Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Espoo. Täältä löydät uudet asunnot Espoossa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Espoo

Bonavan uudiskohteet Espoossa

Kuvaus

Uudiskohteet Espoossa

Etsitkö uutta asuntoa Espoosta? Bonava-kotien valikoimasta löydät uudet asunnot Espoon parhailta paikoilta. Miltä kuulostaisi uusi koti Tapiolan kaupunkikeskuksesta tai ekologisesta Finnoon kaupunginosasta?

Tarjoamme uusia asuntoja kaikkiin elämäsi vaiheisiin. Espoon uudiskohteet tarjoavat asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Uusi asunto on ihanan huoleton ja turvallinen valinta. Uudet asunnot rakennetaan aina kodikkaaseen naapurustoon, joissa on helppo viihtyä pitkään. Parhailla paikoilla palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat.

Espoo puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Tästä kotikaupungista löydät kaiken, mitä mukavalta elämältä ja huolettomalta asumiselta voi odottaa. Tervetuloa uuteen kotiin viihtyisään Espooseen.

Myytävät asunnot Espoossa

Uusi koti Espoosta

Espoo on viihtyisä paikka asua. Espoossa on paljon erilaisia kehittyviä alueita kuten merellinen Finnoo. Finnoosta kasvaa lähivuosina moderni, raikas ja ekologinen asuinalue, jossa kaupunkimainen asuinympäristö yhdistyy monimuotoiseen luontoon. Alue tarjoaa lähitulevaisuudessa kodin jopa 17 000 asukkaalle. Tapiola taas on vehreä 10 000 asukkaan eläväinen kaupunkikeskus. Tapiolan kehittäminen ja rakentaminen jatkuu vielä lähivuosina, mutta historiallinen Tapiolan puutarhakaupunki säilytetään, vaikka Tapiolaa uudistetaan.

Uudiskohteet Espoossa

Minkälaisessa ympäristössä sinä haluat elää ja asua? Nautitko energisestä arjesta luonnon lähellä vai viihdytkö parhaiten kattavien palvelujen ympäröimänä? Uudiskohteet Espoossa kutsuvat mukaviin naapurustoihin Espoon parhaille paikoille. Valikoimasta löytyy runsaasti lapsiperheitä hemmottelevia kolmen ja neljän huoneen perheasuntoja kuin myös toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita. Lisäherkkua tarjoilevat turvalliset korttelipihat sekä vehreä lähiluonto. Asukkaita ilahduttavat esimerkiksi yhteisölliseen toimintaan kannustavat kerhotilat sekä toiminnalliset pihat. Kun arjen pyörittäminen hoituu kätevästi omassa kotikorttelissa, jää aikaa yhteiselle tekemiselle enemmän. Espoon uudiskohteisiin asukkaiden on helppo tuntea kuuluvansa.

Tutustu Bonavan upeisiin uudiskohteisiin Espoossa: uudiskohteet Tapiola ja uudiskohteet Finnoo ja valitse omaksesi uusi Bonava-koti.

Myytävät asunnot Espoossa

Bonava-kodit rakennetaan Espoon tavoiteltuimpien kotipaikkojen parhaille paikoille ja viihtyisiin naapurustoihin. Kaipasitpa sitten lenkkeilymaastoja ja metsän tuoksua tai kaupungin vilinää, Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi. Huolella suunnitellun kotitalon lisäksi panostamme onnelliseen naapurustoon ja haluammekin aina tuoda uuteen kotikortteliin arjen pieniä iloja lisääviä elementtejä.

Uudessa Bonava-kodissa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä tai isommasta perheasunnosta, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja Espoosta.

Tutustu ja löydä uusi asunto Espoosta: myytävät asunnot Espoo, myytävät yksiöt Espoo, myytävät kaksiot Espoo, myytävät kolmiot Espoomyytävät isommat asunnot Espoo.

Miksi valita uudiskohde Espoosta?

