Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoossa

Valitse omaksesi ihana koti ja kutsuva naapurusto. Bonava Suomi Oy:n uudet myytävät asunnot rakennetaan Espoon ykköspaikoille. Tarjolla on ihastuttava valikoima uudiskohteita, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Se voi olla rakkautta ensisilmäyksellä.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoossa

Valitse omaksesi ihana koti ja kutsuva naapurusto. Bonava Suomi Oy:n uudet myytävät asunnot rakennetaan Espoon ykköspaikoille. Tarjolla on ihastuttava valikoima uudiskohteita, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Se voi olla rakkautta ensisilmäyksellä.

Tervetuloa uuteen asuntoon Espooseen

Bonava-kotien valikoimasta löydät uudet asunnot Espoon parhailta paikoilta. Tarjoamme uusia asuntoja kaikkiin elämäsi vaiheisiin. Espoon uudiskohteet tarjoavat asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Uudesta asunnosta voit tehdä juuri omien toiveidesi ja oman makusi mukaisen kodin.

Uusi asunto Espoossa on ihanan huoleton ja turvallinen valinta. Uudet asunnot ja kerrostalot rakennetaan aina kodikkaaseen naapurustoon, joissa on helppo viihtyä pitkään. Parhailla paikoilla palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat.

Espoo puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Tästä kotikaupungista löydät kaiken, mitä mukavalta elämältä ja huolettomalta asumiselta voi odottaa. Tervetuloa uuteen kotiin Espooseen!

Espoon myytävät asunnot

Kaupunginosat Espoossa

Tulossa ihan uutta!

Espoo tarjoaa luontoelämyksiä

Espoo kuuluu Helsingin metropolialueeseen ja on asukasluvultaan Suomen toiseksi suurin kaupunki. Espoo sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannalla. Kasvukeskuksena se on tavoiteltu kotipaikka.

Espoon myytävät uudet asunnot sijaitsevat vetovoimaisilla paikoilla, joissa luonto on aina lähellä. Espoon uudiskohteiden naapurista löytyy upeita ulkoilumaastoja moneen menoon ja makuun. Esimerkiksi Laajalahden luonnonsuojelualue on yksi parhaista lintuvesistä Etelä-Suomessa. Noin 200 hehtaarin laajuisen alueen tarkoituksena on suojella matalaa merenlahtea, mutta myös mahdollistaa alueen käyttö luontoharrastukseen. Kansainvälistäkin arvostusta nauttivaan alueeseen pääsee helposti tutustumaan luontopoluilta ja lintutornista.

Myös Nuuksion ainutlaatuinen kansallispuisto tarjoaa lukuisia luontoaktiviteetteja ulkoilijoille, retkeilijöille ja patikoijille vain lyhyen matkan päässä Espoon uudiskohteista. Tammi- ja havumetsävyöhykkeen rajalla sijaitsevan kansallispuiston luonto on monimuotoinen jääkauden muokkaamine maanmuotoineen. Maisemat vaihtelevat karuista kalliomänniköistä tiheisiin kuusikkoihin ja vehreisiin lehtoihin sekä kymmeniin pieniin järviin ja lampiin. Suomen eteläisimmässä poropuistossa pääset kokemaan ripauksen pohjoisen eksotiikkaa. Nuuksion kansallispuiston kainalosta löytyy myös upea luontokeskus Haltia.

Espoon myytävät asunnot sijaitsevat vetovoimaisissa naapurustoissa. Espoon rantaraitti tarjoaa mahdollisuuden liikkumiseen ja virkistäytymiseen merellisessä ympäristössä lähellä rantaviivaa. Kevyelle liikenteelle tarkoitettuja rantaraittiosuuksia on valmistunut jo noin 40 kilometriä.

