Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Tuulikellon kotikortteli

Myytävät asunnot Espoo Tapiola Tuulikello

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18 ja su 12-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Uusia hyvän tuulen koteja Tapiolaan

Tuulikellon uusi kotikortteli sijaitsee arvostetulla ja vetovoimaisella paikalla Espoon Tapiolassa. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta vain voit odottaa. Ole mukana ensimmäisten joukossa.

Tuulikellon kotikortteli asettuu loistopaikalle puutarhakaupunkina ja valtakunnallisesti merkittävänä kulttuuriympäristönä tunnetun asuinalueen ytimeen. Tuuliniityn uusi asuinalue vastaa asukkaiden toiveisiin tuomalla Espoon sydämeen moderneja kerrostalokoteja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Omalle tontille rakentuviin Tuulikellon Bonava-koteihin on helppo kotiutua, sillä Tapiolassa on valmiina kaikki huolettoman elämän edellytykset, mukavuudet ja mahdollisuudet. Lähikauppaan, lenkkipoluille ja harrastuspaikoille kävelee hetkessä ja Tapiolan uudistuvan keskustan monipuolisten palvelujen äärelle noin kymmenessä minuutissa.

Kaikki tiet vievät Tapiolaan

Tapiola tunnetaan vahvasta omasta identiteetistään, valmiiksi muotoutuneesta miljööstään ja hyvästä maineestaan. Tuulikellon kotikortteli istuu Tuuliniityn asuinalueen tunnelmaan tuoden mukanaan uudenraikkaan tuulahduksen, alueen vehreää viihtyisyyttä ja perinteitä kunnioittaen. Täällä jos missä asutaan urbaanisti elämää sykkivässä naapurustossa, mutta samalla keskellä luontoa, sillä uudiskohteesta on suora yhteys kaupungin puistoalueeseen. Tuulikellon kotikorttelin rakentaminen aloitetaan arviolta alkukeväästä 2020. Kun jätät yhteystietosi nyt, saat lisätietoja suunnittelun etenemisestä aina ensimmäisten joukossa.

Kuvat

Naapuruston faktat

120
uutta Bonava-kotia
10
minuuttia kävellen Tapiolan keskustaan
700
metriä metroasemalle
10
kilometriä Helsingin keskustaan
3
minuuttia kävellen teatteriin
50
askelta koirapuistoon

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tuulikellon kotikortteli

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Tutustu Espoon Tuulikellon naapurustoon

Tapiolan uudistunut keskusta

Pieni kaupunki kaikilla herkuilla Lue lisää

Historiallinen hirsimökki

Suojellusta hirsimökistä yhteistiloja Steniuksenkummun asukkaille Lue lisää

Keidas keskellä Tapiolan puutarhakaupunkia

Steniuksenkummun uniikissa uudiskohteessa uusi ja vanha kohtaavat Lue lisää