Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Choice

Choice

Uusi tapa hankkia asunto

Voit ostaa uuden asunnon heti omaksi tai asua ensin vuokralla ja ostaa asunnon omaksi myöhemmin.

Uudenlainen mahdollisuus asunnon ostajalle

Bonava Choice on uudenlainen tapa hankkia uusi asunto. Voit ostaa uudisasunnon velattomana tai maksamalla myyntihinnan ja lyhentämällä yhtiölainaa vastikkeessa. Tämä on hyvä ratkaisu, kun asunnon hankintaa varten on pääomaa käytettävissä ja se sopii elämäntilanteeseesi.

Bonava Choice tarjoaa toisenlaisen vaihtoehdon silloin, kun et voi tai halua ostaa asuntoa heti omaksi. Syitä voi olla monia, kuten nykyisen asunnon myynti, epävarma taloudellinen tilanne tai oman elämäntilanteen muutokset.

Bonava Choice asunnon voit hankkia huolettomasti oman elämäntilanteen mukaan. Nyt ei järjestetä ensitreffejä alttarilla, vaan edetään rauhallisemmin askelin. Bonava Choice avaa uusia ovia myös niille, jotka eivät ole aiemmin ajatelleet oman asunnon ostamista.

Bonava Choice on kehitetty yhteistyössä Ålandsbanken Asuntorahaston kanssa.

Ensimmäiset Bonava Choice -kodit rakennetaan Vantaan Jokiniemeen, tutustu Vantaan Kaneliin.

Heti omaksi tai ensin vuokralle

1

Ålandsbanken Asuntorahasto ostaa asunnon Bonavalta ja tekee kanssasi vuokrasopimuksen sekä esisopimuksen asunnon ostosta.

2

Maksat Ålandsbanken Asuntorahastolle käsirahana 2 % asunnon velattomasta kauppahinnasta.

3

Voit ostaa asunnon omaksi heti sen valmistuessa tai joustavasti myöhemmin, mutta viimeistään kolmen vuoden kuluttua valmistumispäivästä. Tällöin käsiraha luetaan osaksi kauppahintaa. Ensimmäisenä asumisvuonna lunastushinta on sama kuin alkuperäinen hinta. Toisen ja kolmannen vuoden aikana asunnon hinta nousee 2 % vuodessa.

4

Mikäli et osta asuntoa omaksi, käsiraha jää Ålandsbanken Asuntorahastolle ja halutessasi voit jatkaa asumista vuokrasopimuksen mukaisesti.

Joel 24 v

Lue lisää

Anna 35 v ja Saara 8 v

Lue lisää

Raisa 65 v ja Antero 67 v

Lue lisää

Ålandsbankenin yhteystiedot

Bonava Choice on kehitetty yhteistyössä Ålandsbanken Asuntorahaston kanssa. Halutessasi ota yhteys suoraan Ålandbankeniin marina.ruusila@alandsbanken.fi tai puh. 020 429 3605.