Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava-kodit

Bonava tarjoaa uuteen kotiin oivaltavia ja monipuolisia mahdollisuuksia.

Bonava-kodeissa ei ole kyse pelkästään kauniista sisustuksesta tai upeasta arkkitehtuurista vaan ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Siksi haluamme luoda koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa.

Olemme kehittäneet asiakkaillemme oivaltavia asumisen ratkaisuja. Voit esimerkiksi tehdä kanssamme huolettomia asuntokauppoja uudenlaisilla tavoilla sekä saada helpompaa asumista mahdollistavia etuja. Tutustu ja tartu tilaisuuteen.

Maailman parhaista kodeista on moneksi

Onnellisen kodin salaisuus piilee ihmisissä, jotka siellä asuvat ja elävät. Me haluamme luoda tälle elämälle mahdollisimman huolettomat puitteet. Bonava-kodit rakennetaan tavoiteltuimpien kotipaikkojen parhaille paikoille ja viihtyisiin naapurustoihin. Kaipasitpa sitten lenkkeilymaastoja ja metsän tuoksua tai kaupungin vilinää, Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi. Huolella suunnitellun kotitalon lisäksi panostamme onnelliseen naapurustoon ja haluammekin aina tuoda uuteen kotikortteliin arjen pieniä iloja lisääviä elementtejä.

Uudiskohde on turvallinen ja huoleton valinta

Uudisasuminen tuo mukanaan monia etuja, sillä asuntojen rakentamista ja kauppaa ohjaavat tiukat määräykset. Esteettömyysvaatimusten mukaisesti ovensuut ovat leveitä, kynnykset matalia ja kylpyhuoneet tilavia. Tämä tuo asumiseen paitsi käytännöllisyyttä, myös avaruutta. Muuttajan iloksi isommatkin kalusteet on helppo tuoda sisään uuteen kotiin.

Uudiskohteisiin liittyy myös monia piileviä etuja, joita ei asunnon etsinnässä tule aina edes ajatelleeksi. Esimerkiksi sähkörasiat ovat nykyvaatimusten mukaan aina maadoitettuja, mikä lisää merkittävästi kodin turvallisuutta. Lisäksi uusissa kodeissa valaisinpistorasiat ovat korvanneet sokeripalat. Bonavan valmiiksi asentamat valot ovat energiatehokkaita, pitkäikäisiä led-valolähteitä.

Asumismukavuuteen ja erilaisiin sisustusratkaisuihin kiinnitetään nykyään entistä enemmän huomiota. Esimerkiksi antennipistokkeita sijoitetaan jokaiseen huoneeseen, joten voit valita TV:n paikan vapaasti. Lisäksi uudiskohteiden kaapelivalmius mahdollistaa mm. huippunopean internetyhteyden. Taloyhtiön pysäköintitiloihin asennetaan varaus sähköautojen lataukselle, minkä ansiosta uudiskohteeseen voi huoletta muuttaa myös sähkö- ja hybridiautojen käyttäjät.

Uudisasumisen iloihin lukeutuvat myös huomattavat parannukset ilmanvaihdossa. Koneelliseen poistoon verrattuna täysin koneellinen ilmanvaihto tuo merkittäviä parannuksia ilmanlaatuun ja sen myötä asumismukavuuteen. Huonekohtainen tuloilma pitää ilmanlaadun raikkaana vuorokauden ympäri vaikka huoneen ovi olisi suljettuna. Lämmöntalteenotto puolestaan takaa energiatehokkuuden. Voit myös heittää hyvästit ilmanvaihdon kautta kantautuviin naapurien ääniin.

Bonava-kotien suunnittelussa äänieristykseen kiinnitetään erityistä huomiota. Uudiskohteiden laadukkaat ikkunat pitävät lämmön sisällä ja liikenteen melun ulkona. Seinät rakennetaan entistä paksummin, minkä ansiosta oma rauha säilyy myös kerrostalossa.

Uudiskohteen houkuttelevuutta lisää rakennuttajan kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Näin remonttihuolet voi unohtaa vuosiksi ja uuteen asuntoon muuttaa huoletta.

