Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tietosuoja

TIETOSUOJASELOSTE

1. JOHDANTO JA YHTEYSTIEDOT

1.1 Tässä tietosuojaselosteessa Bonava selostaa, kuinka henkilötietojasi käsitellään, kun:

(i) rekisteröidyt uutiskirjeen vastaanottajaksi

(ii) osoitat kiinnostustasi projektiamme kohtaan ja rekisteröidyt vastaanottamaan tietoja siitä ja muista projekteista

(iii) olet tehnyt kanssamme sopimuksen

(iv) vierailet nettisivuillamme, sekä

(v) luot Oma Bonava-käyttäjätilin

(vi) osallistut myyntitapaamisiin (henkilökohtaisesti tai verkossa)

(vii) teemme liiketoimia kanssasi tai yhtiön kanssa, jonka omistat tai jossa käytät määräysvaltaa suoraan tai välillisesti

1.2 Meille on tärkeää, että voit luottaa siihen, että kohtelemme henkilötietojasi asiaankuuluvalla huolellisuudella. Tämän takia olemme toteuttaneet tarpeelliset tekniset ja organisatoriset turvallisuustoimenpiteet suojataksemme henkilötietojasi oikeudettomalta pääsyltä ja käytöltä. Kehotamme sinua varaamaan aikaa tämän tietosuojaselosteen lukemiseen huolellisesti.

1.3 Bonava Suomi Oy (y-tunnus 2726714-3) on rekisterinpitäjänä vastuussa toimestamme tai puolestamme tapahtuvasta henkilötietojesi käsittelystä. Jos sinulla on käsittelyä koskevia kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä: Bonava Suomi Oy, Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki, puhelin: 0800 055 57, sähköposti: asiakaspalvelu@bonava.fi.

2. MITÄ SINUA KOSKEVIA HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

2.1 Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan yhdistää sinuun yksilönä. Kuten alla tarkemmin selostamme, käsittelemme erilaisia sinua koskevia henkilötietoja riippuen siitä, millainen suhde sinulla on meihin. Jos luovutat meille jonkun toisen henkilön, kuten perheenjäsentesi, henkilötietoja, sinun vastuullasi on varmistaa, että heille on annettu tässä dokumentissa olevat tiedot.

2.2 Kun rekisteröidyt uutiskirjeidemme tilaajaksi, käsittelemme sähköpostiosoitettasi.

2.3 Kun osoitat olevasi kiinnostunut tarjonnastamme, käsittelemme nimeäsi, puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi. Mikäli jätät vapaaseen tekstikenttään viestin, käsittelemme myös tällaista viestiä. Lisäksi voimme käsitellä täydentäviä henkilötietoja, joita olet antanut meille vapaaehtoisesti, kuten sitä, millaista asuntoa etsit, paljonko olet halukas maksamaan, toivottu muuttopäiväsi ja nykyinen postinumerosi

2.4 Kun olet ostanut tai olet ostamassa meiltä asuntoa, käsittelemme (yllä lueteltujen tietojen lisäksi), henkilötunnustasi tai passinumeroa, kansallisuustietoa ja tietoja tekemistäsi, asuntoasi koskevista valinnoista. Pyydämme myös lisäksi luottotietoraporttia. Mikäli sinulla on erityisiä muutostyötoiveita, jotka ovat tarpeen esimerkiksi liikuntaesteiden takia, käsittelemme myös tällaista tietoa.

2.5 Kun käytät verkkosivustoamme, käsittelemme tietoja koskien toimintaasi verkkosivustollamme, kuten selaushistoriaasi ja tekemiäsi hakuja, laitteesi tunnistenumeroa tai muita yksilöllisiä tunnisteita, laite- ja ohjelmisto-ominaisuuksia (esim. tilastoja sivujen katselukerroistasi), linkitettyjä verkko-osoitteita, IP-osoitetta (joka voi kertoa meille sijaintisi yleisellä tasolla) ja tietoja mainontamme saatavuudesta ja tarjonnasta. Hankimme tietoja myös evästeiden kautta, jota selostamme tarkemmin Evästetiedoissamme.

2.6 Kun luot Oma Bonava-käyttäjätilin, käsittelemme nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi. Tämän lisäksi käsittelemme puhelinnumeroasi, kiinnostustasi tarjonnastamme tai pyyntöjä, joita olet halutessasi saattanut jättää järjestelmään. Mikäli valitset käyttäjätilin luomisen kolmannen osapuolen alustan kautta, kuten Facebookin tai Googlen, saamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi näistä alustoista.

2.7 Yllä kuvatun lisäksi, voimme käsitellä tietoja, jotka luovutat meille ollessasi yhteydessä myyntiedustajiemme tai asiakaspalvelumme kanssa. Tällaiset tiedot voivat sisältää tietoja mieltymyksistäsi, perhetilanteestasi, asiakaskyselyvastauksista tai mahdollisista reklamaatioista. Saatamme myös hakea sinusta julkisista rekistereistä täydentäviä tietoja, kuten osoitetietoja.

2.8 Kun osallistut myyntitapaamiseen internetin välityksellä, käsittelemme yhteystietojasi ja nimeäsi. Jos sinulla on profiilikuva tai aktivoit mikrofonin tai kameran tapaamisen aikana, kuvasi, äänesi ja video käsitellään. Joissakin tilanteissa saatamme katsoa tarpeelliseksi nauhoittaa myyntitapaamisen. Tässä tapauksessa myyntitapaaminen (sisältäen äänen, videon ja viestittelyn) käsitellään ja tallennetaan.

2.9 Kun osallistut Naapuruston Innostajat -ohjelmaan, käsittelemme niitä tietoja, jotka luovutat meille: esimerkiksi nimesi, hakemuksen vapaaseen tekstikenttään kirjoittamasi tiedot ja sähköpostiosoitteesi. Käytämme em. henkilötietoja arvioidaksemme soveltuvuuttasi osallistua ohjelmaan ja ottaaksemme sinuun yhteyttä hakemukseesi liittyen.

2.10 Jos sinulla on suora tai epäsuora omistusoikeus tai määräämisvalta yhteisössä, joka harjoittaa tai on aikeissa harjoittaa liiketoimintaa kanssamme, tai tällainen yhteisö on muutoin yhteydessä liiketoiminnan harjoittamiseen kanssamme, käsittelemme myös tietoa siitä, oletko millään pakotelistoilla, ja jos olet sellaisella, miksi olet pakotelistalla. Voimme myös tarkistaa, oletko henkilökohtaisesti millään kansainvälisellä pakotelistalla, mikäli olet tekemässä sopimusta kanssamme. Tällainen henkilötietojen käsittely voi tulla kyseeseen, kun täytämme velvoitteitamme kansainvälisiä pakotteita koskien. Tätä varten tietoa kerätään yksityisiltä ja julkisilta toimijoilta.

