Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Skandinaavinen

Pelkistetty ja kutsuva sisustus

Neutraali värimaailma ja aidot materiaalit luovat rauhallista, eleganttia ja lämmintä harmoniaa, joka huokuu skandinaavisen pelkistettyä ja kutsuvaa tyyliä. Saat skandinaavisen sisustustyylin lisähintaan.

Luonnolliset värit, pehmeät muodot

Skandinaavinen sisustustyyli luottaa nykyaikaisiin helppohoitoisiin materiaaleihin, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Väriskaala on luonnollinen ja materiaalit aitoja.

Skandinaavinen sisustustyyli on suunniteltu luomaan valoisaa ilmettä ja lämmintä tunnelmaa, joka ilahduttaa myös pimeinä vuodenaikoina. Skandinaavinen koti on helppohoitoinen ja se kestää aikaa – korkeasta laadusta ja tyylikkäästä muotoilusta tinkimättä.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/tyylit_core_skandinaavinen_keittio.jpg
siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/tyylit_core_skandinaavinen_sisustettu.jpg

Puustellin keittiössä on kiiltävän valkoiset ovet ja teräspintaiset vetimet. Työtaso ja kaapistojen välitila ovat hiekanväristä kvartsia. Laadukkaat kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä, kylmälaitteet ja astianpesukone kalustepeitteisiä. Kaiken lisäksi kotikokkaajaa hemmotellaan induktiotasolla sekä kalustemikrolla.

Eteisen ja makuuhuoneen kappistoissa on tilaa säästävät liukuovet. Kodin lattiat ovat valkomattalakattua tammiparkettia.

Neutraali värimaailma ja aidot materiaalit luovat rauhallista, eleganttia ja lämmintä harmoniaa, joka huokuu skandinaavisen pelkistettyä ja kutsuvaa tyyliä.

Neutraalin tyylikäs skandinaavinen kylpyhuone

Skandinaavisen kylpyhuoneen luonnonläheinen tunnelma syntyy selkeistä linjoista, laadukkaista materiaaleista ja hillityistä väreistä.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/tyylit_skandinaavinen_kylpyhuones_heinakuu19.jpg
siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/tyylit_skandinaavinen_kylpyhuonem_heinakuu19.jpg
siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/sisustus/sisustuskonseptit/tyylit_skandinaavinen_kylpyhuonel_heinakuu19.jpg

Skandinaavisen kylpyhuoneen isot lattialaatat ja vaakaan asennetut seinälaatat ovat beigen sävyiset. Kalusteissa on kiiltävän valkoiset ovet ja kiiltävät kromivetimet. Posliinitason yläpuolella on valaisinpeilikaappi. Seinä-wc ja kääntyvät suihkuseinät helpottavat puhtaanapitoa. Kylpyhuoneen koosta riippuen tilaa on joko pesukoneelle tai pesutornille. Kauniin kokonaisuuden viimeistelee lasiovi, joka tuo päivänvalon huoneeseen.

Kuvissa näkyvät kodinkoneet ovat lisähintaisia varusteita.

Tämä sivusto on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Sivustolla kerrottuihin tietoihin on voinut tulla muutoksia. Bonava pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmanmuutoksiin. Rakenteet, materiaalit ja mitat määritellään lopullisesti kauppakirjan liiteaineistossa. Sivustolla esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Kuvien irtokalusteet ja -laitteet eivät kuulu asunnon vakiovarusteisiin.