Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Espoo. Täältä löydät uudet asunnot Espoossa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Espoo

Näytä kohteet

Kuvaus

Osta uudiskohde Espoosta

Bonava-kotien valikoimasta löydät uudet asunnot Espoon parhailta paikoilta. Tarjoamme uusia asuntoja kaikkiin elämäsi vaiheisiin. Espoon uudiskohteet tarjoavat asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan.

Uusi asunto Espoossa on ihanan huoleton ja turvallinen valinta. Uudet asunnot ja kerrostalot rakennetaan aina kodikkaaseen naapurustoon, joissa on helppo viihtyä pitkään. Parhailla paikoilla palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat.

Espoo puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Tästä kotikaupungista löydät kaiken, mitä mukavalta elämältä ja huolettomalta asumiselta voi odottaa. Tervetuloa uuteen kotiin viihtyisään Espooseen.

Uudiskohteet Espoo

Myytävät asunnot Espoo

Myytävät asunnot Espoo

Minkälaisessa ympäristössä sinä haluat elää ja asua? Nautitko energisestä arjesta luonnon lähellä vai viihdytkö parhaiten kattavien palvelujen ympäröimänä? Bonavan uudiskohteet Espoossa tarjoavat jokaiselle jotain. Tarjolla on niin tehokkaita yksiöitä ja kaksioita kuin kolmioita sekä isompia perheasuntoja.

Tutustu ja löydä uusi kotisi Espoossa: myytävät yksiöt Espoo, myytävät kaksiot Espoo, myytävät kolmiot Espoomyytävät isommat asunnot Espoo.

Uudiskohteet kutsuvat Tapiolan parhaille paikoille

Länsimetro, Tapiolan keskustan palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tekevät tapiolalaisesta elämänmenosta mutkatonta ja viihtyisää. Uudiskohteet Tapiolassa asettuvat hyvälle paikalle Tuuliniityn urbaanin vehreälle asuinalueelle. Tuulikellon kotikortteli puhuttelee niin lapsiperheitä kuin omakotitalosta kerrostaloon muuttavaa vanhempaa väkeä. Löytyypä Tapiolasta sopivia uusia asuntoja myös sijoittajille ja itsenäistyville nuorille. Uudiskohteet Tapiolassa tarjoavat hyvän mielen Bonava-koteja, joista on mukava kipaista lenkille lähimaastoon tai uppoutua kulttuuriin WeeGee-talossa. Alueen vahva identiteetti ja historia puutarhakaupunkina näkyvät katukuvassa ja uudiskohteet Tapiolassa rakennetaankin tätä historiaa kunnioittaen.

Espoo tarjoaa luontoelämyksiä

Espoo kuuluu Helsingin metropolialueeseen ja on asukasluvultaan Suomen toiseksi suurin kaupunki. Espoo sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannalla. Kasvukeskuksena se on tavoiteltu kotipaikka.

Espoon uudet myytävät asunnot sijaitsevat vetovoimaisilla paikoilla, joissa luonto on aina lähellä. Espoon uudiskohteiden naapurista löytyy upeita ulkoilumaastoja moneen menoon ja makuun. Esimerkiksi Laajalahden luonnonsuojelualue on yksi parhaista lintuvesistä Etelä-Suomessa. Noin 200 hehtaarin laajuisen alueen tarkoituksena on suojella matalaa merenlahtea, mutta myös mahdollistaa alueen käyttö luontoharrastukseen. Kansainvälistäkin arvostusta nauttivaan alueeseen pääsee helposti tutustumaan luontopoluilta ja lintutornista.

Myös Nuuksion ainutlaatuinen kansallispuisto tarjoaa lukuisia luontoaktiviteetteja ulkoilijoille, retkeilijöille ja patikoijille vain lyhyen matkan päässä Espoon uudiskohteista. Tammi- ja havumetsävyöhykkeen rajalla sijaitsevan kansallispuiston luonto on monimuotoinen jääkauden muokkaamine maanmuotoineen. Maisemat vaihtelevat karuista kalliomänniköistä tiheisiin kuusikkoihin ja vehreisiin lehtoihin sekä kymmeniin pieniin järviin ja lampiin. Suomen eteläisimmässä poropuistossa pääset kokemaan ripauksen pohjoisen eksotiikkaa. Nuuksion kansallispuiston kainalosta löytyy myös upea luontokeskus Haltia.

Espoon myytävät asunnot sijaitsevat vetovoimaisissa naapurustoissa. Espoon rantaraitti tarjoaa mahdollisuuden liikkumiseen ja virkistäytymiseen merellisessä ympäristössä lähellä rantaviivaa. Kevyelle liikenteelle tarkoitettuja rantaraittiosuuksia on valmistunut jo noin 40 kilometriä.

