Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Tuulikellon kortteli Espoossa.
Kodikas naapurusto

Tuulikellon kotikortteli

Uusia hyvän tuulen koteja Espoon Tapiolassa

Tervetuloa esittelyyn

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Tuulikello 1:n muuttovalmiisiin koteihin sekä Tuulikello 2:n rakenteilla olevien kotien suunnitelmiin asuntomyymäläämme, Teams-etätapaamiseen tai sisustettuun esittelyasuntoon. Valitse juuri sinulle paras ajankohta ja nähdään esittelyssä.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Uusia hyvän tuulen koteja Espoon Tapiolassa

Tuulikellon kotikorttelissa on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voit odottaa. Täällä nautitaan pihasaunan löylyistä ja vehreästä naapurustosta lähellä kattavia palveluita ja loistavia kulkuyhteyksiä.

Tuulikellon kortteli sijaitsee loistopaikalla puutarhakaupunkina ja valtakunnallisesti merkittävänä kulttuuriympäristönä tunnetun Tapiolan ytimessä. Omalla tontilla sijaitseviin Bonava-koteihin on helppo kotiutua, sillä Tapiolassa on valmiina kaikki huolettoman elämän edellytykset, mukavuudet ja mahdollisuudet. Lähikauppaan, lenkkipoluille ja harrastuspaikoille kävelee hetkessä ja Tapiolan uudistuvan keskustan monipuolisten palvelujen äärelle noin kymmenessä minuutissa.

Kaikki tiet vievät Tapiolaan

Tapiola tunnetaan vahvasta omasta identiteetistään, valmiiksi muotoutuneesta miljööstään ja hyvästä maineestaan. Tuulikellon kortteli istuu Tuuliniityn asuinalueen tunnelmaan tuoden mukanaan uudenraikkaan tuulahduksen, alueen vehreää viihtyisyyttä ja perinteitä kunnioittaen. Täällä jos missä asutaan urbaanisti elämää sykkivässä naapurustossa, mutta samalla keskellä luontoa, sillä korttelista on suora yhteys kaupungin puistoalueeseen. Kotikorttelin ensimmäinen uudiskohde Tuulikello 1 on loppuunmyyty, mutta naapuriin valmistuneessa Tuulikello 2:ssa on jäljellä vielä hurmaava valikoima tasokkaita kerrostalokoteja. Korttelin viimeistelevät Tuulikello 3:n odotetut rivitaloasunnot ovat ennakkomarkkinoinnissa. Tutustu ja löydä oma hyvän tuulen kotisi.

Kuvat

Naapurusto

 • Elämänmakuinen Tapiola

  Tuulikellon kotikortteli kuuluu Tapiolaan, joka rakennettiin pääosin 1950-1960 -luvuilla. Alueen alkuperäisen asemakaavan laati Otto-Iivari Meurman, mutta myöhemmin suunnittelu annettiin arkkitehtiryhmälle, jota johti Aarne Ervi. 1960-luvun puoliväliin mennessä syntynyt moderni puutarhakaupunki nosti suomalaisen kaupunkisuunnittelun maailmanmaineeseen. Ruotsinkielinen nimi Hagalund tulee Hagalundin kartanosta, jonka maihin nykyisen Tapiolan aluekin aikaisemmin kuului.

 • Liiku ja nauti luonnosta Tapiolassa

  Tuulikellon kotikortteli sijaitsee Tuuliniityn monipuolisten liikuntamahdollisuuksien äärellä. Naapurustosta löytyy niin Tapiolan Tennispuisto kuin keilahalli, jotka tarjoavat tekemistä koko perheelle. Vajaan kahden kilometrin päässä sijaitsevat Tapiolan Urheilupuisto sekä Esport Center ja Esport Arena, jotka muodostavat yhdessä yhden Euroopan suurimmista liikuntakeskuksista sisältäen mm. yli 50 mailapelikenttää.

 • Kätevät kulkuyhteydet lähelle ja kauas

  Tuulikellon kotikorttelista on helppo liikkua joka suuntaan. Länsimetrolla matkustaa Helsingin keskustaan 13 minuutissa, Matinkylään ja Ison Omenan kauppakeskukseen 5 minuutissa. Tapiolalaisia palvelevat sekä Urheilupuiston ja Tapiolan metroasemat että uusi bussiterminaali. Autoilijoiden näkökulmasta Tapiola sijaitsee ihanteellisesti pääväylien varrella. Myös kevyenliikenteenväylät ovat monipuoliset, joten polkupyörällä on helppo pyörähtää paikasta toiseen.

 • Tapiola on Espoon kulttuurinen keskus

  Täällä sijaitsee Espoon kulttuurikeskus, Espoon Kaupunginteatteri, Espoon kaupunginmuseo, Modernin taiteen museo Emma sekä monet muut museot. Kulttuurikeskuksen yhteydessä toimii myös Tapiolan kirjasto. Perinteikäs, 50-luvulla avattu Kino Tapiola on yksi harvoista pääkaupunkiseudun alkuperäisasussaan säilyneistä elokuvateattereista. Tapiolan keväisiin kohokohtiin kuuluu jo vuodesta 1987 lähtien järjestetty kansainvälinen jazzfestivaali April Jazz.

 • Kattavat palvelut Tapiolassa kotikulmilla

  Tuulikellon kotikorttelista on noin kilometrin matka Tapiolan keskustan monipuolisiin palveluihin, kahviloihin ja kauppoihin. Asukkaita palvelevat mm. uusi Kauppakeskus Ainoa ja Stockmannin tavaratalo. Naapurustosta löytyy ruokakauppoja, kirjakauppoja, urheiluliikkeitä, pankkeja, pesuloita, parturi-kampaamoja sekä monia muita pienliikkeitä ja palveluntarjoajia. Alueella on myös useita päiväkoteja sekä hyvämaineisia kouluja. Aalto-yliopiston pääkampus sijaitsee Tapiolan Otaniemessä.

Etäisyydet

800 m

Otsolahden venesatamaan

500 m

Tapiolan keskustaan

700 m

metroasemalle

1,7 km

Tapiolan urheilupuistoon

800 m

Espoon kulttuurikeskukseen

100 m

koirapuistoon

Ajankohtaista

Myytävät asunnot Tapiola