Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudisasunnon ostaminen

Onko toiveissasi uudiskohteen osto? Riippumatta siitä, oletko etsimässä ensimmäistä omaa kotiasi tai harkitsemassa asunnonvaihtoa, Bonavan uudisasunto on luotettava sijoitus tulevaisuuteen ja omaan elämänlaatuusi. Haluamme varmistaa, että pääset nauttimaan asumisesta uudessa kodissasi, joka on suunniteltu kulkemaan ja kestämään läpi elämän.

Turvallinen sijoitus, joka kestää aikaa

Bonava-koti on turvallinen ja luotettava valinta, jossa toiminnallisuus, laatu ja asumisen mukavuus kulkevat käsi kädessä ennakoitavien asumiskustannusten, maltillisen energiankulutuksen sekä luontoa säästävien ratkaisujen kera. Uuden asunnon viehätys piilee raikkaiden ja koskemattomien pintojen lisäksi sisustussuunnittelijan luomassa tunnelmassa sekä omassa valinnanvapaudessasi. Uusi koti on kuin tyhjä taulu, jonka voit maalata oman makusi mukaan.

Huoletta asuntokaupoille

Vanhan asunnon myynnin ei tarvitse viivästyttää uuden kodin hankintaa. Bonava-turva lisää asunnonvaihtajan mielenrauhaa ja varmistaa, että asuntohaaveet eivät kariudu huoleen lisääntyvistä vastikekuluista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että maksamme uuden Bonava-kodin vastikkeet puolestasi uuden kodin valmistumisesta alkaen jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa myynnissä.

Asunnonostajan suojana ovat lisäksi lait, vakuudet ja turva-asiakirjat. Kaikki kuluttaja-asiakkaille myytävät Bonava-kodit kuuluvat asuntokauppalaissa määritellyn RS-järjestelmän piiriin. Järjestelmän mukaiset vakuudet ovat voimassa rakentamisvaiheen ja vuosikorjaustöiden valmistumisen varmistamiseksi sekä vielä tämän jälkeisellä rakennuttajan virhevastuuajalla. Sinulla on mahdollisuus tutustua rauhassa kaikkiin kauppaan liittyviin asiakirjoihin ennen päätöksentekoa, ja kysyä meiltä apua kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Oma- vai vuokrakoti?

Vuokralla asumiseen verrattuna omistusasuntoon liittyy monia etuja, joista taloudellisesti merkittävin on oman varallisuuden karttuminen. Kun omistat kotisi, maksat itsellesi etkä vuokranantajalle, ja varallisuutesi kasvaa asunnon arvonnousun myötä. Voit tehdä kodistasi juuri omannäköisesi, eikä lupaa pieniin muutostöihin tarvitse kysyä vuokranantajalta. Mikä parasta, lemmikit ovat aina tervetulleita, jolloin myös häntää heiluttavat perheenjäsenet pääsevät muuttamaan mukanasi. Omassa kodissa asuminen on turvallista ja ennakoitavaa, eikä vuokranantaja vaikuta asumisen kestoon tai kustannuksiin. Mikäli vastaan tulisi yllättäviä elämäntilanteita, pankin kanssa on mahdollista neuvotella lainan maksusta.

Uudisasunnon_ostaminen_bonava_lemmikit_800x500.gif

Ilman remonttihuolia

Uudet Bonava-kodit rakennetaan aina tiukan valvonnan alla, nykyaikaisia rakennusmääräyksiä noudattaen. Paneudumme huolella jokaiseen työvaiheeseen, rakentaen kaikki kotimme laadukkaasti ja suurella sydämellä. Uudisasunnossa voit asua vuosikausia ilman remonttihuolia, jolloin sen edut ovat kiistattomat vanhaan rakennukseen verrattuna. Nurkan takana ei ole odottelemassa isoja remontteja tai aiemmista tapahtumista ja tekemisisistä johtuvia yllätyksiä, joten korjaustöiden sijaan voit keskittyä nauttimaan asumisesta ja elämästä uudessa kodissasi.

Ei hukkaneliöitä

Hyvin suunnitellussa Bonava-kodissa saat elämän mahtumaan tarvittaessa pienempiinkin neliöihin, jolloin et maksa turhasta. Bonava-kotien pohjaratkaisut taipuvat moneen tarpeeseen ja tuovat toiminnallisuutta ilman hukkaneliöitä. Kun pienempikin neliömäärä riittää, rahallisen panostuksen voi mukauttaa omaa tulotasoa vastaavaksi. Näin saat elämän mahtumaan sopivankokoiseen tilaan, johon on varaa ja joka toimii.

Uudisasunnon_ostaminen_bonava_pohjaratkaisut_800x500.gif

Meillä on kokemusta, johon voit luottaa

Bonava Suomi Oy on vakavarainen suomalainen yhtiö ja osa eurooppalaista rakennusalan Bonava-konsernia. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja 1930-luvulta lähtien, ja vuosien saatossa meistä on kasvanut yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakentamisen kehittäjistä. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja vahva taloudellinen asemamme takaa, että kodit valmistuvat suunnitellusti. Kaiken keskiössä ovat kuitenkin asukkaat. Suunnittelemme kotimme mukautumaan asukkaiden vuosien varrella muuttuviin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Luomme koteja ja naapurustoja, joissa nautitaan parhaasta mahdollisesta elämänlaadusta ja yhdessäolosta.