Uudet asunnot Espoossa kutsuvat kulttuurin äärelle

Uusi asunto Espoossa on fiksu valinta. Espoo tarjoaa asukkailleen upean luonnon lisäksi upeita kulttuurielämyksiä. Espoon modernin taiteen museo EMMA on yksi Suomen suurimmista taidemuseoista. EMMA sijaitsee Tapiolassa näyttelykeskus WeeGeessä, josta löytyvät myös Espoon kaupunginmuseo, Suomen Kellomuseo ja Suomen lelumuseo Hevosenkenkä.

Leppävaarassa on komea Gallen-Kallelan Museo huikeine miljöineen ja ainutlaatuisine arkkitehtuureineen. Tarvaspään ateljeelinna esittelee vaihtuvissa näyttelyissään Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Museoystävät löytävät Espoosta myös mm. Rakentajien Työvälinemuseon, Polyteekkarimuseon, Automuseon, Helinä Rautavaaran museon, Talomuseo Glimsin ja Lagstadin koulumuseon.

Espoon kulttuurikeskus on kaupungin tärkeimpiä kulttuuritapahtumien näyttämöjä, jossa pääset nauttimaan esimerkiksi Tapiola Sinfoniettan konserteista, April Jazz -festivaaleista sekä kansainvälisistä elokuvafestivaaleista. Espoon kaupunginteatteri tarjoaa kotimaisia ja ulkomaisia vierailuesityksiä sekä omaa tuotantoa. Koko perheelle suunnatussa Teatteri Hevosenkengässä esitetään vuosittain noin 300 nukketeatteriesitystä.

Espoon uudiskohteet tuovat ostospaikat lähelle kotia

Espoon myytävät asunnot sijaitsevat lähellä erinomaisia palveluja. Shoppailijan iloksi valittavana on useita kauppakeskuksia, kuten Iso Omena Matinkylässä, Sello ja Galleria Leppävaarassa, Lippulaiva Espoonlahdessa sekä Ainoa ja Heikintori Tapiolassa. Kaupungista löytyy myös monipuolinen valikoima erikoisliikkeitä, tehtaanmyymälöitä, tunnelmallisia pikkuputiikkeja sekä kirpputoreja.

Uusi asunto ja ihana Espoo täyttävät kotihaaveet

Uusi asunto Espoossa on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Uudiskohteessa kaikki on kunnossa, joten voit heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.

Espoon myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Suunnittelussa on panostettu mm. asuntojen muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen. Oli haaveissa sitten tehokas yksiö, kaksio, kolmio tai tilavampi perheasunto, on uudiskohde Espoosta oiva valinta.

Uusi asunto Espoossa tuo mielenrauhaa jo siksikin, että perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Esimerkiksi uusien kotien asuntokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu. 

Ensiasunnon ostajana Espooseen

Espoon myytävät asunnot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Kun ostat ensimmäiseksi omaksi kodiksi uuden asunnon, voit asua huoletta ilman remonttihuolia vuosikaudet. Kun olet ostamassa Bonava-kotia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan kotiisi oman makusi mukaisen sisustustyylin sisustusalan ammattilaisemme kokoamista upeista tyylikokonaisuuksista. Näin voit tehdä kodistasi juuri oman elämäntilanteesi mukaisen ja näköisen.

Monet myytävät asunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan. Uusi kerrostalokoti on aina turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.

Uudet myytävät asunnot Espoon parhailla paikoilla puhuttelevat asuntosijoittajaa

Sijoitusasunnon valintaa ohjaavat sijainti, hyvät kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Bonava-kodit rakennetaan asuntosijoittamisen kannalta aina parhaille paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin.

Espoon myytävät asunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä vetovoimaisissa naapurustoissa, joten ne sopivat mainiosti sijoitusasunnoiksi. Asuntovalikoimasta löytyy monia kiinnostavia sijoituskohteita, niin yksiöitä ja kaksioita kuin toimivapohjaisia kolmiota.

Valitse uusi asunto ja mukava naapurusto Espoosta

Espoon uudiskohteet suunnittellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään.

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Espooseen sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka.

Uusi asunto Espoossa sinun tyylisi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin, ja kun uusi koti näyttää asukkaaltaan, on asuminen entistä viihtyisämpää. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin koostamistamme kokonaisuuksista. Jokaisen sisustustyylin kantavia voimia ovat toiminnallisuus, laatu ja muotoilu. Materiaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Näin uusi asuntosi on viimeistä piirtoa myöden viihtyisä, kun muutat sisään.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58