Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uuden kodin osto

Meille uusi koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä kodikkaita uudiskohteita että vetovoimaisia naapurustoja. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Uudiskohteen ostaminen

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Siksi haluamme tehdä asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Saat meiltä henkilökohtaista ja hyvää palvelua koko kotimatkasi ajan. Ja mikä parasta, uudiskohde on huoleton ja turvallinen valinta.
 
Kokemus tekee mestarin. Bonava on Pohjois-Euroopan johtavia asuntorakennuttamisen kehittäjiä. Meillä on kokemusta, johon voit luottaa. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja otamme suunnittelussa huomioon uudiskohteen koko käyttöiän.

Uudiskohteet

Parhaissa uudiskohteissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta, vaan ennen kaikkea ihmisistä ja mukavasta elämästä, jota uusissa kodeissa ja niiden naapurustoissa eletään. Koska koti on meille paljon muutakin kuin talo, jossa asut, luomme sekä kodikkaita uudiskohteita että vetovoimaisia naapurustoja.
 
Rakkaasta paikasta on moneksi. Kuten koti, myös naapurusto merkitsee ihmisille erilaisia asioita. Yhdelle mukava naapurusto tarkoittaa lähikauppaa, toiselle leikkikenttää, kolmannelle tupaantuliaisia naapureiden kanssa ja neljännelle kattoterassia. Yksi on kuitenkin varmaa: mukava naapurusto ei ole meille vain yksi lisämauste tai ominaisuus, vaan kaiken lähtökohta.
 
Vaikka meillä on pitkä kokemus uusista kodeista, uudiskohteista ja naapurustoista, emme tee niitä yksin. Tarvitsemme asiantuntevien insinöörien, arkkitehtien ja suunnittelijoiden lisäksi myös sinun apuasi. Haluamme kuulla mielipiteesi ja ymmärtää tarpeesi ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin. Otamme sinut mukaan matkalle kohti uutta kotiasi ja tulevaa naapurustoasi, sillä maailman parhaiden kotien ja naapurustojen suunnittelu alkaa asukkaista. Uusi asunto tarjoilee huojentavaa mielenrauhaa.
 
Valikoimastamme löydät helposti sopivan uudiskohteen monenlaiseen elämäntilanteeseen. Tutustu rakenteilla ja myynnissä oleviin uudiskohteisiin Uudellamaalla, Tampereella ja Turussa: uudiskohteet Helsinkiuudiskohteet Espoouudiskohteet Vantaauudiskohteet Tampereuudiskohteet Turku ja uudiskohteet Kirkkonummi.
Kun olet ostamassa uudiskohdetta jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän sisustustyylin.
 Sisustussuunnittelijamme ovat laatineet avuksesi upeita tyylikokonaisuuksia, joilla loihdit uudesta kodista omanlaisen.
Uudiskohteet rakennetaan energiaa ja luonnonvaroja säästäen sekä ympäristökuormitusta vähentäen.

Uudiskohteiden sisustusvalinnat

Jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan kuuluu ajattoman neutraalit materiaalit, jotka luovat harmonisen pohjan haluamallesi sisustustyylille. Kun olet ostamassa uutta kotia jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin uuteen kotiisi. Sisustussuunnittelijamme ovat laatineet avuksesi upeita tyylikokonaisuuksia, jotka tekevät uuden kodin sisustusvalinnoista ihanan inspiroivaa ja huolettoman helppoa. 

Energiatehokkaat uudiskohteet

Asumisen suurin ilmastohaaste on energiankulutus. Siksi olemme valinneet uudiskohteidemme yhdeksi painopisteeksemme energiansäästön. Valitsemme ja kehitämme ratkaisuja, joiden myötä pääsemme energiatehokkuudessa hyvälle tasolle. Pieni energiankulutus säästää luontoa ja tuo asukkaalle säästöjä yhtiövastikkeessa. Voimme vaikuttaa monin tavoin – myös pienin arkisin keinoin.

Uudet Bonava-kodit rakennetaan energiaa ja luonnonvaroja säästäen sekä ympäristökuormitusta vähentäen. Tämä ei kuitenkaan yksin riitä, vaan katsomme vielä pidemmälle. Kehitämme naapurustoja, joissa on huomioitu sekä yhteiskunnalliset että ekologiset arvot. Luomme kotikortteleita, joissa voit asua ja elää parhaalla mahdollisella tavalla perheesi, ystäviesi, naapuriesi ja ympäristösi kanssa. Lue lisää kestävästä asumisesta
 
Olemme kehittäneet asiakkaillemme myös muita oivaltavia asumisen ratkaisuja. Voit esimerkiksi tehdä kanssamme huolettomia asuntokauppoja uudenlaisilla tavoilla ja joustavin maksuehdoin sekä saada helpompaa ja huolettomampaa asumista mahdollistavia etuja. Tutustu ja tartu tilaisuuteen.

Viisi syytä valita uusi Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän tärkeimpiä päätöksiä. Bonava-kotiin voit muuttaa huolettomin mielin, koska olemme tehneet asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Henkilökohtainen palvelu

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunasi koko kotimatkan ajan. Lisäksi saat käyttöösi sähköisen palvelukanavan.

Turva asunnonvaihtajalle

Bonava-turvan ansiosta vanhan kotisi myynnin ei tarvitse estää asuntohaaveiden toteutumista.

Tyylikkäät materiaalit

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas. Kun olet ajoissa mukana, saat valita kotisi sisustustyylin upeista vaihtoehdoista.

Vastuullinen ja kestävä valinta

Olemme sitoutuneet vähentämään kasvihuonepäästöjä 50 %:lla jokaista rakennettua Bonava-kotia kohden vuoteen 2030 mennessä.

Onnellinen naapurusto

Emme ainoastaan rakenna uusia koteja, vaan tavoitteenamme on luoda onnellisia naapurustoja.