Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaaminen kannattaa. Saat aina tuoreimmat uutiset uusista Bonava-kodeista ja mukavista naapurustoista, pääset sukeltamaan inspiraation ihanaan maailmaan ja saat vinkkejä asumiseen.

Pysy aina ajantasalla

Lähde Kodikkaiden Bonava-uutisten matkaan. Uutiskirjeen tilaajana saat aina tiedon uusista Bonava-kodeista ja naapurustoista ensimmäisenä. Lisäksi tarjoilemme inspiroivia ja hyödyllisiä vinkkejä asumiseen ja kodin hoitamiseen sekä parhaat palat ajankohtaisista sisustustrendeistä. Saat kodikkaat Bonava-uutiset sähköpostiisi noin kahdesti kuukaudessa. 

Mikäli olet kiinnostunut tietystä kodista tai naapurustosta, kerrothan siitä kyseisen kohteen omalta sivulta löytyvän lomakkeen avulla. Näin varmistat, että saat aina tuoreinta tietoa oman unelmakotisi tilanteesta. Kurkkaa kaikki myytävät asunnot ja lähde mukavalle kotimatkalle kanssamme.

Tervetuloa Kodikkaiden Bonava-uutisten maailmaan.