Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Elämän kokoinen koti

Uuden kodin ostoon liittyy monia seikkoja tutkittavaksi ja pohdittavaksi. Kun kyse on elämän tärkeimmästä paikasta ja merkittävästä sijoituksesta, ostopäätös on pystyttävä perustelemaan tunteen lisäksi järjellä. Koska Bonava-kodit on suunniteltu toimiviksi, kaikki tarvittava on mahdollista sovittaa pienempäänkin tilaan eikä sinun tarvitse maksaa ylimääräisistä neliöistä.

Uudiskohde on turvallinen valinta uuden kodin ostajalle

Ennakoitavat asumiskustannukset, maltillinen energiankulutus, hyvä sijainti sekä nykyaikaiset ratkaisut pitävät huolen uuteen Bonava-kotiin sijoitetun omaisuuden arvon säilymisestä. Korkeat laatuvaatimukset, tiukasti valvotut rakennusmääräykset sekä hyvin suunnitellut asuntopohjat taas varmistavat asumismukavuuden. Bonava-kotien pohjaratkaisut taipuvat moneen tarpeeseen ja tuovat toiminallisuutta ilman hukkaneliöitä. Kun pienempikin neliömäärä riittää, rahallisen panostuksen voi mukauttaa omaa tulotasoa vastaavaksi. Näin saat elämän mahtumaan sen kokoiseen tilaan, johon on varaa ja joka toimii.

 

 

Kaikkia Bonava-koteja yhdistää harkittu muotoilu ja loistava toiminnallisuus. Suunnittelussa on huomioitu muunneltavuus, ja tarjolla on myös elämäntilanteen mukaan joustavia Duo-koteja, jotka voidaan tarvittaessa jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi tai yhdistää yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi. Kotimme tunnetaan lisäksi korkeasta varustetasostaan, hyvästä äänieristyksestään sekä esteettömyydestään. Sisustusalan ammattilaisten huolella valitsemat materiaalit viimeistelevät viihtyisyyden. Kiinnitämme kaluste- ja materiaalivalinnoissa huomiota paitsi tyyliin ja kestävyyteen, myös energiatehokkuuteen. Bonava-kodit rakennetaan energiaa ja luonnonvaroja säästäen sekä ympäristökuormitusta vähentäen.

”Hyvä asuntopohja on toimiva ja käytännöllinen. Se on suunniteltu niin, että se täyttää asukkaiden tarpeet ja tarjoaa riittävästi tilaa eri toimintojen suorittamiseen.”

Mari Karttunen

arkkitehti, projektijohtaja

Kaikkia neliöitä ei tarvitse omistaa itse

Perinteinen käsitys siitä, että kaikki pitää omistaa itse, on muuttumassa. Monesta naapurustostamme löytyvät yhteiset tilat esimerkiksi vieraiden majoitukseen, etätyöskentelylle, kuntoilulle tai rennolle oleskelulle. Talosauna vilvoittelutiloineen tai kerhohuoneineen kokoaa naapurit virkistävään lenkkisaunaan ja piha istutuksineen, lasten leikkialueineen, grillipaikkoineen tai kuntoilualueineen luo mukavan ympäristön yhteiselle ajanvietolle.

Monipuoliset yhteistilat tukevat yhteisöllisyyttä ja rikastuttavat asukkaiden elämää. Kehitämme naapurustoja, jotka kannustavat kestäviin elintapoihin jakamistaloutta edistävien ratkaisujen kautta.
Monet asukkaistamme ovat ideoineet yhteistä tekemistä, tapahtumia tai kerhoja, joiden myötä esimerkiksi harrastusvälineiden tai työkalujen laina- ja vaihtorinkejä syntyy luontevasti.

Onnellinen naapurusto

Meillä on visio. Emme ainoastaan rakenna Bonavalla uusia koteja, vaan tavoitteenamme on luoda onnellisia naapurustoja. Uskomme, että naapureiden yhdessä tekeminen ja toisiinsa tutustuminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja sitä kautta koko naapuruston onnellisuutta. Luomme parhaat mahdolliset puitteet korkealle elämänlaadulle kuuntelemalla asiakkaitamme ja keskustelemalla viranomaisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa hyvässä hengessä ja yhteistyössä.

Toteutamme joka toinen vuosi Happy Quest -tutkimuksen selvittääksemme, mitkä tekijät vaikuttavat naapurustojen onnellisuuteen. Viimeisimpien tutkimustulosten mukaan ihmiset, jotka kokevat naapureiden tulevan hyvin toimeen keskenään, ovat keskimäärin 51 prosenttia onnellisempia naapurustossaan ja 36 prosenttia onnellisempia yleisesti. Lisäksi ihmiset, jotka ovat viimeisen viikon aikana seurustelleet naapurinsa kanssa, ovat 29 % onnellisempia verrattuna niihin, jotka eivät ole tehneet niin yli vuoteen. Tästä voimme päätellä, että jos onnellisuus saadaan kukoistamaan naapurustoissa, se leviää todennäköisesti myös elämän muille osa-alueille.