3. MIHIN TARKOITUKSIIN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI? 

3.1 Käytämme yllä lueteltuja tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä ja muuta markkinointia sähköpostin ja tekstiviestin välityksellä (voit aina lopettaa tällaisen markkinoinnin jokaisessa sähköpostissa/viestissä olevan linkin kautta);
  • Lähettääksemme ja näyttääksemme sinulle merkityksellisenä pidettyjä tietoja (perustuen meille antamiisi tietoihin) siitä projektista, jota kohtaan olet osoittanut kiinnostusta ja muista projekteista sähköpostin, tekstiviestin ja puhelimen välityksellä;
  • Lähettääksemme ja näyttääksemme sinulle merkityksellisenä pidettyjä tietoja perustuen evästeiden kautta kerättyihin tietoihin, edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi evästeiden käyttöön (tästä voit löytää lisätietoja evästeistä ja kuinka poistaa evästeet käytöstä), sähköpostin, tekstiviestin tai puhelimen välityksellä;
  • Käyttääksemme evästeiden kautta keräämiämme tietoja verkkosivustomme käyttösi jäljittämiseen, jotta voisimme tarjota sinulle merkityksellisiä tietoja. Jäljittäminen on mahdollista vasta sen jälkeen, kun olet antanut sähköpostiosoitteesi tai minkä tahansa muun suoraan tunnistettavissa olevan tiedon (lisätietoja tästä ja siitä, kuinka estää jäljittäminen löydät Evästetiedoistamme);
  • Lähettääksemme sinulle kutsuja esittelyihin, tapahtumiin, jne., liittyen projekteihin, joista olet kertonut meille olevasi kiinnostunut tai liittyen samankaltaisiin projekteihin kuin ne, joita kohtaan olet osoittanut kiinnostuksesi;
  • Järjestääksemme ja hallinnoidaksemme tapaamisia koskien projekteja ja kohteita
  • Valmistellaksemme, hallinnoidaksemme ja allekirjoittaaksemme ostosopimuksia, ml. luottokelpoisuutesi arvioiminen luottotietoraporttiin perustuen;
  • Hallinnoidaksemme asiakassuhdettasi, esim. tiettyä projektia koskeva kommunikointi, kommunikointi kanssasi asiakaspalvelumme kautta, jne.;
  • Lähettääksemme markkinointimateriaalia ja tietoja palveluistamme ja tuotteistamme perustuen osoittamaasi kiinnostukseen tavaroistamme, sisustuksellisiin mieltymyksiisi ja tekemiisi ostoihin;
  • Suorittaaksemme markkina- ja asiakasanalyysejä, markkinakyselyitä ja tuottaaksemme tilastoja;
  • Tarjotaksemme Oma Bonava-palvelun, jonka kautta voit rekisteröidä kiinnostuksesi tarjontaamme kohtaan sekä hallinnoida vikailmoituksia;
  • Toteuttaaksemme lakimääräiset velvoitteemme, puolustaaksemme yritystämme mitä tahansa oikeudellisia vaateita vastaan;
  • Tarjotaksemme reaaliaikaista palautetta siitä, kuinka sovelluksemme toimivat voidaksemme varmistaa, ettet kohtaa ongelmia niiden kanssa, voidaksemme estää petoksia ja voidaksemme ylläpitää verkkopalveluidemme turvallisuutta;
  • Varmistaaksemme, että Bonava ei tee liiketoimintaa yksilöiden tai yhteisöjen kanssa, jotka ovat millä tahansa pakotelistalla.

4. MILLOIN HENKILÖTIETOSI POISTETAAN? 

4.1 Säilytämme tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen yllä kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi, minkä jälkeen tiedot poistetaan poistokäytäntöjemme mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että tiettyjä tietoja säilytetään pidemmän aikaa kuin toisia tietoja.

4.2 Mikäli esimerkiksi teet sopimuksen kanssamme, sopimus ja kirjeenvaihto asiakaspalvelun kanssa (koskien esim. reklamaatiota tai muuta vastaavaa) säilytetään vastuuajan ajan voidaksemme täyttää sinuun kohdistuvat sopimuksen ja lainsäädännön mukaiset velvoitteemme. Tietoja voidaan myös säilyttää kauemmin, jos se on välttämätöntä yrityksen puolustamiseksi vaatimusta vastaan.

4.3 Evästeet erääntyvät määrätyin aikavälein, kuten on tarkemmin yksilöity Evästetiedoissamme, jotka ovat saatavilla täällä.

5. MILLÄ OIKEUSPERUSTEELLA KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

5.1 Valtaosa käsittelytoimistamme on toteutettu voidaksemme tarjota sinulle toivomaasi palvelua (kuten Oma Bonava-palvelu) tai voidaksemme täyttää ostosopimuksen.

5.2 Tietty käsittely, esim. kun lähetämme markkinointimateriaalia ja tietoja palveluistamme ja tuotteistamme ja/tai kun suoritamme markkina- ja asiakasanalyysejä, markkinakyselyitä ja tilastoja, perustuu kuitenkin suostumukseen.

5.3 Jotkin käsittelytoimet perustuvat oikeutettuihin etuihimme, joka tarkoittaa, että meillä on perusteltu tarve käsitellä henkilötietoja (esim. myynti- ja markkinointitoimenpiteiden optimointi, petosten estäminen, markkinatutkimus, verkkosivuston toiminnallisuus ja tilastolliset analyysit) ja toteutamme henkilötietojen käsittelyn siten, ettei se loukkaa yksityisyyttäsi.

5.4 Jotkin käsittelytoimet, kuten tehtyjen sopimusten säilyttäminen, perustuvat lainsääteisiin velvollisuuksiimme.

5.5 Henkilötietojen käsittely sen varmistamiseksi, ettemme tee yhteistyötä yksilöiden tai yhteisöjen kanssa, jotka ovat millään pakotelistalla, perustuu lainsääteisiin velvollisuuksiimme.

6. KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJASI? 

6.1 Liittyen tässä tietosuojaselosteessa kuvattuun tietojenkäsittelyyn, tietojasi luovutetaan muille yhtiöille Bonavan sisällä (esim. markkinointitarkoituksissa tai palveluiden ja kampanjoiden kehittämiseksi), ja ulkopuolisille yhtiöille, jotka tarjoavat meille palveluita (kuten IT-palveluita, asiakaspalvelutoimintoja, välittäjiä, myyntiedustajia ja markkinointitoimistoja). Luovutamme tietojasi myös viranomaisille, mikäli tämä on seurausta lakisääteisestä vaatimuksesta tai hallinnollisista päätöksistä. Kun olet ostanut tai olet ostamassa meiltä asuntoa, tietojasi luovutetaan Bonavan ulkopuolisille yhtiöille, jotka tarjoavat palveluita meille ja asunto-osakeyhtiöllesi (kuten isännöitsijätoimistolle, urakoitsijalle, pankille ja huoltoyhtiölle).

6.2 Yhtiöt, joille luovutamme tietoja käsiteltäväksi puolestamme, ovat oikeutettuja käsittelemään tietojasi ainoastaan ohjeidemme mukaisesti, ja varmistamme henkilötietojesi turvallisuuden korkean tason sopimusteitse. Mikäli siirrämme tietojasi ulkopuolisille yrityksille EU/ETA-alueen ulkopuolella, varmistamme, että asianmukaiset suojatoimet on toteutettu, kuten esimerkiksi sisällyttämällä EU:n komission hyväksymät tietosuojaa koskevat vakiolausekkeet sopimuksiimme niiden osapuolten kanssa, joilla on pääsy henkilötietoihin.

7. KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUTESI

7.1 Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet koskien henkilötietojesi käsittelyä:

  • Oikeus saada pääsy tietoihin, ts. oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta ja jäljennös käsiteltävistä henkilötiedoista
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen, ts. oikeus saada virheelliset tiedot korjatuiksi
  • Oikeus tietojen poistamiseen, ts. oikeus saada henkilötietosi poistettua
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen, ts. oikeus pyytää käsittelyn rajoittamista, mikäli esimerkiksi kiistät käsittelemiemme henkilötietojen paikkansapitävyyden
  • Oikeus tietojen siirtämiseen, ts. oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä meiltä toiselle yritykselle
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi, suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos katsot, että käsittelymme ei noudata sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä.
    • Suomessa toimiva valvontaviranomainen on Tietosuojavaltuutetun toimisto
      Käyntiosoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki
      Postiosoite: PL 800, 00531 Helsinki
      Puhelinvaihde: 029 566 6700
      Kirjaamo: 029 566 6768
      Sähköposti (kirjaamo): tietosuoja(at)om.fi

7.2 Osa yllä mainituista oikeuksista soveltuu ainoastaan tiettyihin tilanteisiin. Mikäli haluat käyttää mitä tahansa oikeuttasi, ole hyvä ja ole meihin yhteydessä yllä olevien yhteystietojen mukaisesti.

EVÄSTETIEDOT

1. EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

1.1 Evästeen määritelmä ja soveltamisalue

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi, jossa on verkkoyhteys. Evästettä käytetään esimerkiksi käyttäjien erottamiseen toisistaan ja siten verkkosivustolla vierailevien henkilöiden käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan sulkiessasi selaimen (niin kutsutut istuntokohtaiset evästeet). Osa säilyy laitteessasi ja sallii meidän tunnistaa selaimesi (pysyvät evästeet). Alla on kuvattu, miten käytämme evästeitä tällä verkkosivustolla. Tässä evästetietoesityksessä evästeillä viitataan myös muihin tekniikoihin, joilla tietoja voidaan säilyttää laitteessasi tai hakea laitteeltasi. Kerromme erityyppisistä, käyttämistämme teknologioista ja niiden tarkoituksesta.

Välttämättömät evästeet: Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivustomme tai palveluidemme tarjoamiseksi. Ko. evästeitä käytetään esimerkiksi varmentamaan ja tunnistamaan käyttäjämme, kun he käyttävät verkkosivustomme yksityisiä osia. Näiden evästeiden poistaminen tai estäminen johtaa palvelun käytön häiriintymiseen.

Analytiikkaevästeet: Nämä evästeet mahdollistavat käyttäjämäärien ja -lähteiden seuraamisen, minkä perusteella voimme mitata ja parantaa sivustomme toimivuutta. Ne kertovat meille, mitkä sivut ovat suosituimpia ja epäsuosituimpia ja miten käyttäjät liikkuvat sivustoillamme. Kaikki näiden evästeiden keräämä tieto on tilastollista ja siksi anonyymia. Meillä ei ole tietoa vierailuajankohdastasi sivustollamme, mikäli et hyväksy analytiikkaevästeitä.

Toiminnallisuusevästeet: Nämä evästeet mahdollistavat parannetun toiminnallisuuden ja personoidun käyttökokemuksen tarjoamisen. Ne voivat olla Bonavan asettamia tai ne on voinut asettaa sellaiset kolmannet osapuolet, joiden palveluita olemme lisänneet sivustollemme. Näiden evästäiden kieltäminen voi johtaa siihen, etteivät nämä palvelut toimi kunnollisesti kokonaan tai osittain.

Mainontaa koskevat evästeet: Kolmannet osapuolet ovat asettaneet nämä evästeet verkkosivustollemme. Evästeet tallentavat tietoja vierailuistasi Bonavan verkkosivustolla ja muilla ulkopuolisilla, ei-Bonavaan liittyvillä verkkosivustoilla, kuten esimerkiksi vierailemistasi sivuista tai vastauksistasi mainoksiin ja sähköposteihin. Me ja näitä evästeitä asettavat kolmannet osapuolet käytämme tätä tietoa tarjotaksemme sinulle merkityksellisempää mainontaa. Tämäntyyppistä mainontatietoa kutsutaan kiinnostukseen perustuvaksi mainonnaksi. Meillä ei ole pääsyä, emmekä voi vaikuttaa siihen, miten kolmannet osapuolet asettavat näitä evästeitä taikka siihen, mitä henkilötietoja tai tietoja ne voivat kerätä. Sinun tuleekin näin ollen tarkastaa tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustot saadaksesi lisätietoja siitä miten he hallinnoivat evästeitä. Olemme sisällyttäneet viittaukset kolmansien osapuolten mainonta-asetuksiin alla olevassa taulukossa.

1.2 Suostumuksestasi evästeiden käyttöön

Voit muuttaa evästesuostumustasi verkkosivuillamme klikkaamalla ”evästeasetukset” -painiketta sivuston alareunassa

Voit myös määrittää suostumuksesi valitsemallasi estä ja/tai poista evästeet. Ole hyvä ja tutustu kohtaan 2 saadaksesi lisätietoa siitä miten estät tai poistat evästeet. Verkkosivustollamme käytetyt evästeet ja niiden soveltumisala on kuvattu alla olevassa taulukossa

1.3 Tällä verkkosivustolla käytetyt evästeet 

Välttämättömät evästeet

crmContactId
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: 30 minuuttia
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

myhome-token-softlogin
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 10 vuotta
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

    Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.
extweb_idserverauth
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 kuukautta
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

Epi:StateMarker
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin


Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

OpenIdConnect.nonce
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

release-version
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

CookieStatus
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 vuosi
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä muistaaksemme, minkä version suojaus- ja yksityisyyskäytännöstämme olemme esittäneet sinulle.

bonavatestbucket
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Käytämme tätä ensimmäisen osapuolen evästettä asettaaksemme satunnaisesti ominaisuuksia tai versioita sivuostostamme sinulle testataksemme niiden toimivuutta.

.AspNetCore.Antiforgery.xxxxxx
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: Accounts.bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin


Käytämme tätä ensimmäisen osapuolen evästettä hallinnoidaksemme sisäänkirjautumistoimintoa.

.AspNetCore.Mvc.CookieTempDataProvider
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: Accounts.bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Käytämme tätä ensimmäisen osapuolen evästettä hallinnoidaksemme sisäänkirjautumistoimintoa.

.AspNetCore.Session
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: Accounts.bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin.


Käytämme tätä ensimmäisen osapuolen evästettä hallinnoidaksemme sisäänkirjautumistoimintoa.

ARRAffinity
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: Accounts.bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Käytämme tätä ensimmäisen osapuolen evästettä hallinnoidaksemme sisäänkirjautumistoimintoa.

.AspNetCore.Culture
  • Evästeen tyyppi: istunto eväste
  • Voimassaoloaika: istunto
  • Sivun domain: Accounts.bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin


Käytämme tätä ensimmäisen osapuolen evästettä hallinnoidaksemme sisäänkirjautumistoimintoa.

idsrv.session
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: Accounts.bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin.

Käytämme tätä ensimmäisen osapuolen evästettä hallinnoidaksemme sisäänkirjautumistoimintoa.

