Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

City Car Club

City Car Club

Autoetu uuden Bonava-kodin asukkaille

City Car Clubin yhteiskäyttöautot ovat fiksu mahdollisuus uuden Bonava-kodin ostajalle. Maksat vain auton käytöstä ja lähimmän noutopaikan löydät kotipihaltasi.

Yhteiskäyttöauto on fiksu valinta

City Car Club eli CCC on helppo ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle, julkiselle liikenteelle tai vaikkapa pyöräilylle. Saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ilman huolta kalliista vakuutusmaksuista tai huoltokustannuksista. Liikkuminen yhteiskäyttöautolla on myös ekologista.

CCC-auton käyttäminen on helppoa, sillä noutopaikkoja on Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella yli sata. Autoa ei tarvitse tankata varauksen aikana ja Helsingissä käytössäsi on myös asukaspysäköintialueiden käyttöön oikeuttava tunnus. CCC-auton varausjärjestelmä on käytössä 24/7.

City Car Clubin käyttö on turvattu vähintään 10 ensimmäiseksi vuodeksi sovittujen uudiskohteiden valmistumisesta. Tänä aikana voit käyttää CCC-autoja ilman liittymis- ja jäsenmaksuja eli maksat vain auton käytöstä. Auton minimivarausaika on 2 tuntia, maksimiaikaa ei ole.

City Car Club on nyt käytössä Vantaan Kanelin ja Vaniljan uudiskohteissa. 
siteassets/yleiset/uuden-osto/raitiovaunu.jpg

10 hyvää syytä yhteiskäyttöautoiluun

  • Autoetu on käytössäsi joustavasti 24/7.
  • Tarjolla on monipuolinen ja laadukas autovalikoima: vähäpäästöisiä kaupunki-, perhe- ja tila-autoja.
  • Voit korvata oman auton hankinnan tai luopua siitä.
  • Säästyt auton kunnossapito- ja ylläpitohuolilta.
  • Maksat vain auton käytöstä eli ajamistasi tunneista.
  • Tuntihinta sisältää polttoaineet ja vakuutukset.
  • Lähin noutopaikka löytyy kotipihaltasi.
  • Pysäköinti Helsingin asukaspysäköintipaikoilla on maksutonta.
  • Saat koontilaskun auton käytöstä kerran kuukaudessa.
  • CCC on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)