Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Sisustuspalvelu sinua varten

Räätälöi koti oman makusi mukaan

Kun ostat uuden Bonava-kodin jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit räätälöidä siitä juuri oman tyylisi mukaisen. Asiantunteva sisustuspalvelumme on sinua varten.

Tee rohkeasti unelmistasi totta

”Olemme koonneet avuksesi ja inspiraatioksesi kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi niin toiminnallisuuden, materiaalien kuin värimaailman suhteen. Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin tehdään toiveistasi totta”, sisustusvastaava Jutta Karvonen Bonava Suomi Oy:stä sanoo.

Jokaiselle taloyhtiölle on nimetty oma sisustusvastaava, jolta voit kysyä muutostöistä ja varata henkilökohtaisen tapaamisajan. Asuntokohtaiset erityistoiveet toteutetaan aina työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti.

Milloin muutokset ovat mahdollisia?

Jutta Karvonen innostaa tekemään valintoja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin mahdollisuudet ovat runsaimmillaan. Esimerkiksi ennakkomarkkinoinnin aikana ehtii vaikuttamaan isoihinkin suunnitteluteknisiin asioihin, kuten keittiön paikkaan tai muihin huonekohtaisiin ratkaisuihin.

”Sisustusvastaavan kanssa voit käydä läpi suunnittelemamme perusvaihtoehdot sekä keskustella omista henkilökohtaisista toiveistasi asunnon pohjaratkaisu huomioiden. Laadimme asuntokohtaisista erityistoiveista sinulle aina erillisen tarjouksen. Mikäli muutoksissa tarvitaan erikoissuunnittelua, teemme sitovan suunnittelusopimuksen sekä sovimme lisähintaisista muutoksista työmaan kanssa.”

”Sisustusvastaavien tehtävänä on tukea, neuvoa ja kannustaa asiakkaita valinnoissa. Tavoitteenamme on, että asiakas voi muokata uudesta asunnostaan juuri mieleisensä ja omien toiveittensa mukaisen.”
Maailman parhaista kodeista on moneksi. Uudessa asunnossa voit päästää unelmat lentoon ja tehdä kodistasi oman makusi ja tyylisi mukaisen. Tutustu Bonava-kotien hurmaaviin sisustusvaihtoehtoihin.

Jutta Karvonen

Jutta Karvonen, sisustusvastaava Bonava Suomi Oy:llä