Bonava-koti tunnetaan laadusta

Uudisasunnon etuihin kuuluu raikkaat ja koskemattomat pinnat, ja huolella valitut materiaalit viimeistelevät kodin viihtyisyyden. Kiinnitämme kaluste- ja materiaalivalinnoissa huomiota paitsi tyyliin ja kestävään laatuun, myös energiatehokkuuteen. Kun asunto on tehty viimeistä piirtoa myöten korkeiden laatuvaatimustemme mukaan, voit muuttaa uuteen kotiisi huoletta. Ollessasi mukana jo rakentamisen alkumetreillä, sinulla on mahdollisuus tehdä kodistasi oman makusi ja tyylisi mukainen. Sisustussuunnittelijamme on laatinut avuksesi upeita tyylikokonaisuuksia, jotka tekevät uuden kodin sisustusvalintojen päättämisestä ihanan inspiroivaa ja huolettoman helppoa.

Asumisen oivalluksia

Bonava-kodeissa uudenlaiset ratkaisut tuovat paitsi tehokkuutta myös säästömahdollisuuksia arkeen. Kehitämme jatkuvasti uusia ideoita asukkaidemme toiveiden pohjalta. Esimerkiksi sähköautojen hankinnan yleistyessä tarjoamme suurimmassa osassa kuluttajille myytävistä uudiskohteista autopaikoille sähköauton latausvalmiuden.

Moniin uusiin Bonava-koteihin asennettavan DoorBird-ovipuhelinjärjestelmän avulla avaat helposti ja vaivattomasti porrashuoneen alaoven vieraillesi, perheenjäsenille tai lähetille älypuhelimen avulla. Perinteinen eteisen ovipuhelin löytyy nyt siis suoraan taskustasi tuoden arkeen ihanaa huolettomuutta.

Moderni iLOQ-lukitusjärjestelmä takaa, että kotitalon turvallisuus pysyy korkeimmalla mahdollisella tasolla vuodesta toiseen. Sähköisen järjestelmän ansiosta kadonneiden avainten ja luvattomien kulkuyritysten aiheuttamalle harmille voidaan vihdoin heittää hyvästit. Mikä parasta, asukas tarvitsee vain yhden iLOQ-avaimen, johon voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet. 

Bonava-koti elämän eri vaiheisiin

Bonava-kodit suunnitellaan kulkemaan ja kestämään läpi elämän. Osa pohjapiirustuksista jättää varhain liikkeellä oleville mahdollisuuden muokata koti omien tarpeiden mukaan esimerkiksi ylimääräisen makuuhuoneen avulla. Muuttuviin elämäntilanteisiin suunnitellut Duo-kodit tarjoavat mahdollisuuden yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi. Vaihtoehtoisesti ison asunnon voi myöhemmin taas jakaa kahdeksi pienemmäksi kodiksi. Sivuasunto sopii hyvin esimerkiksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vaikkapa vuokra-asunnoksi. Elämäntilanteen muuttuessa erillisen sivuasunnon voi myös myydä pois.

Joustavasti uuteen kotiin

Löydettyäsi unelmiesi kodin voit tehdä ostopäätöksen nopeasti jo ennen vanhan kodin myymistä, kun hyödynnät Bonava-turvaa. Tämän hyödyllisen lisäedun ansiosta voit välttää päällekkäiset vastikemaksut jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa julkisesti myynnissä. Kun et joudu murehtimaan lisääntyneistä vastikekuluista, voit myydä vanhan asuntosi rauhassa ja nauttia uuden kodin tunnelmasta.

Joustoa ja valinnanvapautta tuo myös valikoitujen Bonava-kotien valinnainen vuokratontti, minkä ansiosta uuteen asuntoon pääsee kiinni pienemmällä pääomalla. Voit halutessasi maksaa osuuttasi taloyhtiön tonttivuokrasta vastikkeessa tai lunastaa asuntokohtaisen osuuden tontista, kun se elämäntilanteeseesi parhaiten sopii.