Nauti kulttuurista Espoossa

Uusi asunto Espoossa on fiksu valinta. Espoo tarjoaa asukkailleen upean luonnon lisäksi upeita kulttuurielämyksiä. Espoon modernin taiteen museo EMMA on yksi Suomen suurimmista taidemuseoista. EMMA sijaitsee Tapiolassa näyttelykeskus WeeGeessä, josta löytyvät myös Espoon kaupunginmuseo, Suomen Kellomuseo ja Suomen lelumuseo Hevosenkenkä.

Leppävaarassa on komea Gallen-Kallelan Museo huikeine miljöineen ja ainutlaatuisine arkkitehtuureineen. Tarvaspään ateljeelinna esittelee vaihtuvissa näyttelyissään Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Museoystävät löytävät Espoosta myös mm. Rakentajien Työvälinemuseon, Polyteekkarimuseon, Automuseon, Helinä Rautavaaran museon, Talomuseo Glimsin ja Lagstadin koulumuseon.

Espoon kulttuurikeskus on kaupungin tärkeimpiä kulttuuritapahtumien näyttämöjä, jossa pääset nauttimaan esimerkiksi Tapiola Sinfoniettan konserteista, April Jazz -festivaaleista sekä kansainvälisistä elokuvafestivaaleista. Espoon kaupunginteatteri tarjoaa kotimaisia ja ulkomaisia vierailuesityksiä sekä omaa tuotantoa. Koko perheelle suunnatussa Teatteri Hevosenkengässä esitetään vuosittain noin 300 nukketeatteriesitystä.

Shoppaile Espoossa

Espoon myytävät asunnot sijaitsevat lähellä erinomaisia palveluja. Shoppailijan iloksi valittavana on useita kauppakeskuksia, kuten Iso Omena Matinkylässä, Sello ja Galleria Leppävaarassa, Lippulaiva Espoonlahdessa sekä Ainoa ja Heikintori Tapiolassa. Kaupungista löytyy myös monipuolinen valikoima erikoisliikkeitä, tehtaanmyymälöitä, tunnelmallisia pikkuputiikkeja sekä kirpputoreja.

Asu Espoossa ihanan huolettomasti

Uusi asunto Espoossa on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Uudiskohteessa kaikki on kunnossa, joten voit heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.

Espoon myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Suunnittelussa on panostettu mm. asuntojen muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto Espoossa tuo mielenrauhaa jo siksikin, että perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Esimerkiksi uusien kotien asuntokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu. 

Ensiasunnon ostajana Espooseen

Espoon myytävät asunnot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Kun ostat ensimmäiseksi omaksi kodiksi uuden asunnon, voit asua huoletta ilman remonttihuolia vuosikaudet. Kun olet ostamassa Bonava-kotia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan uuden asuntosi sisustuksen sävyt ja materiaalit maksuttomista vaihtoehdoista. Lisäksi voit valita maksullisista Lifestyle-paketeista mieleisesi ja tehdä kodistasi juuri oman elämäntilanteesi mukaisen ja näköisen.

Monet myytävät asunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan. Uusi kerrostalokoti on aina turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.

Espoon uudiskohde on hyvä sijoituskohde

Sijoitusasunnon valintaa ohjaavat sijainti, hyvät kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Bonava-kodit rakennetaan asuntosijoittamisen kannalta aina parhaille paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin.

Espoon myytävät asunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä vetovoimaisissa naapurustoissa, joten ne sopivat mainiosti sijoitusasunnoiksi. Asuntovalikoimasta löytyy monia kiinnostavia sijoituskohteita.

Valitse uusi asunto ja mukava naapurusto Espoosta

Espoon uudiskohteet suunnittellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään.

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Espooseen sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka.

Uusi asunto Espoossa sinun tyylisi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin. Voit räätälöidä uuden asunnon oman makusi mukaan, kun teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa. Sisustusalan ammattilaiset ovat koonneet kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita uuteen asuntoon mieleisesi materiaalit ja värimaailman. Asunnon hintaan kuuluvien sisustusvalintojen ohella voit tehdä uudesta kodistasi vieläkin persoonallisemman lisähintaisilla Lifestyle-paketeilla.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)