Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kylpyhuone

Olemme panostaneet pesutilojen toimiviin ja laadukkaisiin ratkaisuihin, jotta arkesi on huoletonta ja pääset nauttimaan kylpyhuoneen spa-tunnelmasta.

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Hoidamme siellä arkisia askareita, mutta se on myös tila, jossa arjen kiireet unohtuvat. Kylpyhuoneessa saamme ansaittua omaa aikaa – hemmotellaksemme itseämme tai ottaaksemme rentouttavan suihkun kiireisen päivän päätteeksi. Sen vuoksi on tärkeää, että miellyttävän tunnelman lisäksi kylpyhuoneen toiminnallisuus vastaa odotuksiamme.

Jokaisen uuden kodin hintaan sisältyy modernin raikas kylpyhuonetyyli Lähde. Halutessasi voit valita lisähintaisen Hieta- tai Huurre-kylpyhuonetyylin sekä lisäpaketeista toivomiasi lisätoiminnallisuuksia. Pakettien avulla saat kylpyhuoneeseen lisää säilytystilaa, spa-tunnelmaa tai modernin pesutornin. Bonava-kotien viihtyisien pesutilojen kylpyhuonetunnelma kutsuu rentoutumaan.

Tutustu kylpyhuonetyyleihin ja löydä mieleisesi.

Kolme kylpyhuonetyyliä

Riippumatta siitä, minkä tyylin valitset, voit luottaa kylpyhuoneeseen, joka tyylikäs ja kestää aikaa. Varusteluun kuuluu:

  • Peili led-valaisimella
  • Korkea pyykkikaappi
  • Allaskaluste
  • Seinä-wc
  • Lasinen suihkuseinä
  • Pesutorni myydään erikseen

Inspiraatiota kylpyhuoneeseen

Uuden kodin valinnat