Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turussa

Rakkaasta paikasta on moneksi. Bonavan uudet myytävät asunnot ja viihtyisät naapurustot rakennetaan Turun ykköspaikoille. Tutustu Turun uudiskohteiden upeaan valikoimaan, josta löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin elämäntilanteisiin.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turussa

Rakkaasta paikasta on moneksi. Bonavan uudet myytävät asunnot ja viihtyisät naapurustot rakennetaan Turun ykköspaikoille. Tutustu Turun uudiskohteiden upeaan valikoimaan, josta löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin elämäntilanteisiin.

Turun uudet asunnot vetävät puoleensa

Bonavan valikoimasta löydät moneen menoon ja makuun sopivat laadukkaat uudet asunnot: yksiöt, kaksiot, kolmiot ja isommat perheasunnot. Haluamme olla mukana elämäsi eri vaiheissa ja tarjota myös uudenlaisia asumisen muotoja. Löydät Turun uudiskohteistamme muuntuvia asuntoja, jotka elävät ja joustavat elämäntilanteesi mukaan. Bonava-asunnosta voit tehdä juuri omien toiveidesi mukaisen kodin.

Uusi asunto Turussa on vetovoimainen vaihtoehto, huoleton asua ja elää sekä turvallinen omistaa. Turun uudiskohteet rakennetaan aina kodikkaisiin naapurustoihin, joissa viihdytään pitkään. Parhaiden kotipaikkojen iloihin kuuluu sekin, että palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat. Turun uusissa kodeissa arki rullaa.

Turun myytävät asunnot

Kaupunginosat Turussa

Asuntotyypit

Tulossa ihan uutta

Löydä oma upea Turkusi

Lounais-Suomessa, Aurajoen kainalossa sijaitseva Turku on Suomen vanhin kaupunki, jonka perustamisvuotena pidetään vuotta 1229. Turku tunnetaan taiteen, historian ja kulttuurin kaupunkina, joka vetää puoleensa kaikenikäisiä asukkaita.

Suomen ensimmäinen pääkaupunki on historian kuluessa toiminut tärkeänä porttina länteen. Edelleenkin Turku on merkittävä kaupallinen satamakaupunki. Turun satamasta kulkee myös tiheä matkustajalauttaliikenne Maarianhaminaan ja Tukholmaan. 

Meren läheisyys, luonnonkaunis noin 20 000 saaresta ja luodosta muodostuva Turun saaristo, arvokkaat kulttuurihistorialliset miljööt ja kaupungin keskustaa halkova Aurajoki tekevät tästä Suomen viidenneksi suurimmasta kaupungista omaleimaisen asuinpaikan.

Merellinen Turku ihan kotikulmilla

Turun asema merkittävänä satama- ja kauppapaikkana on yhtä vanha kuin kaupunki itse Nykyisin Turku tunnetaan myös suurten purjelaivojen isäntäsatamana. Tall Ships´ Races vetää kerta toisensa jälkeen puoleensa runsaan purjelaivafanien joukon.

Turkulaiset rakastavat kaupungin edustalla sijaitsevaa Ruissalon saarta ainutlaatuisen luontonsa ja kulttuurihistoriansa ansiosta. Entiselle Turun linnan hovin metsästyssaarelle pääsee helposti niin maitse kuin meritse. Ruissalon tammimetsät, 1800-luvun pitsihuvilat, Ruissalon kylpylä, Kansanpuisto, Ruisrock ja Kasvitieteellinen puutarha ovat tehneet saaresta maankuulun. Rantakalliot, upea hiekkaranta ja kaunis luonto peltoineen ja puutarhoineen kutsuvat viihtymään.

Tekemistä ja näkemistä riittää myös Vepsän, Maisaaren ja Pähkinäisen ulkoilusaarilla, jotka Turun kaupunki on omistanut ulkoilijoille, auringonpalvojille, lomailijoille, retkeilijöille, mökkeilijöille ja kaikille saaristosta pitäville.

Nauti kulttuurista Turussa

Uusi asunto Turussa tarjoaa asukkailleen monipuolisia kulttuurikohteita. Turun linnan historia ulottuu aina 1280-luvulle asti. Linna on toiminut puolustuslinnana, ylellisenä palatsina, hallinnon keskuksena, vankilana, varastona ja kasarmina. Nykyään linna on tärkeä historiallinen muistomerkki ja suosittu vierailukohde.

