Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Sisustusvalinnat

Olet löytänyt unelmiesi kodin – nyt alkaa hauskanpito. On aika miettiä uuden kotisi sisustusta.

Jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan kuuluu ajattoman neutraalit materiaalit, jotka luovat harmonisen pohjan haluamallesi sisustustyylille. Kun olet ostamassa uutta kotia jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin uuteen kotiisi. Sisustussuunnittelijamme ovat laatineet avuksesi Lumi-, Tammi- ja Savi-keittiötyylit sekä kylpyhuoneen Lumi-tyylikokonaisuuden, jotka tekevät uuden kodin sisustusvalinnoista ihanan inspiroivaa ja huolettoman helppoa. 
 
Halutessasi voit valita lisävalintaisista tyylikokonaisuuksista mieleisesi. Keittiön vaihtoehtoisia kokonaisuuksia ovat klassisen kodikas Kaisla, ajan hengen mukainen Usva, tyylikkään tumma Hiili, hillityn elegantti Halla sekä lämpimän tyylikäs Naava. Kylpyhuoneen tunnelman viimeistelevät lämpöä henkivä Hieta ja viileänsävyinen Huurre, joista on saatavilla myös kiviset vaihtoehdot.  
 
Valinnanvapautesi rajoittamisen sijaan olemme keskittyneet aikasi säästämiseen. Sisustussuunnittelijamme laatimat esimerkkikokonaisuudet tarjoavat tyyli-, materiaali- ja värivaihtoehtoja, jotka luovat harmonisen, yhtenäisen tunnelman kotiisi. Eri kokonaisuuksien välillä on myös mahdollista vaihdella tuotteita sekä valita mukaan lisävaihtoehtoja. Toivoitpa sitten perinteistä tai hieman modernimpaa ilmettä, valikoimastamme löytyy sopiva tyylikokonaisuus, jonka laatu kestää aikaa. Kaikkia kokonaisuuksia yhdistää harkittu muotoilu, loistava toiminnallisuus sekä kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut. 
 
Tuotevalikoima vaihtelee kohteittain. Saat lisätietoja oman kotisi sisustusvaihtoehdoista asuntomyynnistämme. 
 
Innostu ja inspiroidu. Tutustu tyyleihin ja löydä mieleisesi. Tee kodistasi oman elämäsi näyttämö.