Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Ota yhteyttä

Kysy meiltä lisää

Onko kysyttävää? Haluatko tietää lisää? Asiantuntevat asumisen ammattilaisemme ovat sinua varten. Kerromme mielellämme lisää uusista kodeista ja naapurustoista, joten olethan yhteydessä.

Koti on maailman paras paikka ja sen ostaminen usein elämän suurin hankinta. Se on myös ainutkertainen kokemus, joka mahdollisesti herättää kysymyksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman mukavan ja vaivattoman kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon ja asumiseen saakka.

Bonava asuntomyynti

Asuntomyymälämme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavan kohteen nettisivulla, soita, lähetä sähköpostia tai tule tapaamaan, niin jutellaan lisää ja tehdään yhdessä haaveista totta. Asuntomyymälöidemme yhteystiedot näet alla.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sekä ennen muuttoa että muuton jälkeen. Tavoitat meidät maksuttomasta numerosta 0800 055 57. Olemme avoinna arkisin klo 9–17. Palvelemme sekä suomeksi että englanniksi. 

Yhteistyökumppaneille

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Bonava toimii Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa. Suomessa toimimme pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

Sitoutunut henkilöstömme on menestymisen ydin. Haastamme itsemme joka päivä muuttaaksemme asuntomarkkinoita luomalla asiakkaillemme yhä parempia koteja ja parempaa elämää.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Yhteystiedot löydät täältä >>

Muutoksia asuntomyymälöiden aukioloaikoihin

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi pidämme asuntomyymälämme toistaiseksi suljettuna. Voit sopia henkilökohtaisen tapaamisajan sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-17).

 

Bonavan toimintaohjeet asiakaskohtaamisissa poikkeusaikana
Lue lisää
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella

Puheluhinnat 

010-numeroon soittamisen hinta (hinnat sis. alv 24%).

  • Lankapuhelimesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti
  • Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti

Myytävät tontit

Etsitkö tonttia pääkaupunkiseudulta, Porvoosta, Lohjalta tai Inkoosta? Tutustu myytävien tonttien valikoimaamme ja ole yhteydessä, niin kerromme lisää. Lue lisää

Myytävät liiketilat

Etsitkö vapaata liiketilaa hyvältä paikalta? Toteutamme valittujen uudiskohteiden kivijalkoihin myös uusia liiketiloja. Katso kaikki myytävät liiketilat ja ole meihin yhteydessä. Lue lisää