Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kylpyhuone

Olemme panostaneet pesutilojen toimiviin ja laadukkaisiin ratkaisuihin, jotta arkesi on huoletonta ja pääset nauttimaan kylpyhuoneen viimeistellyn raikkaasta tunnelmasta. Bonava-kotien viihtyisät pesutilat kutsuvat rentoutumaan.

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Hoidamme siellä arkisia askareita, mutta se on myös tila, jossa arjen kiireet unohtuvat. Kylpyhuoneessa saamme ansaittua omaa aikaa – hemmotellaksemme itseämme tai ottaaksemme virkistävän suihkun kiireisen päivän päätteeksi. Sen vuoksi on tärkeää, että miellyttävän tunnelman lisäksi kylpyhuoneen toiminnallisuus vastaa odotuksiamme. 

Jokaisen uuden kodin hintaan sisältyy modernin raikas kylpyhuonetyyli Lumi. Halutessasi voit vaihtaa lisävalintaiseen Hieta- tai Huurre-kylpyhuonetyyliin, joista on saatavilla myös kiviset vaihtoehdot. Helpottaaksemme valintaasi olemme laatineet tyyleihin sopivat kalustekokonaisuudet, mutta sinulla on myös mahdollisuus yhdistellä eri vaihtoehdoista juuri omaa makuasi ja kotisi värimaailmaa puhutteleva kokonaisuus.   

Valitusta tyylistä riippumatta kaikissa kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle tai -tornille sekä tyylikäs kirkaslasinen suihkunurkkaus tai suihkuseinä. Tunnelman viimeistelee kattoon upotettu led-valaistus. Jos haluat, voit lisätä kylpyhuoneeseesi enemmän säilytystilaa sisältäviä kalusteita, modernin pesukoneen taitornin tai turvaa tuovat tukikahvat.

Huomioithan, että tyylit ja tuotevalikoima voivat vaihdella kohteittain. Tyylivalinnat lukitaan jo rakentamisen varhaisessa vaiheessa. Tarkat kohdekohtaiset tiedot valikoimasta ja valinta-aikataulusta saat asuntomyynnistämme. 

Tutustu kylpyhuonetyyleihin ja löydä mieleisesi 

Lumi

Lumi-kylpyhuone kiiltävän valkoisine seinälaattoineen, harmaine lattialaattoineen ja valkoisine kalusteineen henkii modernia tunnelmaa. Kuvissa näet kylpyhuoneen visualisoituna kahden eri kohteen tuotteilla. 

Hieta

Kaipaatko kotiisi ripauksen kylpylätunnelmaa? Lisävalintaisen Hietan hiekansävyiset lattia- ja seinälaatat loihtivat harmonisen ilmeen kylpyhuoneeseesi. Tähän tyyliin sopivat täydellisesti valkoinen allaslaatikosto, pyykkikaappi ja peilikaappi sekä krominvärinen tyylikäs pyyhekuivain. Kuvissa näet kylpyhuoneen visualisoituna kahden eri kohteen tuotteilla.

Kivinen Hieta

Kivisen Hietan kuvioidut lattia- ja seinälaatat muistuttavat kivipintaa.hän lisävalintaiseen tyyliin voi yhdistää esimerkiksi hiekansävyinen allaslaatikoston, pyykkikaapin ja peilikaapin. Krominvärinen pyyhekuivain viimeistelee kokonaisuuden. Kuvissa näet kylpyhuoneen visualisoituna kahden eri kohteen tuotteilla.

Huurre

Hotellitunnelmaa omaan kotiin? Lisävalintainen Huurre hurmaa elegantilla ilmeellään sekä harmaan sävyisillä lattia- ja seinälaatoillaan. Tyyliä täydentää upeasti valkoinen allaslaatikosto, pyykkikaappi ja peilikaappi. Sähkökäyttöinen pyyhekuivain pitää pyyhkeesi mukavan lämpöisenä. Kuvissa näet kylpyhuoneen visualisoituna kahden eri kohteen tuotteilla.

Kivinen Huurre

Kivisen Huurteen kuvioudut lattia- ja seinälaatat tuovat mieleen harmaan rantakallion. Ajattomaan kokonaisuuteen voi yhdistää esimerkiksi valkotammisen allaslaatikoston, pyykkikaapin ja peilikaapin sekä krominvärisen tyylikkään pyyhekuivaimen. Kuvissa näet kylpyhuoneen visualisoituna kahden eri kohteen tuotteilla. 

Uuden kodin valinnat