Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Smartpost

Smartpost

Postin Smartpost-automaatin avulla uuden Bonava-kodin asukkaat voivat lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja kotikulmilta kätevästi 24/7.

Smartpost on arjen pelastaja

Haluamme parantaa asukkaiden arkea luomalla koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Smartpost helpottaa arjen sujuvuutta. Sen ansiosta Bonava-kotien asukkaiden ei tarvitse tuhlata aikaa asioilla juoksemiseen, vaan sitä jää enemmän elämiseen.

Smartpostista paketit voi noutaa itselle sopivana ajankohtana, koska palvelu on aina avoinna.

Postin Smartpost-automaatit asennetaan jatkossa kaikkiin Bonavan rakennuttamiin uudiskohteisiin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Lukolliset ja turvalliset Smartpost-automaatit sijoitetaan uusien Bonava-kotien yhteistiloihin. Smartpost-automaatti voidaan asentaa myös jo valmistuneisiin Bonavan rakennuttamiin kerrostaloihin, jos taloyhtiö niin päättää.

siteassets/yleiset/uuden-osto/bonava-kodit/smartposti/posti_pakettilokero_jatto_bonava.jpg

Smartpost on avoinna 24/7, joten voit Bonava-kodin asukkaana lähettää ja noutaa paketteja silloin, kun sinulle sopii.

Taravat ja palvelut lähellesi

Smartpost-automaattiin voit tilata ja palauttaa verkko-ostoksia kaikista Postia käyttävistä verkkokaupoista sekä smartpost.fi -verkkosivustolta. Smartpostin avulla voit myös postittaa paketteja sekä toimittaa kätevästi esimerkiksi pyykkipussin pesulaan, rikkinäiset kengät suutarille tai kännykän huoltoon. Mikä olisikaan kätevämpää kuin tilata ruokaostokset valmiiksi kotiovelle, kun olet itse muualla? Ruokaostokset toimitetaan lämpöeristettyissä kuljetuslaatikkoissa, jolloin kylmäketju ei katkea. Smartpost on aina avoinna eli sekä nouto että lähetys onnistuvat kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Esimerkkejä Smartpost -palveluista

 • Beauty Pop Up – suomalaisen maahantuojan verkkokauppa
 • Saint Vacant – laadukkaat kengät
 • Suutari J. Erving – suutaripalvelut
 • Pupu – salaattia tositarkoituksella
 • Kauppahalli 24 – ruokaostokset helposti netistä
 • SOL – liinavaatteiden pesu ja mankelointi
 • Helsingin kaupunginkirjasto – lainatun aineiston toimitus ja palautus
 • Mobylife – valtuutettuja puhelin- ja tablet-laitteiden korjauksia luotettavasti
 • Superpesula – laadukasta pesulapalvelua
siteassets/yleiset/uuden-osto/bonava-kodit/smartposti/posti_pakettilokero_kuljettaja.jpg

Smartpostissa on lähetysten vastaanottamisen lisäksi omat laatikot valmiiksi maksetuille paketeille, kirjeille ja korteille.

Näin se toimii

Tilaaminen

 1. Kirjaudu Oma noutopiste -palvelun käyttäjäksi osoitteessa posti.fi/ohjaus. Kirjaa tietoihin oma matkapuhelinnumerosi.
 2. Tilaa tuote tai palvelu Postia käyttävästä verkkokaupasta tai osoitteesta smartpost.fi.
 3. Ohjaa tilaus Bonava-kotisi Smartpost-automaattiin.
 4. Saat tekstiviestin, kun ostokset ovat noudettavissa.

Lähettäminen

Paketti:

 1. Pakkaa paketti lähetysvalmiiksi. Kirjoita paketin päälle vastaanottajan JA lähettäjän nimi, osoite ja matkapuhelinnumero.
 2. Maksa lähetys netissä posti.fi/lahettaminen tai Postin mobiilisovelluksessa ”Lähetä paketti tai kirje” -kohdassa.
 3. Jätä paketti Paketit ja palautukset -luukkuun.

Verkkokauppaostoksien palautus

 1. Käytä palauttamiseen verkkokaupalta saamaasi palautusosoitekorttia tai hae palauttamista varten Helposti-koodi osoitteesta posti.fi/palautapaketti ja toimi sieltä saamiesi ohjeiden mukaan.
 2. Jätä paketti Paketit ja palautukset -luukkuun.

Smartpost-automaatti löytyy seuraavista uusista Bonava-kodeista