Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusien kotien suunnittelua ja rakentamista ohjaavat lait ja määräykset. Näiden noudattaminen on meille itsestäänselvyys.

Uuden asunnon ostaminen on turvallista

Asuntojen suunnittelua ja rakentamista ohjaavat Suomessa lait ja määräykset. Kauppaan liittyvää kokonaisuutta säätelee asuntokauppalaki. Näiden noudattaminen on meille itsestäänselvyys.

Asetamme jokaisen Bonava-kodin rakentamisen alkuvaiheessa 10 vuoden vakuudet taloyhtiön ja tulevien osakkaiden hyväksi.

Asuntokauppalain mukaisesti asunnon ostajaa suojaa rakennusvaiheessa ns. RS-järjestelmä. Lyhenne RS tulee sanoista rahalaitosten neuvottelukunnan suosittelema. Asukkaan turvana ovat myös turva-asiakirjat, joita ovat mm. asunto-osakeyhtiön taloussuunnitelma ja yhtiöjärjestys sekä rakennustapaselostus.

Taloyhtiö, johon tuleva asuntosi kuuluu, on perustettu jo ennen rakentamista. Sillä on yhtiöjärjestys ja taloussuunnitelma, joista saat tietoa kauppakirjan liitteissä. Saat tutustua rauhassa kauppakirjaan ja liitteisiin, keskustella myyntineuvottelijamme kanssa ja sen jälkeen sopia allekirjoittamisajankohdan.

Kokemus tekee mestarin

Bonavan historia juontaa juurensa aina 1930-luvulle saakka. Nykyään Bonava on yksi Pohjois-Euroopan johtavia asuntorakennuttajia ja Euroopan ensimmäinen asuntokehittäjä, joka on saanut ilmastotavoitteilleen hyväksynnän Science Based Targets -aloitteelta. Luomme koteja ja naapurustoja, joissa nautitaan parhaasta mahdollisesta elämänlaadusta. Koteja, joissa sekä ihminen että luonto kukoistavat. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja otamme suunnittelussa huomioon talon koko käyttöiän. Suunnittelemme uudet Bonava-kodit siten, että asunnon arvo ja asumisolosuhteet pysyvät hyvinä, vaikka ilmasto ympärillä muuttuu.

Bonava-kodin arvo säilyy

Koti on suomalaiselle sydämen asia. Siksi Bonava-koti on hyvä valinta. Tarjonnastamme löytyy runsaasti uusia koteja ja mukavia naapurustoja ympäri Suomea: kaupungin sykkeestä ja palveluiden ääreltä luonnon helmaan ja rantamaisemiin. Olemme mukana elämäsi eri vaiheissa ja elämäntilanteiden muutoksissa.

Bonava-koti on aina toimiva ja ajan tasalla. Seuraamme ajan henkeä ja trendejä sekä asiakkaittemme asumistoiveita ja kehitämme uusia ratkaisuja. Kotien pohjaratkaisut ja yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä ja materiaalit tarkoin valikoituja – esteettisyys, kestävyys, kunnossapito, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Kotimatkalla kanssasi

Ryhdyitpä uuden kodin hankintaan missä elämänvaiheessa tahansa, valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja, myös elämäntilanteiden mukaan muuttuvia. Bonava-asuntomyymälän ammattilaiset ovat sinua varten.

Haluamme tehdä asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten saat meiltä henkilökohtaista ja hyvää palvelua. Autamme myös tekemään valintoja uuteen kotiisi ja kerromme rakentamisen vaiheista. Rakennusaika sujuu nopeasti muuttoon valmistautuessa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.