JSESSIONID
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: careers.bonava.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään näitä ensimmäisen osapuolen evästeitä verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä urasivuilla.  Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esimerkiksi työhakemuksen aikana). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

Analytiikkaevästeet

_ga
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolelle: Google

Internetsivumme käyttää Google Analystics -palvelua, joka on Google Inc.’n tuottama analytiikkapalvelu. Google Analytics käyttää useita ensimmäisen osapuolen evästeitä selaajien tunnistamiseen ja nettisivujemme selaustietojen keräämiseen. Google Analytics käyttää myös Google Analytics’in mainostoimintoja käyttäytymistietojen keräämiseen kohdennetun mainonnan tuottamiseksi Google Adwords alustalla. Hallinnoidaksesi ja rajoittaaksesi Google Analytiikan mainostoimintoja, vieraile Google mainonnan asetukset osiossa.

_gid
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: 24 tuntia
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Internetsivumme käyttää Google Analystics -palvelua, joka on Google Inc.’n tuottama analytiikkapalvelu. Google Analytics käyttää useita ensimmäisen osapuolen evästeitä selaajien tunnistamiseen ja nettisivujemme selaustietojen keräämiseen. Google Analytics käyttää myös Google Analytics’in mainostoimintoja käyttäytymistietojen keräämiseen kohdennetun mainonnan tuottamiseksi Google Adwords alustalla. Hallinnoidaksesi ja rajoittaaksesi Google Analytiikan mainostoimintoja, vieraile Google mainonnan asetukset osiossa.

_gat
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: 10 minuuttia
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Internetsivumme käyttää Google Analystics -palvelua, joka on Google Inc.’n tuottama analytiikkapalvelu. Google Analytics käyttää useita ensimmäisen osapuolen evästeitä selaajien tunnistamiseen ja nettisivujemme selaustietojen keräämiseen. Google Analytics käyttää myös Google Analytics’in mainostoimintoja käyttäytymistietojen keräämiseen kohdennetun mainonnan tuottamiseksi Google Adwords alustalla. Hallinnoidaksesi ja rajoittaaksesi Google Analytiikan mainostoimintoja, vieraile Google mainonnan asetukset osiossa.

bo_session
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: 30 minuuttia
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

bo_user
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 vuosi
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

wasd_metadata

Evästeen tyyppi: Paikallinen suojausavain
Voimassaoloaika: Ei rajoitusta
Sivun domain: bonava.fi
Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

Markkinointievästeet

ELOQUA
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Oracle Eloqua

Eloqua on yksi suoran kommunikoinnin kanssasi mahdollistavista teknologisista ratkaisuista. Kun pyydät aktiivisesti meiltä suoraa yhteydenottoa, linkitämme antamasi tiedot evästeillä saatuihin selailutietoihin. Käytämme näitä tietoja yksilöidäksemme sekä varmistaaksemme sisällön ja viestinnän tehokkuuden. Emme esimerkiksi lähetä muistutusviestejä, mikäli havaitsemme, että olet jo lukenut viestit ja toisin päin. Toimitamme sinulle myös kiinnostuksen kohteittesi perusteella viestintää ja sivustoon sovitettua sisältöä, kun arvioimme sen sinulle olennaiseksi. Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta. Suoraviestinnän valintoja ja viestinnän rajoittamista voidaan hallinnoida linkkien kautta, jotka on liitetty jokaiseen viestiin.

_CG
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 vuosi
  • Sivun domain: eloque.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Oracle Eloqua


Eloqua on yksi suoran kommunikoinnin kanssasi mahdollistavista teknologisista ratkaisuista. Kun pyydät aktiivisesti meiltä suoraa yhteydenottoa, linkitämme antamasi tiedot evästeillä saatuihin selailutietoihin. Käytämme näitä tietoja yksilöidäksemme sekä varmistaaksemme sisällön ja viestinnän tehokkuuden. Emme esimerkiksi lähetä muistutusviestejä, mikäli havaitsemme, että olet jo lukenut viestit ja toisin päin. Toimitamme sinulle myös kiinnostuksen kohteittesi perusteella viestintää ja sivustoon sovitettua sisältöä, kun arvioimme sen sinulle olennaiseksi. Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta. Suoraviestinnän valintoja ja viestinnän rajoittamista voidaan hallinnoida linkkien kautta, jotka on liitetty jokaiseen viestiin.

ELQSTATUS
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: eloque.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Oracle Eloqua

Eloqua on yksi suoran kommunikoinnin kanssasi mahdollistavista teknologisista ratkaisuista. Kun pyydät aktiivisesti meiltä suoraa yhteydenottoa, linkitämme antamasi tiedot evästeillä saatuihin selailutietoihin. Käytämme näitä tietoja yksilöidäksemme sekä varmistaaksemme sisällön ja viestinnän tehokkuuden. Emme esimerkiksi lähetä muistutusviestejä, mikäli havaitsemme, että olet jo lukenut viestit ja toisin päin. Toimitamme sinulle myös kiinnostuksen kohteittesi perusteella viestintää ja sivustoon sovitettua sisältöä, kun arvioimme sen sinulle olennaiseksi. Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta. Suoraviestinnän valintoja ja viestinnän rajoittamista voidaan hallinnoida linkkien kautta, jotka on liitetty jokaiseen viestiin.

_fbp
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 3 kuukautta
  • Sivun domain: .facebook.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Facebook

Käytämme verkkosivuillamme Facebookin pienoisohjelmia, kuten Facebookin jakamistoimintoa, jotta voit jakaa sisältöä Facebook.com -sivustolle. Toimiessasi näin, Facebook jättää kolmannen osapuolen evästeen/evästeitä, jotka seuraavat jakamismääriä sekä sitä, oletko kirjautunut Facebookiin vai et. Tämän lisäksi Facebook voi käyttää kerättyjä tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Hallitaksesi ja saadaksesi lisätietoja Facebookin käytännöistä ja tietojen käytöstä tulee sinun tutustua Facebookin evästekäytäntöihin.

_fbc
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 3 kuukautta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Facebook


Käytämme verkkosivuillamme Facebookin pienoisohjelmia, kuten Facebookin jakamistoimintoa, jotta voit jakaa sisältöä Facebook.com -sivustolle. Toimiessasi näin, Facebook jättää kolmannen osapuolen evästeen/evästeitä, jotka seuraavat jakamismääriä sekä sitä, oletko kirjautunut Facebookiin vai et. Tämän lisäksi Facebook voi käyttää kerättyjä tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Hallitaksesi ja saadaksesi lisätietoja Facebookin käytännöistä ja tietojen käytöstä tulee sinun tutustua Facebookin evästekäytäntöihin.

c_user
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 3 kuukautta
  • Sivun domain: .facebook.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Facebook


Käytämme verkkosivuillamme Facebookin pienoisohjelmia, kuten Facebookin jakamistoimintoa, jotta voit jakaa sisältöä Facebook.com -sivustolle. Toimiessasi näin, Facebook jättää kolmannen osapuolen evästeen/evästeitä, jotka seuraavat jakamismääriä sekä sitä, oletko kirjautunut Facebookiin vai et. Tämän lisäksi Facebook voi käyttää kerättyjä tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Hallitaksesi ja saadaksesi lisätietoja Facebookin käytännöistä ja tietojen käytöstä tulee sinun tutustua Facebookin evästekäytäntöihin.