Uudiskohteemme Espoossa sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Tarjolla on ihania asuntoja ja onnellisia naapurustoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Espoon uudiskohteet suunnittellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Espooseen sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka.

Rivitalo Espoosta

Asunto Oy Espoon Tuulikello 3 tuo odotettuja uusia rivitaloasuntoja Tapiolan puistojen ja palvelujen äärelle. Omalle tontille asettuva uudiskohde tarjoaa 13 tasokkaasti viimeisteltyä, tilavaa kotia, joissa huoneiden lukumäärä vaihtelee 4-6 välillä. Näiden rivitalokotien erikoisuutena ovat muunneltavat pohjaratkaisut sekä laajat materiaalivaihtoehdot, joiden avulla sinun on helppo suunnitella juuri omaa tyyliäsi vastaava kokonaisuus.

Uusi asunto Espoosta on turvallinen ja huoleton vaihtoehto

Bonavan uudisasunnot on suunniteltu huolella ja ne sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Uudisasuminen tuo mukanaan monia etuja, sillä asuntojen rakentamista ja kauppaa ohjaavat tiukat määräykset. Suunnittelussa on panostettu muun muassa muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen. 

Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, voit asukkaana heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Uusi asunto tuo mielenrauhaa, koska perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Esimerkiksi uusien kotien asuntokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu.

Uudisasunto ensiasunnoksi Espoosta

Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisen mukavan ja vaivattoman. Siksi myös uudisasunnot Espoossa tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Maailman parhaista kodeista on moneksi.

Bonavan uudisasunnot Espoossa tarjoilevat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.
 
Monet uudisasunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta uusi kotisi elää elämäntilanteesi mukaan. Uudessa asunnossa voit asua ilman remonttihuolia vuosikaudet. Kun ostat uuden Bonava-kodin rakentamisen varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan kotiisi oman makusi mukaisen sisustustyylin sisustusalan ammattilaisemme kokoamista upeista tyylikokonaisuuksista.

Uudiskohteet Espoon parhailla paikoilla puhuttelevat asuntosijoittajaa

Sijoitusasunnon valintaa ohjaavat sijainti, hyvät kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Bonavan uudiskohteet rakennetaan asuntosijoittamisen kannalta aina parhaille paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin.

Espoon uudisasunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä vetovoimaisissa naapurustoissa, joten ne sopivat mainiosti sijoitusasunnoiksi. Asuntovalikoimasta löytyy monia kiinnostavia sijoituskohteita, niin yksiöitä ja kaksioita kuin toimivapohjaisia kolmiota.

Uudiskohteet Tapiolan puutarhakaupungissa

Länsimetro, Tapiolan keskustan palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tekevät tapiolalaisesta elämänmenosta mutkatonta ja viihtyisää. Uudiskohteet Tapiolassa asettuvat hyvälle paikalle Tuuliniityn urbaanin vehreälle asuinalueelle. Tuulikellon kotikortteli puhuttelee niin lapsiperheitä kuin omakotitalosta kerrostaloon muuttavaa vanhempaa väkeä. Löytyypä Tapiolasta sopivia uusia asuntoja myös sijoittajille ja itsenäistyville nuorille. Uudiskohteet Tapiolassa tarjoavat hyvän mielen Bonava-koteja, joista on mukava kipaista lenkille lähimaastoon tai uppoutua kulttuuriin WeeGee-talossa. Alueen vahva identiteetti ja historia puutarhakaupunkina näkyvät katukuvassa ja uudiskohteet Tapiolassa rakennetaankin tätä historiaa kunnioittaen.

Uudiskohteet-Espoo-Tapiola.jpg

Espoo tarjoaa luontoelämyksiä

Espoo kuuluu Helsingin metropolialueeseen ja on asukasluvultaan Suomen toiseksi suurin kaupunki. Espoo sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannalla. Kasvukeskuksena se on tavoiteltu kotipaikka.

