amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoossa

Valitse omaksesi ihana koti ja kutsuva naapurusto. Bonavan uudet myytävät asunnot rakennetaan Espoon ykköspaikoille. Tarjolla on ihastuttava valikoima uudisasuntoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Se voi olla rakkautta ensisilmäyksellä.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoossa

Valitse omaksesi ihana koti ja kutsuva naapurusto. Bonavan uudet myytävät asunnot rakennetaan Espoon ykköspaikoille. Tarjolla on ihastuttava valikoima uudisasuntoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Se voi olla rakkautta ensisilmäyksellä.

Tervetuloa uuteen asuntoon Espooseen

Tarjoamme uusia asuntoja kaikkiin elämäsi vaiheisiin. Asuntovalikoimastamme löydät yksiöt, kaksiot, kolmio ja isommat perheasunnot. Espoon uudiskohteet tarjoavat asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Uudesta asunnosta voit tehdä juuri omien toiveidesi ja oman makusi mukaisen kodin.

Uusi asunto Espoossa on ihanan huoleton ja turvallinen valinta. Uudet asunnot ja kerrostalot rakennetaan aina kodikkaaseen naapurustoon, joissa on helppo viihtyä pitkään. Parhailla paikoilla palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat.

Espoo kuuluu Helsingin metropolialueeseen ja on asukasluvultaan Suomen toiseksi suurin kaupunki. Espoo sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannalla. Kasvukeskuksena se on tavoiteltu kotipaikka.

Espoo puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Tästä kotikaupungista löydät kaiken, mitä mukavalta elämältä ja huolettomalta asumiselta voi odottaa. Tervetuloa uuteen kotiin Espooseen!

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoossa

Kaupunginosat Espoossa

Tulossa ihan uutta!

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Mannerheimintie 103a, 00280 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)