datr
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: .facebook.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Facebook

Käytämme verkkosivuillamme Facebookin pienoisohjelmia, kuten Facebookin jakamistoimintoa, jotta voit jakaa sisältöä Facebook.com -sivustolle. Toimiessasi näin, Facebook jättää kolmannen osapuolen evästeen/evästeitä, jotka seuraavat jakamismääriä sekä sitä, oletko kirjautunut Facebookiin vai et. Tämän lisäksi Facebook voi käyttää kerättyjä tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Hallitaksesi ja saadaksesi lisätietoja Facebookin käytännöistä ja tietojen käytöstä tulee sinun tutustua Facebookin evästekäytäntöihin.

dpr
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 viikko
  • Sivun domain: .facebook.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Facebook

Käytämme verkkosivuillamme Facebookin pienoisohjelmia, kuten Facebookin jakamistoimintoa, jotta voit jakaa sisältöä Facebook.com -sivustolle. Toimiessasi näin, Facebook jättää kolmannen osapuolen evästeen/evästeitä, jotka seuraavat jakamismääriä sekä sitä, oletko kirjautunut Facebookiin vai et. Tämän lisäksi Facebook voi käyttää kerättyjä tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Hallitaksesi ja saadaksesi lisätietoja Facebookin käytännöistä ja tietojen käytöstä tulee sinun tutustua Facebookin evästekäytäntöihin.

pl
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 3 kuukautta
  • Sivun domain: .facebook.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Facebook


Käytämme verkkosivuillamme Facebookin pienoisohjelmia, kuten Facebookin jakamistoimintoa, jotta voit jakaa sisältöä Facebook.com -sivustolle. Toimiessasi näin, Facebook jättää kolmannen osapuolen evästeen/evästeitä, jotka seuraavat jakamismääriä sekä sitä, oletko kirjautunut Facebookiin vai et. Tämän lisäksi Facebook voi käyttää kerättyjä tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Hallitaksesi ja saadaksesi lisätietoja Facebookin käytännöistä ja tietojen käytöstä tulee sinun tutustua Facebookin evästekäytäntöihin.

sb
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: .facebook.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Facebook

Käytämme verkkosivuillamme Facebookin pienoisohjelmia, kuten Facebookin jakamistoimintoa, jotta voit jakaa sisältöä Facebook.com -sivustolle. Toimiessasi näin, Facebook jättää kolmannen osapuolen evästeen/evästeitä, jotka seuraavat jakamismääriä sekä sitä, oletko kirjautunut Facebookiin vai et. Tämän lisäksi Facebook voi käyttää kerättyjä tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Hallitaksesi ja saadaksesi lisätietoja Facebookin käytännöistä ja tietojen käytöstä tulee sinun tutustua Facebookin evästekäytäntöihin.

spin
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: istunto
  • Sivun domain: .facebook.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Facebook


Käytämme verkkosivuillamme Facebookin pienoisohjelmia, kuten Facebookin jakamistoimintoa, jotta voit jakaa sisältöä Facebook.com -sivustolle. Toimiessasi näin, Facebook jättää kolmannen osapuolen evästeen/evästeitä, jotka seuraavat jakamismääriä sekä sitä, oletko kirjautunut Facebookiin vai et. Tämän lisäksi Facebook voi käyttää kerättyjä tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Hallitaksesi ja saadaksesi lisätietoja Facebookin käytännöistä ja tietojen käytöstä tulee sinun tutustua Facebookin evästekäytäntöihin.

wd
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 päivä
  • Sivun domain: .facebook.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Facebook

Käytämme verkkosivuillamme Facebookin pienoisohjelmia, kuten Facebookin jakamistoimintoa, jotta voit jakaa sisältöä Facebook.com -sivustolle. Toimiessasi näin, Facebook jättää kolmannen osapuolen evästeen/evästeitä, jotka seuraavat jakamismääriä sekä sitä, oletko kirjautunut Facebookiin vai et. Tämän lisäksi Facebook voi käyttää kerättyjä tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Hallitaksesi ja saadaksesi lisätietoja Facebookin käytännöistä ja tietojen käytöstä tulee sinun tutustua Facebookin evästekäytäntöihin.

1P_JAR
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 6 kuukautta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

NID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 6 kuukautta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

NID

Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
Voimassaoloaika: 6 kuukautta
Sivun domain: .google.com
Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

DV

Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
Voimassaoloaika: 6 kuukautta
Sivun domain: .bonava.fi
Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

IDE
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 6 kuukautta
  • Sivun domain: .doubleclick.net
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

_gcl_au
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 3 kuukautta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google


Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

DSID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 viikkoa
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

AID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 vuosi
  • Sivun domain: google.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google


Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

ANID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 vuosi
  • Sivun domain: google.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

APISID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: google.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google


Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

HSID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: google.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

SAPISID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: google.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google


Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

SID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: google.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

SIDCC
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: google.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google


Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

SSID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: google.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

bonava-cityKey
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: .bannerflow.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Bannerflow

Käytämme Bannerflow’ta kohdennetun mainonnan sisältötietojen tuottamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Bannerflow käyttää kolmannen osapuolen evästeitä tietojen keräämiseen Bonavan verkkosivuilla vierailevien käyttäjien kiinnostuksenkohteista tuottaakseen Bonavan mainontaa näille käyttäjille myös Bonavan verkkosivujen ulkopuolella.

__cfduid
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 10 kuukautta
  • Sivun domain: .bannerflow.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Bannerflow


Käytämme Bannerflow’ta kohdennetun mainonnan sisältötietojen tuottamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Bannerflow käyttää kolmannen osapuolen evästeitä tietojen keräämiseen Bonavan verkkosivuilla vierailevien käyttäjien kiinnostuksenkohteista tuottaakseen Bonavan mainontaa näille käyttäjille myös Bonavan verkkosivujen ulkopuolella.

_cfduid
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 vuosi
  • Sivun domain: .bannerflow.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Bannerflow

Käytämme Bannerflow’ta kohdennetun mainonnan sisältötietojen tuottamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Bannerflow käyttää kolmannen osapuolen evästeitä tietojen keräämiseen Bonavan verkkosivuilla vierailevien käyttäjien kiinnostuksenkohteista tuottaakseen Bonavan mainontaa näille käyttäjille myös Bonavan verkkosivujen ulkopuolella.

prisjakt-userAction
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 3 kuukautta
  • Sivun domain: resources.host.bannerflow.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Bannerflow


Käytämme Bannerflow’ta kohdennetun mainonnan sisältötietojen tuottamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Bannerflow käyttää kolmannen osapuolen evästeitä tietojen keräämiseen Bonavan verkkosivuilla vierailevien käyttäjien kiinnostuksenkohteista tuottaakseen Bonavan mainontaa näille käyttäjille myös Bonavan verkkosivujen ulkopuolella.

prisjakt-userState
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 3 kuukautta
  • Sivun domain: resources.host.bannerflow.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Bannerflow

Käytämme Bannerflow’ta kohdennetun mainonnan sisältötietojen tuottamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Bannerflow käyttää kolmannen osapuolen evästeitä tietojen keräämiseen Bonavan verkkosivuilla vierailevien käyttäjien kiinnostuksenkohteista tuottaakseen Bonavan mainontaa näille käyttäjille myös Bonavan verkkosivujen ulkopuolella.

