amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Asumisturva

Uusi asunto mielessä, mutta nykyinen myymättä?

Ei huolta. Bonava Asumisturva tuo apua asunnon vaihtoon jopa vuodeksi.

Asumisturva on Bonava-kodin ostajalle tarkoitettu hyödyllinen ja maksuton vakuutus. Asumisturva tuo suojaa kahden asunnon loukun, työttömyyden ja pitkäaikaisen sairastumisen varalle.

Asumisturva tuo mielenrauhaa

Vakuutus korvaa uuden Bonava-kodin asumiskuluja jopa 12 kuukauden ajan. Korvattavia kustannuksia ovat rahoitus- ja hoitovastike, mahdollinen tontinvuokravastike sekä taloyhtiön perimä vesimaksu. Muiden asumiskulujen kattamiseen asunnon ostaja saa lisäksi kuukausittain 200 euron lisäsumman, jonka voi käyttää vaikkapa ruoka-, sähkö- tai siivouskuluihin.

Mikäli uuden asunnon ostaa useampi kuin yksi henkilö, vakuutusturva kattaa kaksi asuntoon pysyvästi muuttavaa pääostajaa. Korvaus maksetaan täysimääräisenä, kun jompikumpi asunnon ostajista täyttää vakuutusehtojen mukaiset korvausedellytykset.

Asumisturva sisältyy automaattisesti uuden asunnon hintaan. Vakuutus on käytännössä Bonavan ottama ryhmävakuutus, johon liitetään kaikki 31.12.2016 mennessä uuden Bonava-kodin ostavat yksityishenkilöt. Vakuutusmaksun maksaa kokonaisuudessaan Bonava.

Vakuutukseen ei kuulu omavastuuosuutta. Vakuutus on vapaaehtoinen eikä se sido asunnon ostajaa mihinkään. Vakuutusyhtiö ei pyri myymään muita vakuutuksia Bonavan asiakkaille.

4 askelta Asumisturvaan

1

Saat Asumisturvan edut käyttöösi, kun annat nykyisen asuntosi myynnin kiinteistövälitysliikkeen tehtäväksi.

2

Saat Asumisturvan mukaiset korvaukset: a) kun nykyinen asuntosi on ollut kaksi kuukautta myynnissä ja uuden Bonava-kodin hallinta on vastaanotettu, b) kun sairauslomasi on kestänyt yli 30 päivää, c) kun olet ollut työttömänä yli 30 päivää.

3

Asumisturva astuu voimaan uuden asunnon hallinnan luovutushetkellä ilman karenssiaikaa.

4

Vakuutusehtojen mukaista korvausta maksetaan enintään 12 kuukauden ajan.