Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Turku. Täältä löydät uudet asunnot Turussa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Turku

Bonavan uudiskohteet Turussa

Kuvaus

Uudiskohteet Turussa

Etsitkö uutta asuntoa Turusta? Bonavan valikoimasta löydät moneen menoon ja makuun sopivat laadukkaat uudet asunnot kaupungin parhailta paikoilta. Löydät Turun uudiskohteistamme muuntuvia asuntoja, jotka elävät ja joustavat elämäntilanteesi mukaan.

Uusi Bonava-koti Turussa on vetovoimainen vaihtoehto, huoleton asua ja elää sekä turvallinen omistaa. Uudiskohteet Turussa rakennetaan aina kodikkaisiin naapurustoihin, joissa viihdytään pitkään. Parhaiden kotipaikkojen iloihin kuuluu sekin, että palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat. Tutustu ja ihastu - uudisasunnot Turussa odottavat uusia asukkaita.

Myytävät asunnot Turussa

Miksi valita uudiskohde Turusta?

Uudiskohde Turussa on huoleton ja turvallinen valinta. Uuudiskohteiden suunnittelun lähtökohtana ovat ihmiset. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Uusi asunto Turusta on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi rakennamme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Valikoimastamme löydät helposti sopivan uuden asunnon monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Uudiskohteet Turussa hurmaavat

Oma koti ja viihtyisä naapurusto kutsuvat. Uudiskohteet Turussa asettuvat Kirstinpuiston parhaille paikoille tarjoten mukavaa elämää harrastusmahdollisuuksien ja palvelujen kainalossa.

Kirstinpuistosta muodostuu Turun keskustan uusi ja moderni asuinalue, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voi odottaa. Alueen suunnittelun lähtökohtana ovat olleet ekologisuus, kestävä arki sekä yhteisöllisyys. Tutustu ja löydä omaksesi moderni uudiskohde Turun Kirstinpuistosta.

Bonavan uudet asunnot Turussa - turvallinen ja huoleton vaihtoehto

Uusi asunto Turusta on turvallinen ja huoleton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, voit asukkaana heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä. 

Turun uudisasunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto tuo mielenrauhaa, koska perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Esimerkiksi uusien kotien asuntokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu. 

Uudisasunto ensiasunnoksi Turusta

Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisen mukavan ja vaivattoman. Siksi myös uudisasunnot Turussa tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Maailman parhaista kodeista on moneksi.

Bonavan uudisasunnot Turussa tarjoilevat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.
 
Monet uudisasunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta uusi kotisi elää elämäntilanteesi mukaan. Uudessa asunnossa voit asua ilman remonttihuolia vuosikaudet. Kun ostat uuden Bonava-kodin rakentamisen varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan kotiisi oman makusi mukaisen sisustustyylin sisustusalan ammattilaisemme kokoamista upeista tyylikokonaisuuksista.
 

Uudiskohde Turusta sopii myös asuntosijoittajalle

Bonavan uudet asunnot rakennetaan Turun parhaille paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin, mukaviin naapurustoihin, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärelle. Turun uudiskohteet sopivat erinomaisesti sijoitusasunnoiksi, joiden valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Tutustu kiinnostaviin uudiskohteisiin Turussa - tarjolla on yksiöitä, kaksioita, kolmioita sekä isompia perheasuntoja. 

Myytävät asunnot Turussa

Bonava-kodit rakennetaan Turun tavoiteltuimpien kotipaikkojen parhaille paikoille ja viihtyisiin naapurustoihin. Kaipasitpa sitten lenkkeilymaastoja ja metsän tuoksua tai kaupungin vilinää, Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi. Huolella suunnitellun kotitalon lisäksi panostamme onnelliseen naapurustoon ja haluammekin aina tuoda uuteen kotikortteliin arjen pieniä iloja lisääviä elementtejä.

Uudessa Bonava-kodissa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä tai isommasta perheasunnosta, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja Turussa.

Tutustu ja löydä uusi asunto Turusta: myytävät asunnot Turku, myytävät yksiöt Turku, myytävät kaksiot Turku, myytävät kolmiot Turku, myytävät isommat asunnot Turku.

Uusi koti Turusta?

Lounais-Suomessa, Aurajoen kainalossa sijaitseva Turku on Suomen vanhin kaupunki, jonka perustamisvuotena pidetään vuotta 1229. Turku tunnetaan taiteen, historian ja kulttuurin kaupunkina, joka vetää puoleensa kaikenikäisiä asukkaita. Uudet asunnot Turussa rakennetaankin viihtyisiin naapurustoihin lähelle kaupungin kiehtovia kulttuurimenoja. 

Uudiskohteet-Turku_Linna-Aurajoki.jpg

Suomen ensimmäinen pääkaupunki on historian kuluessa toiminut tärkeänä porttina länteen. Edelleenkin Turku on merkittävä kaupallinen satamakaupunki. Turun satamasta kulkee myös tiheä matkustajalauttaliikenne Maarianhaminaan ja Tukholmaan. 

Uudiskohteet_Turku-Aurajoki.jpg

Meren läheisyys, luonnonkaunis noin 20 000 saaresta ja luodosta muodostuva Turun saaristo, arvokkaat kulttuurihistorialliset miljööt ja kaupungin keskustaa halkova Aurajoki tekevät tästä Suomen viidenneksi suurimmasta kaupungista omaleimaisen asuinpaikan. Tutustu kattavaan valikoimaamme upeita uudiskohteita ja löydä ihana oma asunto Turusta.

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500