prisjakt-viewedCategoryID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 3 kuukautta
  • Sivun domain: resources.host.bannerflow.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Bannerflow


Käytämme Bannerflow’ta kohdennetun mainonnan sisältötietojen tuottamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Bannerflow käyttää kolmannen osapuolen evästeitä tietojen keräämiseen Bonavan verkkosivuilla vierailevien käyttäjien kiinnostuksenkohteista tuottaakseen Bonavan mainontaa näille käyttäjille myös Bonavan verkkosivujen ulkopuolella.

prisjakt-viewedProductID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 3 kuukautta
  • Sivun domain: resources.host.bannerflow.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Bannerflow

Käytämme Bannerflow’ta kohdennetun mainonnan sisältötietojen tuottamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Bannerflow käyttää kolmannen osapuolen evästeitä tietojen keräämiseen Bonavan verkkosivuilla vierailevien käyttäjien kiinnostuksenkohteista tuottaakseen Bonavan mainontaa näille käyttäjille myös Bonavan verkkosivujen ulkopuolella.

CONSENT
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 20 vuotta
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Googlen jättämä ensimmäisen osapuolen eväste käyttäjän suostumuksen hallinnointiin.

Toiminnalliset evästeet

ai_session
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: 30 minuuttia
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Verkko-ohjelmiimme infrastruktuurin ja teknologian tarjoaa Microsoft Azure. Azuren ohjelmat käyttävät useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia tunnistaakseen selaimet ja tarjotakseen reaaliaikaista palautetta ohjelmiemme toiminnallisuudesta taataksemme, ettet kohtaa ongelmia. Evästeitä käytetään myös estämään huijauksia ja ylläpitämään palveluidemme turvallisuutta.

ai_user
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 vuosi
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Verkko-ohjelmiimme infrastruktuurin ja teknologian tarjoaa Microsoft Azure. Azuren ohjelmat käyttävät useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia tunnistaakseen selaimet ja tarjotakseen reaaliaikaista palautetta ohjelmiemme toiminnallisuudesta taataksemme, ettet kohtaa ongelmia. Evästeitä käytetään myös estämään huijauksia ja ylläpitämään palveluidemme turvallisuutta.

ai_session
  • Evästeen tyyppi: Paikallinen suojausavain
  • Voimassaoloaika: ei rajoitusta
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Verkko-ohjelmiimme infrastruktuurin ja teknologian tarjoaa Microsoft Azure. Azuren ohjelmat käyttävät useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia tunnistaakseen selaimet ja tarjotakseen reaaliaikaista palautetta ohjelmiemme toiminnallisuudesta taataksemme, ettet kohtaa ongelmia. Evästeitä käytetään myös estämään huijauksia ja ylläpitämään palveluidemme turvallisuutta.

rmk0
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: careers.bonava.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään näitä ensimmäisen osapuolen evästeitä verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä urasivuilla.  Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esimerkiksi työhakemuksen aikana). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

rmk1
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: careers.bonava.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään näitä ensimmäisen osapuolen evästeitä verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä urasivuilla.  Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esimerkiksi työhakemuksen aikana). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

rmk4
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: careers.bonava.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään näitä ensimmäisen osapuolen evästeitä verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä urasivuilla.  Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esimerkiksi työhakemuksen aikana). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

rmk12
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: careers.bonava.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään näitä ensimmäisen osapuolen evästeitä verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä urasivuilla.  Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esimerkiksi työhakemuksen aikana). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

giosg_gid_
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 kuukautta
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

giosg_chat_id
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 kuukautta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

giosg_gesessid
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta

giosg_
  • Evästeen tyyppi: Paikallinen suojausavain
  • Voimassaoloaika: Istunto
  • Sivun domain: bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

1.4 Henkilötietojen käsittely

Kuten yllä olevassa taulukossa on todettu, osa evästeistämme, esim. Eloqua, kerää henkilötietoja. Kun annat suostumuksesi evästeiden käyttöön ja käytät palvelujamme/verkkosivustoamme ilman, että olet Bonavan tunnistettu asiakas (et ole joko rekisteröitynyt uutiskirjeemme tilaajaksi tai osoittanut kiinnostusta projektejamme kohtaan), Eloquan keräämiä tietoja ei voida yhdistää sinuun yksityishenkilönä. Tässä tapauksessa evästeiden keräämää tietoa käytetään ainoastaan tilastointitarkoituksiin sekä verkkosivustomme parantamiseen ja me emme voi tunnistaa sinua kyseisten tietojen kautta.

Mikäli kuitenkin olet antanut suostumuksesi evästeiden käyttöön ja rekisteröitynyt uutiskirjeemme tilaajaksi taikka osoittanut kiinnostusta projekteihimme, pystymme yhdistämään evästeiden keräämät tiedot suoraan sinuun yksityishenkilönä (toisin sanoen, seuraamaan verkkosivuston käyttöäsi). Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle tietoja merkityksellisistä projekteista ja kohentaa markkinointimateriaaliamme. Tällaista mainontaa voidaan esittää sinulle verkkosivustollamme tai kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja tietoja liittyen oikeuksiisi, pyydämme sinua tutustumaan Tietosuojaselosteeseemme, joka on saatavilla täällä.

Jos et halua meidän seuraavan verkkosivuston käyttöäsi, tulee sinun estää evästeemme, kuten alla kappaleessa 2 on kuvattu.

2. EVÄSTEIDEN ESTÄMINEN JA POISTAMINEN

Voit valita evästeiden käytön estämisen verkkoselaimesi asetusten kautta siten, että selain estää automaattisesti evästeiden tallentamisen tai ilmoittaa sinulle aina kun jokin verkkosivusto pyytää evästeen tallentamista. Voit myös poistaa aiemmin tallennetut evästeet verkkoselaimesi asetusten kautta. Tarkempi menettelytapa tämän toteuttamiseen vaihtelee eri verkkoselainten välillä ja lisätietoja löydät kunkin verkkoselaimen ohjeista tai aputoiminnosta, joka sisältyy useimpiin selaimista. Lisätietoja evästeiden hallinnoimiseen ja poistamiseen löytyy seuraavalta verkkosivustolta: www.aboutcookies.org.

Otathan huomioon, että evästeet estämällä et voi välttämättä käyttää verkkosivustomme kaikkia sivuja ja toimintoja. Tämä voi myös vaikuttaa käyttäjäkokemukseesi.

3. KOLMANSIEN OSAPUOLTEN ASETTAMAT EVÄSTEET

Verkkosivusto saattaa sisältää eri sosiaalisista medioista, kuten Facebookista tai Googlesta upotettua sisältöä ja jakamistyökaluja. Nämä verkostot/toimittajat voivat käyttää ja asettaa evästeitä verkkosivustollemme. Meillä ei ole pääsyä, emmekä voi vaikuttaa näihin evästeisiin taikka henkilötietoihin ja tietoihin, joita ne voivat kerätä. Tämän vuoksi emme voi taata, että edeltä löytyvä lista kolmansien osapuolten evästeistä on aina ajantasainen, vaikka pyrimmekin pitämään listaa kolmansien osapuolten evästeistä ajan tasalla.

