Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Asumisturva

Asumisturva

Asumisturva tuo suojaa kahden asunnon loukun, työttömyyden ja pitkäaikaisen sairastumisen varalle. Vakuutus koskee vain vuoden 2017 loppuun mennessä tehtyjä asuntokauppoja.

Vakuutus korvaa uuden Bonava-kodin asumiskuluja jopa 12 kuukauden ajan. Korvattavia kustannuksia ovat vesimaksu, rahoitus- ja hoitovastike sekä mahdollinen tontinvuokravastike. Muiden asumiskulujen kattamiseen asunnon ostaja saa lisäksi kuukausittain 200 euroa / kk, jonka voi käyttää vaikkapa ruoka-, sähkö- tai siivouskuluihin.


Mikäli uuden asunnon on ostanut useampi kuin yksi henkilö, vakuutusturva kattaa kaksi asuntoon pysyvästi muuttavaa pääostajaa. Korvaus maksetaan täysimääräisenä, kun jompikumpi asunnon ostajista täyttää vakuutusehtojen mukaiset korvausedellytykset.

Vakuutus on käytännössä Bonavan ottama ryhmävakuutus, johon liitetään kaikki 31.12.2017 mennessä uuden Bonava-kodin ostaneet yksityishenkilöt. Vakuutusmaksun maksaa kokonaisuudessaan Bonava.

Vakuutukseen ei kuulu omavastuuosuutta. Vakuutus on vapaaehtoinen eikä se sido asunnon ostajaa mihinkään. Vakuutusyhtiö ei pyri myymään muita vakuutuksia Bonavan asiakkaille.

siteassets/yleiset/uuden-osto/asumisturva/gettyimages-482445080_super.jpg

Näin Asumisturva toimii

  • Asumisturva koskee vuoden 2017 aikana tehtyjä asuntokauppoja.
  • Saat Asumisturvan mukaiset korvaukset, jos:
    • nykyinen asuntosi on ollut kaksi kuukautta myynnissä kiinteistövälitysliikkeellä ja uuden Bonava-kodin hallinta on vastaanotettu tai
    • sairauslomasi on kestänyt yli 30 päivää tai
    • olet ollut työttömänä yli 30 päivää.
  • Asumisturva astuu voimaan uuden asunnon hallinnan luovutushetkellä ilman karenssiaikaa.
  • Vakuutusehtojen mukaista korvausta maksetaan enintään 12 kuukauden ajan.
siteassets/yleiset/uuden-osto/asumisturva/shutterstock_316939499.jpg