Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uuden kodin osto

Tervetuloa elämäsi kotiin

Meille uusi koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä kodikkaita uudiskohteita että vetovoimaisia naapurustoja. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Uudiskohteita ja naapurustoja juuri sinulle

Parhaissa uudiskohteissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta, vaan ennen kaikkea ihmisistä ja mukavasta elämästä, jota uusissa kodeissa ja niiden naapurustoissa eletään. Koska koti on meille paljon muutakin kuin talo, jossa asut, luomme sekä kodikkaita uudiskohteita että vetovoimaisia naapurustoja.

Rakkaasta paikasta on moneksi. Kuten koti, myös naapurusto merkitsee ihmisille erilaisia asioita. Yhdelle mukava naapurusto tarkoittaa lähikauppaa, toiselle leikkikenttää, kolmannelle tupaantuliaisia naapureiden kanssa ja neljännelle kattoterassia. Yksi on kuitenkin varmaa: mukava naapurusto ei ole meille vain yksi lisämauste tai ominaisuus, vaan kaiken lähtökohta.

Vaikka meillä on pitkä kokemus uusista kodeista, uudiskohteista ja naapurustoista, emme tee niitä yksin. Tarvitsemme asiantuntevien insinöörien, arkkitehtien ja suunnittelijoiden lisäksi myös sinun apuasi. Haluamme kuulla mielipiteesi ja ymmärtää tarpeesi ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin. Otamme sinut mukaan matkalle kohti uutta kotiasi ja tulevaa naapurustoasi, sillä maailman parhaiden kotien ja naapurustojen suunnittelu alkaa asukkaista.

Uuteen Bonava-kotiin on mukava matka

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Siksi haluamme tehdä asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Saat meiltä henkilökohtaista ja hyvää palvelua koko kotimatkasi ajan. Ja mikä parasta, uudiskohde on huoleton ja turvallinen valinta.

Kokemus tekee mestarin. Bonava on Pohjois-Euroopan johtavia asuntorakennuttamisen kehittäjiä. Meillä on kokemusta, johon voit luottaa. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja otamme suunnittelussa huomioon uudiskohteen koko käyttöiän.

Sisustus tekee asunnosta kodin

Uudiskohde on kuin tyhjä taulu, jonka voit maalata oman makusi mukaan. Kun olet ostamassa uutta kotia jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit tehdä siitä oman makusi ja tyylisi mukaisen. Sisustussuunnittelijamme on laatinut avuksesi viisi upeaa tyylikokonaisuutta, jotka tekevät uuden kodin sisustusvalintojen päättämisestä ihanan inspiroivaa ja huolettoman helppoa. 
 
Jokaisen Bonava-kodin hintaan sisältyy harkittu moderni perustyyli, joka tarjoilee upean pohjan oman makusi mukaiselle sisustukselle. 
 
Halutessasi voit valita lisähintaisista tyylikokonaisuuksista toisenlaisen vaihtoehdon. Hurmaannutko klassisesta tai skandinaavisesta tyylistä vai innostutko enemmän teollisen rouheasta tai ajan hengen mukaisesta trendikkäästä tyylistä?

Maailman parhaista kodeista on moneksi

Asumisen suurin ilmastohaaste on energiankulutus. Siksi olemme valinneet uudiskohteidemme yhdeksi painopisteeksemme energiansäästön. Valitsemme ja kehitämme ratkaisuja, joiden myötä pääsemme energiatehokkuudessa hyvälle tasolle. Pieni energiankulutus säästää luontoa ja tuo asukkaalle säästöjä yhtiövastikkeessa. Voimme vaikuttaa monin tavoin – myös pienin arkisin keinoin.

Olemme kehittäneet asiakkaillemme myös muita oivaltavia asumisen ratkaisuja. Voit esimerkiksi tehdä kanssamme huolettomia asuntokauppoja uudenlaisilla tavoilla ja joustavin maksuehdoin sekä saada helpompaa ja huolettomampaa asumista mahdollistavia etuja. Tutustu ja tartu tilaisuuteen.

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän tärkeitä päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Parhaat kodit

Suunnittelemme ympäristöystävällisiä koteja ja panostamme fiksuihin ratkaisuihin. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin ja huolella mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi.

Kokemus tekee mestarin

Luomme koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.