Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Bonava-kodit

Bonava-kodit

Maailman parhaista kodeista on moneksi

Bonava tarjoaa uuteen kotiin oivaltavia ja monipuolisia mahdollisuuksia.

Bonava-kodeissa ei ole kyse pelkästään kauniista sisustuksesta tai upeasta arkkitehtuurista vaan ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Siksi haluamme luoda koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa.

Olemme kehittäneet asiakkaillemme oivaltavia asumisen ratkaisuja. Voit esimerkiksi tehdä kanssamme huolettomia asuntokauppoja uudenlaisilla tavoilla sekä saada helpompaa asumista mahdollistavia etuja. Tutustu ja tartu tilaisuuteen.