Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Maksuttomat sisustusvalinnat

Uuden kodin sisustus alkaa materiaalivalinnoista

Uuden asunnon toiminnallisuudella ja materiaaleilla on suuri merkitys. Valitse monipuolisista maksuttomista vaihtoehdoista mieleisesi kokonaisuus, joka tekee asunnosta juuri sinun elämäsi näköisen kodin.

Tervetuloa sisustamisen kiehtovaan maailmaan

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi olemme panostaneet paitsi uusien asuntojen materiaaleihin myös toiminnallisuuteen. Uusien Bonava-kotien suunnittelun lähtökohtana on arjen toimivuus, mikä syntyy tarkkaan mietityistä yksityiskohdista, toimivista ratkaisuista sekä erilaisten elämätyylien huomioimisesta.

Tavarat ja varusteet järjestykseen

Arjen sujuvuus näkyy mm. säilytysratkaisuissa, kodinhoidossa, vaatehuollossa sekä keittiön ja kylpyhuoneen varustelussa. Uuden Bonava-kodin eteisessä, makuuhuoneessa ja vaatehuoneessa on tilaa säästävin liukuovin varustettu Elfa-säilytysjärjestelmä, jonka ansiosta vaatteet ja tavarat on helppo pitää järjestyksessä. Joissakin kohteissa on mahdollisuus myös näppärään kodinhuoltokomeroon, joka toimii niin siivouskaappina, kierrätyspisteenä, akkujen latauspisteenä kuin työkalujen säilytyspaikkana.

Uuden Bonava-kodin eteisessä on tilaa säästävin liukuovin varustettu Elfa-säilytysjärjestelmä

Bonava-kodin eteisessä on liukuovin varustettu Elfa-säilytysjärjestelmä. 

Toimiva ja tyylikäs kylpyhuone

Bonava-kodin toimiva ja tyylikäs kylpyhuone tarjoaa runsaasti säilytys- ja laskutilaa sekä mahdollisuuksia vaatehuollolle. Kylpyhuoneessa on varaus pesutornille, silityslautalaatikostolle, sähkökäyttöiselle pyyhekuivaimelle sekä kylpyammeelle. Katossa on upotetut Led-valaisimet ja vesiputket on asennettu seinän sisään, mikä tuo pesutilaan viimeistellyn ilmeen.

Toimiva ja tyylikäs kylpyhuone

Kylpyhuoneessa on runsaasti säilytys- ja laskutilaa. 

Tie sydämeen käy keittiön kautta

Bonava-kotien keittiöt ovat moderneja ja hyvin varusteltuja nykyaikaisine AEG-kodinkoneineen, kalustepintaisine astianpesukoneineen, teräsuuneineen ja teräsliesikupuineen. Voit luonnollisesti valita kalusteovet, kalustevälimateriaalit, laatat, työtasojen pinnat ja kaapistojen vetimet makusi ja tyylisi mukaan monipuolisesta valikoimasta. Joissakin kohteissa valittavana on myös lisäsäilytys- ja laskutilaa tarjoileva saareke.

Bonava-kotien keittiöt ovat moderneja ja hyvin varusteltuja

Keittiöt ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. 

Tutustu sisustusvalintalomakkeeseen

Tarkat tiedot Bonava-kotiin valittavista sisustusvaihtoehdoista on koottu kunkin uudiskohteen sisustusvalintalomakkeeseen. Uuteen kotiin on helppo löytää mieleinen kokonaisuus, sillä tarjolla on trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja moneen makuun. Sisustusvalintalomakkeessa on esitelty yleiset pintamateriaalit, lattiamateriaalit, laatat, kaapistojen ovet ja työtasojen pinnat yksityiskohtia myöten. Sisustusvalintalomakkeen saat Bonava-asuntomyynnistä.

Ripaus luksusta oman elämäntyylisi mukaan

Mikäli haluat muokata uudesta kodistasi vieläkin persoonallisemman, tutustu lisähintaisiin Lifestyle-paketteihin. Valmiiksi mietittyjen kokonaisuuksien avulla saat kotiisi arjen luksusta vaivattomasti.

 

Tällä sivulla mainitut varusteet ja materiaalit sisältyvät kaikkiin syksystä 2016 lähtien suunniteltuihin Bonava-koteihin. Lisätietoja aiemmin suunniteltujen Bonava-kotien maksuttomista sisustusvalinnoista saat Bonava asuntomyynnistä.

Tyyli syntyy ammattitaidolla

Sujuva arki syntyy tarkkaan mietityistä yksityiskohdista. Lue lisää

Uuden kotiosoitteen aika?

Päästä ajatukset lentoon ja tutustu Bonava-kotien valloittavaan valikoimaan. Asiantuntevat asumisen ammattilaisemme ovat sinua varten. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman mukavan ja vaivattoman kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon ja asumiseen saakka. Tehdään yhdessä unelmista totta.