Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Vuosi ilman yhtiövastikkeita

Enemmän rahaa unelmiin

Miltä kuulostaisi uusi koti ja ensimmäinen vuosi ilman vastikemaksuja? Tee kaupat kampanjaan valitusta Bonava-kodista, niin maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Kun asumiskulut ovat pienet, jää enemmän rahaa muuhun. Voit sisustaa kotisi upouusilla kalusteilla, tehdä unelmiesi lomamatkan tai helpottaa arkeasi vaikkapa palkkaamalla siivoojan. Edun arvo voidaan halutessasi myös vähentää kerralla myyntihinnasta. Katso alta kunkin kohteen kampanja-aika ja klikkaa itsesi mukavalle kotimatkalle.

Kampanjan ehdot

Tarjous koskee vain uusia varauksia yllä mainittujen uudiskohteiden kodeista. Varauksen voi tehdä sähköpostitse, puhelimitse, asuntoesittelyssä tai Bonava asuntomyymälässä. Yhtä kauppaa koskien voi tehdä varauksen vain yhdestä huoneistosta. 

Asunnot varataan nopeusjärjestyksessä. Mikäli asunnon varaus purkautuu, on seuraavana jonossa olevalla kaksi päivää aikaa tehdä päätös.

Etu ei koske tontin vuokravastiketta, laajakaistavastiketta, autopaikan vastikkeita eikä vesi- tai sähkömaksuja.

Kohdekohtainen kampanja-aika on mainittu yllä kohteen kuvakkeessa sekä kohteen omilla nettisivuilla.