perimä vesimaksu. Muiden asumiskulujen kattamiseen asunnon ostaja saa lisäksi kuukausittain 200 euron lisäsumman, jonka voi käyttää vaikkapa ruoka-, sähkö- tai siivouskuluihin.

Mikäli uuden asunnon ostaa useampi kuin yksi henkilö, vakuutusturva kattaa kaksi asuntoon pysyvästi muuttavaa pääostajaa. Korvaus maksetaan täysimääräisenä, kun jompikumpi asunnon ostajista täyttää vakuutusehtojen mukaiset korvausedellytykset.

Asumisturva sisältyy automaattisesti uuden asunnon hintaan. Vakuutus on käytännössä Bonavan ottama ryhmävakuutus, johon liitetään kaikki 31.12.2017 mennessä uuden Bonava-kodin ostavat yksityishenkilöt. Vakuutusmaksun maksaa kokonaisuudessaan Bonava.

Vakuutukseen ei kuulu omavastuuosuutta. Vakuutus on vapaaehtoinen eikä se sido asunnon ostajaa mihinkään. Vakuutusyhtiö ei pyri myymään muita vakuutuksia Bonavan asiakkaille. 

Näin Asumisturva toimii

Tutustu Asumisturvan ehtoihin ja tartu tilaisuuteen. Nyt jos koskaan kannattaa toimia.

 • Asumisturva koskee vuoden 2017 aikana tehtyjä asuntokauppoja.
 • Saat Asumisturvan edut käyttöösi, kun annat nykyisen asuntosi myynnin kiinteistövälitysliikkeen tehtäväksi.
 • Saat Asumisturvan mukaiset korvaukset, kun:
   • nykyinen asuntosi on ollut kaksi kuukautta myynnissä ja uuden Bonava-kodin hallinta on vastaanotettu,
   • sairauslomasi on kestänyt yli 30 päivää,
   • olet ollut työttömänä yli 30 päivää.
 • Asumisturva astuu voimaan uuden asunnon hallinnan luovutushetkellä ilman karenssiaikaa.
 • Vakuutusehtojen mukaista korvausta maksetaan enintään 12 kuukauden ajan.

Uuden kotiosoitteen aika?

Päästä ajatukset lentoon ja tutustu Bonava-kotien valloittavaan valikoimaan. Asiantuntevat asumisen ammattilaisemme ovat sinua varten. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman mukavan ja vaivattoman kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon ja asumiseen saakka. Tehdään yhdessä unelmista totta.