amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turussa

Uudet myytävät asunnot ja viihtyisät naapurustot rakennetaan Turun parhaille paikoille. Tarjolla on upea valikoima uudisasuntoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Uudenraikas asunto kutsuvassa naapurustossa tuo iloa elämään.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turussa

Uudet myytävät asunnot ja viihtyisät naapurustot rakennetaan Turun parhaille paikoille. Tarjolla on upea valikoima uudisasuntoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Uudenraikas asunto kutsuvassa naapurustossa tuo iloa elämään.

Tervetuloa uuteen asuntoon Turkuun

Bonava on mukana elämäsi eri vaiheissa. Meiltä löydät uuden asunnon, etsitpä sitten yksiötä, kaksiota, kolmiota tai isompaa perheasuntoa. Turun uudiskohteet tarjoilevat myös uudenlaisia asumisen vaihtoehtoja ja asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti muuttuvien elämäntilanteiden mukaan. Voit tehdä uudesta asunnosta juuri omien toiveidesi mukaisen kodin.

Uusi asunto Turussa on ihanan huoleton vaihtoehto ja aina turvallinen omistaa. Uudet asunnot ja kerrostalot heräävät eloon kodikkaassa naapurustossa, jossa on helppo viihtyä pitkään. Asumisen iloihin kuuluu sekin, että palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat. Tervetuloa uuteen kotiin.

Turku on Aurajoen suulla, Saaristomeren rannikolla sijaitseva Varsinais-Suomen maakunnan keskus. Kaupungin arvioidaan syntyneen 1200-luvun lopulla, mikä tekee siitä Suomen vanhimman kaupungin. Tavoiteltuna kotipaikkana ja yliopistokaupunkina Turku puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Tästä kotikaupungista löytyy kaikki mukavan elämän eväät ja herkut vetovoimaisessa paketissa. Ota vastaan Turun kutsu!

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turussa

Kaupunginosat Turussa

Kaikki kaupunginosat Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turussa

Tulossa ihan uutta

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500 (ilmainen)