Sinun on siten tarkastettava näiden verkostojen/toimittajien verkkosivustot saadaksesi lisätietoja siitä, miten ne hallinnoivat evästeitä, mitä tietoja niiden evästeet keräävät ja kuinka ne voi poistaa.

Tällä verkkosivulla kolmannen osapuolen palveluita voidaan käyttää tietojen tarjoamiseen Bonavan kodeista ja naapurustoista. Voit kytkeä näiden palveluiden käytön päälle tai pois klikkaamalla ”evästeasetukset” -painiketta verkkosivujemme alareunassa.

Em. palveluita ovat erityisesti:

3.1 YouTube

Asetamme verkkosivuillemme videoita, joiden palveluntarjoaja on YouTube. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti. Palvelun toteutus perustuu suostumukseesi kolmansien osapuolten palveluiden käyttöstä. Upotettuja videoita sisältävillä verkkosivustoilla vierailu johtaa henkilötietojesi luovuttamiseen Googlelle. Luovutettuja tietoja ovat erityisesti se, millä verkkosivustoilla vierailet, mitä laitteita käytä, selainasetuksesi ja IP-osoitteesi. Jos olet samanaikaisesti kirjautuneena Google-tilillesi, edellä mainitut tiedot yhdistetään tiliisi. Voit estää tietojen yhdistämisen Google-tiliisi kirjautumalla ulos tililtäsi ennen kuin vierailet upotettuja videoita sisältävillä sivustoilla. Henkilötietosi poistetaan, ellei säilyttäminen ole välttämätöntä. Google siirtää henkilötiedot palvelimille Yhdysvaltoihin. Bonavan verkkosivusto luovuttaa tietoja vain, jos olet antanut suostumuksesi kolmansien osapuolten palveluiden käytölle. Näin tehdessäsi annat myös suostumuksesi sille, että henkilötietosi luovutetaan Yhdysvaltoihin.

Lisätietoa henkilötietojen suojasta on saatavilla Googlen tietosuojakäytäntösivustolla.

3.2 Google Maps

Asetamme verkkosivuillemme karttoja, joiden palveluntarjoaja on Google Maps. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti. Palvelun toteutus perustuu

suostumukseesi kolmansien osapuolten palveluiden käyttöstä. Kun klikkaat karttaa verkkosivuillamme, tieto verkkosivujemme käytöstä ja IP-osoitteesi siirtyvät Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin. Jos olet samanaikaisesti kirjautuneena Google-tilillesi, edellä mainitut tiedot yhdistetään tiliisi. Henkilötietosi poistetaan, ellei säilyttäminen ole välttämätöntä. Bonavan verkkosivusto luovuttaa tietoja vain, jos olet antanut suostumuksesi kolmansien osapuolten palveluiden käytölle. Näin tehdessäsi annat myös suostumuksesi sille, että henkilötietosi luovutetaan Yhdysvaltoihin.

Lisätietoa henkilötietojen suojasta on saatavilla Googlen tietosuojakäytäntösivustolla.

3.3 3D-visualisointityökalut

Joidenkin Bonava-kotien osalta on mahdollista katsoa virtuaaliesittely. Palveluntarjoaja saattaa käyttää seurantateknologiaa käyttäjän toiminnan seuraamiseksi ja omien palveluidensa optimoimiseksi. Bonavan verkkosivusto luovuttaa tietoja vain, jos olet antanut suostumuksesi kolmansien osapuolten palveluiden käytölle. Näin tehdessäsi annat myös suostumuksesi sille, että henkilötietosi luovutetaan Yhdysvaltoihin.

Seuraavassa taulukossa on tiedot Bonavan verkkosivuilla käytössä olevista palveluista sekä siitä, minkä tyyppistä seurantaa ko. palvelut käyttävät käyttäjien seurantaa varten. 

 

3D-visualisointityökalut

Kuula LLC

Kuula käyttää Google Analytics-palvelua. Ttietosuojakäytäntö on saatavilla täällä.

 

Matterport, Inc

Matterport käyttää server-side tracking (suom. ”linkkiseuranta” tai ”evästeetön seuranta”, Seg-ment.com) – menetelmää, joka käyttää paikallista tallennustilaa. Ttietosuojakäytäntö on saatavilla täällä.

Gothru Media Inc. (TourMkr)

Ei aseta evästeitä käyttäjätoi-minnan seuraamiseen.

Pof-Visuals (huoneistostudio)

Ei aseta evästeitä käyttäjätoi-minnan seuraamiseen.

3DVISTA ESPAÑA SL

Ei aseta evästeitä käyttäjätoi-minnan seuraamiseen.

krpano Gesellschaft mbH

Krpano käyttää Google Analytics -palvelua.

TIETOSUOJASELOSTE - TYÖNHAKIJAT

1. JOHDANTO JA YHTEYSTIEDOT

1.1 Tässä tietosuojaselosteessa Bonava selostaa, kuinka henkilötietojasi käsitellään, kun haet työpaikkaa Bonavalta. Bonavalle on tärkeää, että voit luottaa siihen, että kohtelemme henkilötietojasi asiaankuuluvalla huolellisuudella. Tämän takia olemme tuottaneet tarpeelliset tekniset ja organisatoriset turvallisuustoimenpiteet suojataksemme henkilötietojasi oikeudettomalta pääsyltä ja käytöltä. Kehotamme sinua varaamaan aikaa tämän tietosuojaselosteen lukemiseen huolellisesti.

1.2 Bonava Suomi Oy on rekisterinpitäjänä vastuussa toimestamme ja puolestamme tapahtuvasta henkilötietojesi käsittelystä. Jos sinulla on käsittelyä koskevia kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä: asiakaspalvelu@bonava.fi.

2. MITÄ SINUA KOSKEVIA HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

2.1. henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan yhdistää sinuun yksilönä. Käsittelemme tietoja, jotka luovutat meille hakiessasi työpaikkaa. Tällaisia tietoja ovat:

  • Nimesi ja yhteystietosi
  • CV:si ja hakemuskirjeesi liitteineen
  • Haastatteluun yhteydessä saadut tiedot sekä testeistä ja ilmoittamiltasi suosittelijoiltasi saadut tiedot
  • Luottotiedot ja rikosrekisteri tarvittaessa

3. MIHIN TARKOITUKSIIN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

3.1. Käytämme yllä lueteltuja tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Arvioimme hakemuksesi hakemasi tehtävän kannalta ja myös muiden sellaisten tehtävien kannalta, joiden katsomme antamiesi tietojen perusteella sopivan sinulle.
  • Olemme sinuun yhteydessä ja pyydämme päivittämään hakemuksesi yhteystiedot säännöllisesti, jotta voimme kertoa sinulle työtehtävistä, joiden arvioimme kiinnostavan sinua
  • Päätösten tekeminen rekrytointiprosessissa
  • Lakisääteisten velvollisuuksien täyttäminen sekä lisäksi tarvittaessa Bonavan puolustaminen mahdollisessa oikeuskäsittelyssä

4. MILLOIN HENKILÖTIETOSI POISTETAAN?

4.1. Jos työhakemuksesi johtaa työsuhteeseen, kaikki tietosi poistetaan, lukuunottamatta työsuhteen kannalta tarpeellista tietoa. Jos sinulle ei tarjota hakemaasi tietty tehtävää, säilytämme hakemuksessasi ilmoittamasi tiedot kuuden (6) kuukauden ajan rekrytointiprosessin päättymisestä lukien, mahdollistaaksemme rekrytoinnin toiseen tehtävään Bonavalla. Säilytämme tietojasi lisäksi 2 vuotta mahdollisessa oikeuskäsittelyssä puolustautumista varten.

