Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Moderni

Ajaton sisustus kotiin kuin kotiin

Bonava-kodin hintaan kuuluu puhdaslinjainen ja vaaleasävyinen moderni sisustuskokonaisuus. Tämä ajaton ja selkeä tyyli tarjoaa kauniin pohjan omille, persoonallisille sisustusesineillesi ja tekstiileillesi.

Tyylikäs ja valoisa kokonaisuus

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Uusien Bonava-kotien suunnittelun lähtökohtana on arjen toimivuus, joka syntyy tarkkaan mietityistä yksityiskohdista, toimivista ratkaisuista sekä erilaisten elämäntyylien huomioimisesta.

Jokaisen uuden asunnon hintaan kuuluu moderni perustyyli, joka tarjoilee upean pohjan uuden kotisi sisustukselle. Tämän modernin tyylin varustelut löytyvät seuraavista kohteista: Ellen, Postinkantaja 4, Kaiku 3, Kaiku 1, Kaiku 2, Kanvaasi, Tuulikello 1, Steniuksenkumpu 2, Seela, Tiukuterttu, Plutoni, Kaariportti, Solina 3, Huvitus 2, Sello, Laituri. Tutustu kaikkiin tyylivaihtoehtoihin tarkemmin kohteen sivustolla ladattavista materiaaleista.
 

Modernin tyylin mukaisen Puustellin keittiön kaapistot ovat valkoiset ja työtaso tumma. Kaapistojen välitila on ajattoman vaalea. Led-valaistus korostaa keittiön linjakasta ilmettä. Uuden kotisi varustetasosta riippuen mikroaaltouuni on joko integroitu tai sille on jätetty paikkavaraus. Kodinkoneet ovat teräksenväriset.

Eteisessä ja makuuhuoneessa on tilaa säästävät säilytysjärjestelmät liukuovin. Raikkaan vaaleansävyinen lattia viimeistelee kodikkaan kokonaisuuden. Moderni tyyli tarjoaa neutraalin tyylikkään pohjan, jota on helppo lisämaustaa oman maun mukaan tekstiilein, lempivärein ja persoonallisin yksityiskohdin. 

Kylpyhuone päivän hyvään alkuun ja loppuun

Kylpyhuoneesta on moneksi. Se on paljon muutakin kuin nopea suihku tai pikainen hampaidenpesu. Kun pesutilat on suunniteltu toiminnallisesti ja visuaalisesti viihtyisiksi, päivä alkaa ja päättyy mukavasti.

Jokaisen Bonava-kodin hintaan sisältyvä moderni kylpyhuone on tyylikkään pelkistetty ja raikkaan ajaton kokonaisuus, joka sopii moneen makuun. Modernissa kylpyhuoneessa on isot, tummat lattialaatat sekä vaakaan asennetut kiiltävän valkoiset seinälaatat. Kalusteissa on valkoiset ovet ja tyylikkään kiiltävät kromivetimet. Posliinitason yläpuolella on valopeili. Seinä-wc ja kääntyvät suihkuseinät helpottavat puhtaanapitoa. Kylpyhuoneen koosta riippuen tilaa on joko pesukoneelle tai pesutornille. Osassa kylpyhuoneista on kirkkain lasiseinin varustettu sauna, jonka lauteet ovat tervaleppää. Kauniin kokonaisuuden viimeistelee kylpyhuoneen opaalilaminoitu lasiovi, joka tuo päivänvalon huoneeseen.

Lisähintaisilla sisustustyyleillä oma persoonallinen tunnelma

Moderni sisustustyyli sisältyy aina Bonava-kodin hintaan. Kun ostat uuden asunnon jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit halutessasi räätälöidä siitä oman makusi mukaisen lisähintaisten tyylikokonaisuuksien avulla. Tutustu klassiseen, trendikkääseen, skandinaaviseen ja teolliseen sisustustyyliin. Mikä tyyli sopii parhaiten sinun kotiisi?

Tämä sivusto on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Sivustolla kerrottuihin tietoihin on voinut tulla muutoksia. Bonava pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmanmuutoksiin. Rakenteet, materiaalit ja mitat määritellään lopullisesti kauppakirjan liiteaineistossa. Sivustolla esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Kuvien irtokalusteet ja -laitteet eivät kuulu asunnon vakiovarusteisiin.