Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Valinnat askel askeleelta

Tutustu tarkemmin, miten sisustustyylien valintaprosessi etenee.

1. Tutustu tyyleihin
Helpottaaksemme kotisi sisustuksen suunnittelua olemme luoneet viimeisteltyjä sisustuskokonaisuuksia, joita yhdistää harkittu muotoilu, loistava toiminnallisuus sekä kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut. Kun olet mukana riittävän ajoissa, voit valita lisähintaisista vaihtoehdoista omaa makuasi vastaavan kokonaisuuden.

2. Valitse tyylikokonaisuus
Olet lämpimästi tervetullut asuntomyymäläämme tutustumaan eri sisustuskokonaisuuksiin. Asumisen ammattilaisemme auttavat mielellään myös puhelimitse ja sähköpostitse.

3. Tee tilaus
Kun olet löytänyt mieleisesi sisustuskokonaisuuden ja valinnut toivomasi lisäpaketit, voit tehdä tilauksen Bonavan sähköisen palvelun kautta, jonka käyttöön saat tarkemmat ohjeet asuntomyynnistä. Huomioithan, että tekemäsi tilaus on sitova, vaikka peruuttaisit asunnon kaupan. Mikäli asunnosta ei ole tehty valintoja sovittujen aikataulujen mukaisesti, asunto rakennetaan Bonavan suunnittelijoiden valitseman sisustuskokonaisuuden mukaisesti.

4. Tarkastus
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua uuteen kotiisi ennen muuttopäivää. Näin pääset varmistamaan, että kaikki on kunnossa tulevassa kodissasi.

5. Maksu
Laskutamme tilatut lisähintaiset valinnat yhdessä erässä noin 4 viikkoa ennen asunnon hallinnan luovutusta.

6. Muuttopäivä
Muuttopäivänä pääset vihdoin maustamaan uuden kotisi sisustusta omin persoonallisin yksityiskohdin, tekstiilein ja koriste-esinein.

Uuden kodin osto