Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Sisustusvalinnat

Olet löytänyt unelmiesi kodin – nyt alkaa hauskanpito. On aika miettiä uuden kotisi sisustusta.

Helpottaaksemme kotisi sisustuksen suunnittelua olemme luoneet viisi upeaa keittiötyyliä ja kolme kylpyhuoneen tyylikokonaisuutta sekä muutamia lisäpaketteja. Kun olet ostamassa uutta kotia jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin niin uuteen keittiöösi ja oleskelutiloihin kuin kylpyhuoneeseesi. Valinnanvapautesi rajoittamisen sijaan olemme keskittyneet aikasi säästämiseen. Sisustussuunnittelijamme laatimat kokonaisuudet tarjoavat tyyli-, materiaali- ja värivaihtoehtoja, jotka luovat harmonisen, yhtenäisen tunnelman kotiisi. Toivoitpa sitten perinteistä tai hieman modernimpaa ilmettä, valikoimastamme löytyy sopiva tyylikokonaisuus, jonka laatu kestää aikaa.

Jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan kuuluu ajattoman neutraalit materiaalit sekä keittiön ja kylpyhuoneen pelkistetty tyyli Lähde, jotka luovat harmonisen pohjan haluamallesi sisustustyylille. Halutessasi voit valita lisävalintaisista vaihtoehdoista omaa makuasi vastaavan kokonaisuuden. Kaikkia sisustuskokonaisuuksia yhdistää harkittu muotoilu, loistava toiminnallisuus sekä kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut. Olemme koonneet sivustollemme kaikki vaihtoehtoiset tyylit sekä lisäpaketit.

Kaikkia tyylejä ei vielä ole valittavissa jokaisessa kohteessa, ja tuotevalikoima voi vaihdella eri kodeissa. Saat lisätietoja kotisi sisustustyylistä asuntomyynnistämme.