Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Bonava rakentaa uudiskohteita ja kodikkaita naapurustoja, jossa on turvallista asua.

Uuden kodin osto

Meille uusi koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä kodikkaita uudiskohteita että vetovoimaisia naapurustoja. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Uudiskohteita ja naapurustoja juuri sinulle

Parhaissa uudiskohteissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta, vaan ennen kaikkea ihmisistä ja mukavasta elämästä, jota uusissa kodeissa ja niiden naapurustoissa eletään. Koska koti on meille paljon muutakin kuin talo, jossa asut, luomme sekä kodikkaita uudiskohteita että vetovoimaisia naapurustoja.

Rakkaasta paikasta on moneksi. Kuten koti, myös naapurusto merkitsee ihmisille erilaisia asioita. Yhdelle mukava naapurusto tarkoittaa lähikauppaa, toiselle leikkikenttää, kolmannelle tupaantuliaisia naapureiden kanssa ja neljännelle kattoterassia. Yksi on kuitenkin varmaa: mukava naapurusto ei ole meille vain yksi lisämauste tai ominaisuus, vaan kaiken lähtökohta.

Vaikka meillä on pitkä kokemus uusista kodeista, uudiskohteista ja naapurustoista, emme tee niitä yksin. Tarvitsemme asiantuntevien insinöörien, arkkitehtien ja suunnittelijoiden lisäksi myös sinun apuasi. Haluamme kuulla mielipiteesi ja ymmärtää tarpeesi ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin. Otamme sinut mukaan matkalle kohti uutta kotiasi ja tulevaa naapurustoasi, sillä maailman parhaiden kotien ja naapurustojen suunnittelu alkaa asukkaista.

Viisi syytä ostaa Bonava-koti

Harkitsetko uuden kodin ostamista? Nämä viisi syytä tekevät Bonava-kodista tyylikkään, modernin, vastuullisen ja turvallisen valinnan.

Uuteen Bonava-kotiin on mukava matka

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Siksi haluamme tehdä asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Saat meiltä henkilökohtaista ja hyvää palvelua koko kotimatkasi ajan. Ja mikä parasta, uudiskohde on huoleton ja turvallinen valinta.

Kokemus tekee mestarin. Bonava on Pohjois-Euroopan johtavia asuntorakennuttamisen kehittäjiä. Meillä on kokemusta, johon voit luottaa. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja otamme suunnittelussa huomioon uudiskohteen koko käyttöiän.

Sisustus tekee asunnosta kodin

Uudiskohde on kuin tyhjä taulu, jonka voit maalata oman makusi mukaan. Kun olet ostamassa uutta kotia jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit tehdä siitä oman makusi ja tyylisi mukaisen. Sisustussuunnittelijamme on laatinut avuksesi upeita tyylikokonaisuuksia, jotka tekevät uuden kodin sisustusvalintojen päättämisestä ihanan inspiroivaa ja huolettoman helppoa. 

Maailman parhaista kodeista on moneksi

Asumisen suurin ilmastohaaste on energiankulutus. Siksi olemme valinneet uudiskohteidemme yhdeksi painopisteeksemme energiansäästön. Valitsemme ja kehitämme ratkaisuja, joiden myötä pääsemme energiatehokkuudessa hyvälle tasolle. Pieni energiankulutus säästää luontoa ja tuo asukkaalle säästöjä yhtiövastikkeessa. Voimme vaikuttaa monin tavoin – myös pienin arkisin keinoin.

Olemme kehittäneet asiakkaillemme myös muita oivaltavia asumisen ratkaisuja. Voit esimerkiksi tehdä kanssamme huolettomia asuntokauppoja uudenlaisilla tavoilla ja joustavin maksuehdoin sekä saada helpompaa ja huolettomampaa asumista mahdollistavia etuja. Tutustu ja tartu tilaisuuteen.

Viisi syytä valita uusi Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän tärkeimpiä päätöksiä. Bonava-kotiin voit muuttaa huolettomin mielin, koska olemme tehneet asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Henkilökohtainen palvelu

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunasi koko kotimatkan ajan. Lisäksi saat käyttöösi sähköisen palvelukanavan.

Turva asunnonvaihtajalle

Bonava-turvan ansiosta vanhan kotisi myynnin ei tarvitse estää asuntohaaveiden toteutumista.

Tyylikkäät materiaalit

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas. Kun olet ajoissa mukana, saat valita kotisi sisustustyylin upeista vaihtoehdoista.

Vastuullinen ja kestävä valinta

Olemme sitoutuneet vähentämään kasvihuonepäästöjä 50 %:lla jokaista rakennettua Bonava-kotia kohden vuoteen 2030 mennessä.

Onnellinen naapurusto

Emme ainoastaan rakenna uusia koteja, vaan tavoitteenamme on luoda onnellisia naapurustoja.