Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Ota yhteyttä

Kysy meiltä lisää

Onko kysyttävää? Haluatko tietää lisää? Asiantuntevat asumisen ammattilaisemme ovat sinua varten. Kerromme mielellämme lisää uusista kodeista ja naapurustoista, joten olethan yhteydessä.

Koti on maailman paras paikka ja sen ostaminen usein elämän suurin hankinta. Se on myös ainutkertainen kokemus, joka mahdollisesti herättää kysymyksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman mukavan ja vaivattoman kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon ja asumiseen saakka.

Asiantuntevista Bonava asuntomyymälöistä saat hyvää ja henkilökohtaista palvelua. Jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavan kohteen nettisivulla, soita, lähetä sähköpostia tai tule tapaamaan, niin jutellaan lisää ja tehdään yhdessä haaveista totta.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sekä ennen muuttoa että muuton jälkeen. Tavoitat meidät ilmaisesta numerosta 0800 055 57. Olemme avoinna ma-pe klo 9-17. Palvelemme sekä suomeksi että englanniksi. 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@bonava.com. 

Muutoksia asuntomyymälöiden aukioloaikoihin

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi pidämme asuntomyymälämme toistaiseksi suljettuna. Voit sopia henkilökohtaisen tapaamisajan sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-17).

 

Bonavan toimintaohjeet asiakaskohtaamisissa poikkeusaikana
Lue lisää
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella

010-numeroon soittamisen hinta

Lankapuhelimesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti

Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti

Hinnat sis. alv 24%.