4.2. Jos et ole hakenut mitään tiettyä tehtävää, tietojasi säilytetään kaksi vuotta avoimen hakemuksen jättämisen jälkeen.

5. MILLÄ OIKEUSPERUSTEELLA KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

5.1. Käsittelytoimemme perustuvat intressivertailuun. Se tarkoittaa, että meillä on oikeutettu etu liittyen tietojesi käsittelyyn rekrytointiprosessissa (sekä hakemaasi tiettyyn tehtävään että muihin mahdollisiin tehtäviin liittyen) eikä käsittely ole esteenä tietosuojasi toteutumiselle.

5.2. Mikäli tietojenkäsittely edellyttäisi suostumustasi, kuten rikosrekisterin tilaaminen, varmistamme aina, että sinulta pyydetään asianmukainen suostumus.

6. KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJASI?

6.1. tietojasi voidaan jakaa Bonavan konsernin sisällä rekrytointitarkoitusta varten. Tietoja voidaan myös luovuttaa ulkopuolisille kumppaneille (rekrytointipalveluita tarjoaville kumppaneille). Luovutamme tietojasi myös viranomaisille, mikäli lainsäädäntö tai asetukset näin edellyttävät.

6.2. jos siirrämme tietojasi ulkopuolisille yrityksille EU:n/ETA:n ulkopuolelle, varmistamme riittävän tietoturvatason toteutumisen, kuten sisällyttämällä sopimuksiimme EU komission mallisopimuslausekkeet henkilötietojen siirrolle (mallisopimuslausekkeet saatavilla komission nettisivuilla).

7. KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUTESI

7.1. Soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet koskien henkilötietojesi käsittelyä:

  • oikeus saada pääsy tietoihin, ts. oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta ja jäljennös käsiteltävistä henkilötiedoista
  • oikeus tietojen oikaisemiseen, ts. oikeus saada virheelliset tiedot korjatuiksi
  • oikeus tietojen poistamiseen, ts. oikeus saada henkilötietosi poistettua
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen, ts. oikeus pyytää käsittelyn rajoittamista, mikäli esimerkiksi kiistät käsittelemiemme henkilötietojen paikkansapitävyyden
  • oikeus tietojen siirtämiseen, ts. oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä meiltä toiselle yritykselle
  • oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumuksesi, suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos katsot, että käsittelymme ei noudata soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä

7.2. Osa yllä mainituista oikeuksista soveltuu ainoastaan tietyissä tilanteissa. Mikäli haluat käyttää mitä tahansa oikeuttasi, ole hyvä ja ole meihin yhteydessä yllä olevien yhteystietojen mukaisesti.

SOSIAALISEN MEDIAN SUOSTUMUS JA KÄYTTÖEHDOT

KÄYTTÖEHDOT #YESBONAVA

Seuraavaa tekstiä voidaan käyttää Bonavan sosiaalisen median käyttöehtoina.

Vastaamalla pyyntöömme ja käyttämällä hashtagilla #YesBonava hyväksyt seuraavat ehdot:

Bonavalla on oikeus käyttää kuviasi ja/tai videoitasi

Myönnät Bonava Suomelle, [Bonava Suomi Oy, PL 1100, 00101 Helisnki] ja sen sidosyrityksille (jäljempänä nimettynä "Bonava") ei-yksinomaisen ja maailmanlaajuisen lisenssin käyttää kuvia ja/tai videoita (jäljempänä nimettynä "Sisältö") markkinointi- ja mainostarkoituksiin, sen sisällön osalta, johon vastasit hashtagilla #YesBonava. Hyväksyt, että Bonava voi käyttää sisältöä seuraavilla tavoilla:

  • Sisällön julkaiseminen Bonavan sosiaalisen median kanavilla, esim. Instagramissa ja Facebookissa;
  • Sisällön julkaiseminen Bonavan verkkosivuilla;
  • Sisällön julkaiseminen Bonavan muissa digitaalisissa markkinointi- ja infomateriaaleissa;
  • Sisällön julkaiseminen uutiskirjeissämme; 
  • Sisällön muokkaaminen/kopioiminen/muuntelu/jakaminen tai yhdistäinen muihin materiaaleihin; ja
  • Muut tarkoitukset, joihin Bonava saattaa haluta käyttää Sisältöä.

Bonava käsittelee sinua koskevia henkilötietoja (rekisterinpitäjänä) (valokuva/video ja käyttäjänimesi), kun käytämme Sisältöäsi yllä kuvatulla tavalla. Käsittelyn tarkoituksena on luoda asiakaslähtöistä markkinointia ja jakaa Bonavaan liittyvää, käyttäjien luomaa sisältöä. Henkilötietojen käsittelyn laillinen peruste on tämän sopimuksen toteuttaminen sinun ja Bonavan välillä. Lisätietoja siitä, miten Bonava suojaa henkilötietojasi ja oikeuksiasi, löydät tietosuojaselosteesta.

Annat Bonavalle oikeuden käyttää Sisältöä näissä ehdoissa kuvatulla tavalla 24 kuukauden ajan Sisällön julkaisupäivästä. Tämän ajanjakson jälkeen Bonava lopettaa Sisällön uuden käytön tai jakamisen. Jos haluat, että Bonava lopettaa Sisällön käytön tietyn julkaisun yhteydessä, ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@bonava.fi

Vakuutat, että:

  • Sinulla on oikeudet sisältöösi;
  • Suostut siihen, että Bonava käyttää Sisältöä näissä ehdoissa kuvatulla tavalla;
  • Sinulla on kaikilta sisällöissäsi esiintyviltä henkilöiltä lupa myöntää näissä ehdoissa mainitut oikeudet. Selvyyden vuoksi todetaan, että tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että vastuullasi on selvittää oikeudet (myös moraaliset oikeudet) (i) sisällön luomiseen osallistuneen kolmannen osapuolen osalta (esim. valokuvaajat, suunnittelijat jne .; tai (ii) sellaisen osapuolen osalta, jonka musiikki, sanoitukset tai muu immateriaalioikeus sisältyy Sisältöön;
  • Bonavan käyttämä Sisältösi ei loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia tai lakia ja että sitoudut pitämään Bonavan osattomana kaikista kustannuksista, veloista, vaatimuksista, toimista, oikeudenkäynneistä, kuluista ja vahingoista, jotka ovat aiheutuneet kolmannen osapuolen sisältöäsi koskevien immateriaalioikeusvaatimuksien seurauksena;
  • Hyväksyt, että Bonavan ei tarvitse maksaa sinulle mistään Sisällön tai sen sisältämien immateriaalioikeuksien käytöstä näissä käyttöehdoissa kuvattujen käyttötarkoitusten yhteydessä; ja
  • Lähettämällä hashtagin [#YesBonava] vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt nämä ehdot.

Näihin käyttöehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakeja.