Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava-kodit

Maailman parhaista kodeista on moneksi

Bonava tarjoaa uuteen kotiin oivaltavia ja monipuolisia mahdollisuuksia.

Bonava-kodeissa ei ole kyse pelkästään kauniista sisustuksesta tai upeasta arkkitehtuurista vaan ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Siksi haluamme luoda koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa.

Olemme kehittäneet asiakkaillemme oivaltavia asumisen ratkaisuja. Voit esimerkiksi tehdä kanssamme huolettomia asuntokauppoja uudenlaisilla tavoilla sekä saada helpompaa asumista mahdollistavia etuja. Tutustu ja tartu tilaisuuteen.

Oma koti ja naapurusto

Onnellisen kodin salaisuus piilee ihmisissä, jotka siellä asuvat ja elävät. Me haluamme luoda tälle elämälle mahdollisimman huolettomat puitteet. Bonava-kodit rakennetaan tavoiteltuimpien kotipaikkojen parhaille paikoille ja viihtyisiin naapurustoihin. Kaipasitpa sitten lenkkeilymaastoja ja metsän tuoksua tai kaupungin vilinää, Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi. Huolella suunnitellun kotitalon lisäksi panostamme onnelliseen naapurustoon ja haluammekin aina tuoda uuteen kotikortteliin arjen pieniä iloja lisääviä elementtejä.

Uudiskohde on turvallinen ja huoleton valinta

Uudisasuminen tuo mukanaan monia etuja, sillä asuntojen rakentamista ja kauppaa ohjaavat tiukat määräykset. Esteettömyysvaatimusten mukaisesti ovensuut ovat leveitä, kynnykset matalia ja kylpyhuoneet tilavia. Tämä tuo asumiseen paitsi käytännöllisyyttä, myös avaruutta. Muuttajan iloksi isommatkin kalusteet on helppo tuoda sisään uuteen kotiin.

Uudiskohteisiin liittyy myös monia piileviä etuja, joita ei asunnon etsinnässä tule aina edes ajatelleeksi. Esimerkiksi sähkörasiat ovat nykyvaatimusten mukaan aina maadoitettuja, mikä lisää merkittävästi kodin turvallisuutta. Lisäksi uusissa kodeissa valaisinpistorasiat ovat korvanneet sokeripalat. Bonavan valmiiksi asentamat valot ovat energiatehokkaita, pitkäikäisiä led-valolähteitä.

Asumismukavuuteen ja erilaisiin sisustusratkaisuihin kiinnitetään nykyään entistä enemmän huomiota. Esimerkiksi antennipistokkeita sijoitetaan jokaiseen huoneeseen, joten voit valita TV:n paikan vapaasti. Lisäksi uudiskohteiden kaapelivalmius mahdollistaa mm. huippunopean internetyhteyden. Taloyhtiön pysäköintitiloihin asennetaan varaus sähköautojen lataukselle, minkä ansiosta uudiskohteeseen voi huolettaa muuttaa myös sähkö- ja hybridiautojen käyttäjät.

Uudisasumisen iloihin lukeutuvat myös huomattavat parannukset ilmanvaihdossa. Koneelliseen poistoon verrattuna täysin koneellinen ilmanvaihto tuo merkittäviä parannuksia ilmanlaatuun ja sen myötä asumismukavuuteen. Huonekohtainen tuloilma pitää ilmanlaadun raikkaana vuorokauden ympäri vaikka huoneen ovi olisi suljettuna. Lämmöntalteenotto puolestaan takaa energiatehokkuuden. Voit myös heittää hyvästit ilmanvaihdon kautta kantautuviin naapurien ääniin.

Bonava-kotien suunnittelussa äänieristykseen kiinnitetään erityistä huomiota. Uudiskohteiden laadukkaat ikkunat pitävät lämmön sisällä ja liikenteen melun ulkona. Seinät rakennetaan entistä paksummin, minkä ansiosta oma rauha säilyy myös kerrostalossa.

Uudiskohteen houkuttelevuutta lisää rakennuttajan kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Näin remonttihuolet voi unohtaa vuosiksi ja uuteen asuntoon muuttaa huoletta.

Bonava-koti tunnetaan laadusta

Uudisasunnon etuihin kuuluu raikkaat ja koskemattomat pinnat. Sisustusalan ammattilaisten huolella valitut materiaalit viimeistelevät kodin viihtyisyyden. Kiinnitämme kaluste- ja materiaalivalinnoissa huomiota paitsi tyyliin ja kestävään laatuun, myös energiatehokkuuteen. Kun asunto on tehty viimeistä piirtoa myöten korkeiden laatuvaatimustemme mukaan, voit muuttaa uuteen kotiisi huoletta. Kun olet mukana jo rakentamisen alkumetreillä, pääset valitsemaan uuden kotisi sisustustyylin viidestä upeasta vaihtoehdosta. Jokaisen tyylin kantavina voimina ovat ajattomuus ja toiminnallisuus. Maksuttoman modernin tyylin lisäksi valittavana on neljä lisähintaista vaihteohtoa: skandinaavinen, teollinen, klassinen sekä trendikäs.

Asumisen oivalluksia

Bonava-kodeissa uudenlaiset ratkaisut tuovat paitsi tehokkuutta myös säästömahdollisuuksia arkeen. Kehitämme jatkuvasti uusia ideoita asukkaidemme toiveiden pohjalta. Esimerkiksi Vantaan Vaniljan ja Tampereen Kalevan Paletin yhteiskäyttöautot ovat helppo ja huoleton vaihtoehto oman auton omistamiselle. 

Uusiin Bonava-koteihin asennettavan Postin Smartpost-automaatin ansiosta voit noutaa paketit, verkko-ostokset ja esimerkiksi ruokalähetykset kellon ympäri oman taloyhtiön yhteistiloista. Lisäksi kirjeiden ja pakettien lähettäminen onnistuu vaivatta lukollisen ja turvallisen Smartpost-automaatin kautta. Näin aikaa elämiseen jää enemmän.

Moderni iLOQ-lukitusjärjestelmä takaa, että kotitalon turvallisuus pysyy korkeimmalla mahdollisella tasolla vuodesta toiseen. Sähköisen järjestelmän ansiosta kadonneiden avainten ja luvattomien kulkuyritysten aiheuttamalle harmille voidaan vihdoin heittää hyvästit. Mikä parasta, asukas tarvitsee vain yhden iLOQ-avaimen, johon voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet.

Vantaan Koivuhaan uusissa Bonava-kodeissa otetaan käyttöön uudenlainen irtaimistovarastoratkaisu, jonka ansiosta voit itse valita, vuokraatko varaston tai minkä kokoisen ja mistä − joko omasta taloyhtiöstäsi tai vaikkapa omalta mökkipaikkakunnaltasi. Maksat vain siitä, mitä käytät. Varastot omistaa Cityvarasto, joka maksaa taloyhtiölle vuokraa. Taloyhtiö saa näin vuokratuloja, mikä näkyy asukkaalle pienempänä yhtiövastikkeena. 

Bonava-koti elämän eri vaiheisiin

Bonava-kodit suunnitellaan kulkemaan ja kestämään läpi elämän. Esimerkiksi osa pohjapiirustuksista jättää varhain liikkeellä oleville mahdollisuuden muokata koti omien tarpeiden mukaan esimerkiksi ylimääräisen makuuhuoneen avulla. Yksilöllisissä ratkaisuissa apunasi on ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Muuttuviin elämäntilanteisiin suunnitellut Duo-kodit tarjoavat mahdollisuuden yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi. Vaihtoehtoisesti ison asunnon voi jakaa kahdeksi pienemmäksi kodiksi. Sivuasunto toimii hyvin esimerkiksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vaikkapa vuokra-asunnoksi. Elämäntilanteen muuttuessa sivuasunnon voi myös myydä pois erillisenä.

Joustavasti uuteen kotiin

Uuden asunnon hankinta on iso päätös. Sen vuoksi haluamme tehdä uuden kodin ostosta mutkattoman ja mukavan kokemuksen. Tarjoammekin yhteistyöpankkimme kanssa valituissa Bonava-kodeissa mahdollisuuden Ketterään asuntolainaan, jonka ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaa. Lisäksi Bonava maksaa puolestasi lainan korot uuden asunnon myyntihinnasta jopa 12 kuukauden ajan.

Joustoa ja valinnanvapautta tuo myös valikoitujen Bonava-kotien joustava vuokratontti, minkä ansiosta uuteen asuntoon pääsee kiinni pienemmällä pääomalla. Voit halutessasi maksaa osuutesi taloyhtiön tonttivuokrasta vastikkeessa tai lunastaa sen, kun se elämäntilanteeseesi parhaiten sopii.