Turun taidemuseossa on alusta asti esitelty merkittäviä suomalaisia taiteilijoita sekä kansainvälistä taidetta. Näyttelyt tutustuttavat kuvataiteen laajaan kenttään klassikoista uusimpaan nykytaiteeseen. Wäinö Aaltosen museo sijaitsee Aurajoen rannalla 1967 valmistuneessa modernistisessa rakennuksessa. Sibelius-museo on nimetty Suomen kuuluisimman säveltäjän, Jean Sibeliuksen, mukaan.

Historian siipien havinaa tarjoilevat Luostarinmäen käsityöläismuseo keskellä Turkua sekä 1700-luvun alusta säilynyt Qwenselin porvaristalo sekä sen yhteydessä toimiva Apteekkimuseo. 

Turun tuomiokirkko on ohittamaton osa kaupungin identiteettiä. Vuonna 1300 käyttöön vihittyä kirkkoa pidetäänkin Suomen arvokkaimpana rakennushistoriallisena muistomerkkinä. Vieressä sijaitseva Vanhan Suurtorin alue on Turun vanhaa kaupunkikeskusta, joka ainutlaatuisena miljöönä tarjoaa tänä päivänä perinteikkäät puitteet mm. joulurauhanjulistukselle ja keskiaikaisille markkinoille.

Kun merellisessä kaupungissa ollaan, ohittaa ei voi merenkulun valtakunnallista erikoismuseota ja Suomen laivastomuseota. Turun linnan lähellä sijaitseva Forum Marinum on kaiken ikäisille sopiva merihenkinen vierailukohde. Teatteritaiteen nälkäisiä ilahduttaa monipuolinen tarjonta Turun kaupunginteatterista ylioppilasteatteriin. Myös mm. luovan talouden ja kulttuurin keskus Logomo vetää asukkaita puoleensa. 

Shoppaile ja herkuttele Turussa

Turun myytävät asunnot sijaitsevat lähellä kaupungin monipuolisia palveluja. Shoppailijan iloksi tarjolla on monipuolisia ostosmahdollisuuksia tavarataloista ja kauppakeskuksista pikkuputiikkeihin. Suuri osa Turun suosituimmista ostospaikoista löytyy läheltä koteja sekä kauppatorin ja kauppahallin läheisyydestä. 

Turku tunnetaan herkuttelijan paratiisina. Kaupunki tarjoileekin huikean määrän ravintoloita ja kahviloita joka makuun ja menoon: mutkattomista kuppiloista tunnelmallisiin illanistujaispaikkoihin ja gourmet-ravintoloihin idyllisissä miljöissä. Pelkästään Aurajokirannasta löytyy lukuisa määrä persoonallisia ravintoloita, kahviloita ja jokilaivoja terasseineen. Eipä kaupunkia turhaan olekaan kutsuttu Suomen parhaaksi ravintolakaupungiksi.

Asu Turussa ihanan huolettomasti

Turun myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.
 
Uusi asunto Turussa on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, voit asukkaana heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä. 

Uusi asunto Turussa tuo mielenrauhaa, koska perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Esimerkiksi uusien kotien asuntokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu. 

Löydä ensimmäinen oma asunto Turusta 

Turun myytävät asunnot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Laadukas asunto uudessa kerrostalossa on aina turvallinen valinta, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.

Kun olet ostamassa Bonava-kotia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan uuden asuntosi sisustuksen sävyt ja materiaalit maksuttomista vaihtoehdoista. Lisäksi voit valita maksullisista Lifestyle-paketeista mieleisesi ja tehdä kodistasi juuri oman elämäntilanteesi mukaisen ja näköisen.

Turun myytävät asunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan. 

Turun uudiskohde sopii myös sijoittajalle

Bonavan uudet asunnot rakennetaan Turun parhaille paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin, mukaviin naapurustoihin, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärelle. Turun uudiskohteet sopivat erinomaisesti sijoitusasunnoiksi, joiden valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Tutustu kiinnostaviin uudiskohteisiin Turussa. 

Onni on uusi asunto ja mukava naapurusto Turussa 

Turun uudiskohteet suunnitellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota kodeissa ja niiden ympärillä eletään. 

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Turussa sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko kotimatkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. 

Uusi asunto Turussa oman tyylisi ja makusi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin. Voit räätälöidä uuden asunnon oman makusi mukaan, kun teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa. Sisustusalan ammattilaiset ovat koonneet kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita uuteen asuntoon mieleisesi materiaalit ja värimaailman. Asunnon hintaan kuuluvien sisustusvalintojen ohella voit tehdä uudesta kodistasi vieläkin persoonallisemman lisähintaisilla Lifestyle-paketeilla. 
Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500 (ilmainen)