Espoon uudet asunnot sijaitsevat vetovoimaisilla paikoilla, joissa luonto on aina lähellä. Espoon uudiskohteiden naapurista löytyy upeita ulkoilumaastoja moneen menoon ja makuun. Esimerkiksi Laajalahden luonnonsuojelualue on yksi parhaista lintuvesistä Etelä-Suomessa. Noin 200 hehtaarin laajuisen alueen tarkoituksena on suojella matalaa merenlahtea, mutta myös mahdollistaa alueen käyttö luontoharrastukseen. Kansainvälistäkin arvostusta nauttivaan alueeseen pääsee helposti tutustumaan luontopoluilta ja lintutornista.

Myös Nuuksion ainutlaatuinen kansallispuisto tarjoaa lukuisia luontoaktiviteetteja ulkoilijoille, retkeilijöille ja patikoijille vain lyhyen matkan päässä Espoon uudiskohteista. Tammi- ja havumetsävyöhykkeen rajalla sijaitsevan kansallispuiston luonto on monimuotoinen jääkauden muokkaamine maanmuotoineen. Maisemat vaihtelevat karuista kalliomänniköistä tiheisiin kuusikkoihin ja vehreisiin lehtoihin sekä kymmeniin pieniin järviin ja lampiin. Suomen eteläisimmässä poropuistossa pääset kokemaan ripauksen pohjoisen eksotiikkaa. Nuuksion kansallispuiston kainalosta löytyy myös upea luontokeskus Haltia.

Espoon rantaraitti tarjoaa mahdollisuuden liikkumiseen ja virkistäytymiseen merellisessä ympäristössä lähellä rantaviivaa. Kevyelle liikenteelle tarkoitettuja rantaraittiosuuksia on valmistunut jo noin 40 kilometriä.

Uudet asunnot Espoossa kutsuvat kulttuurin äärelle

Uudisasunto Espoossa on fiksu valinta. Espoo tarjoaa asukkailleen upean luonnon lisäksi upeita kulttuurielämyksiä. Espoon modernin taiteen museo EMMA on yksi Suomen suurimmista taidemuseoista. EMMA sijaitsee Tapiolassa näyttelykeskus WeeGeessä, josta löytyvät myös Espoon kaupunginmuseo, Suomen Kellomuseo ja Suomen lelumuseo Hevosenkenkä.

Leppävaarassa on komea Gallen-Kallelan Museo huikeine miljöineen ja ainutlaatuisine arkkitehtuureineen. Tarvaspään ateljeelinna esittelee vaihtuvissa näyttelyissään Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Museoystävät löytävät Espoosta myös mm. Rakentajien Työvälinemuseon, Polyteekkarimuseon, Automuseon, Helinä Rautavaaran museon, Talomuseo Glimsin ja Lagstadin koulumuseon.

Espoon kulttuurikeskus on kaupungin tärkeimpiä kulttuuritapahtumien näyttämöjä, jossa pääset nauttimaan esimerkiksi Tapiola Sinfoniettan konserteista, April Jazz -festivaaleista sekä kansainvälisistä elokuvafestivaaleista. Espoon kaupunginteatteri tarjoaa kotimaisia ja ulkomaisia vierailuesityksiä sekä omaa tuotantoa. Koko perheelle suunnatussa Teatteri Hevosenkengässä esitetään vuosittain noin 300 nukketeatteriesitystä.

Espoon uudiskohteet tuovat ostospaikat lähelle kotia

Bonavan uudisasunnot sijaitsevat lähellä erinomaisia palveluja. Shoppailijan iloksi valittavana on useita kauppakeskuksia, kuten Iso Omena Matinkylässä, Sello ja Galleria Leppävaarassa, Lippulaiva Espoonlahdessa sekä Ainoa ja Heikintori Tapiolassa. Kaupungista löytyy myös monipuolinen valikoima erikoisliikkeitä, tehtaanmyymälöitä, tunnelmallisia pikkuputiikkeja sekä kirpputoreja.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58