Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Tietosuoja

Tietosuojaseloste ja evästetiedot

Tietosuojaseloste

1. Johdanto ja yhteystiedot


1.1 Tässä tietosuojaselosteessa, Bonava selostaa, kuinka henkilötietojasi käsitellään, kun:

(i) rekisteröidyt uutiskirjeen vastaanottajaksi

(ii) osoitat kiinnostustasi projektiamme kohtaan ja rekisteröidyt vastaanottamaan tietoja siitä ja muista projekteista, sekä

(iii) olet tehnyt kanssamme sopimuksen.

1.2 Meille on tärkeää, että voit luottaa siihen, että kohtelemme henkilötietojasi asiaankuuluvalla huolellisuudella. Tämän takia olemme toteuttaneet tarpeelliset tekniset ja organisatoriset turvallisuustoimenpiteet suojataksemme henkilötietojasi oikeudettomalta pääsyltä ja käytöltä. Kehotamme sinua varaamaan aikaa tämän tietosuojaselosteen lukemiseen huolellisesti.

1.3 Bonava Suomi Oy on rekisterinpitäjänä vastuussa toimestamme tai puolestamme tapahtuvasta henkilötietojesi käsittelystä. Jos sinulla on käsittelyä koskevia kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä: Bonava Suomi Oy, Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki, puhelin: 0800 055 57, sähköposti: asiakaspalvelu@bonava.fi.

2. Mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme?

2.1 Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan yhdistää sinuun yksilönä. Kuten alla tarkemmin selostamme, käsittelemme erilaisia sinua koskevia henkilötietoja riippuen siitä, millainen suhde sinulla on meihin. Jos luovutat meille jonkun toisen henkilön, kuten perheenjäsentesi, henkilötietoja, sinun vastuullasi on varmistaa, että heille on annettu tässä dokumentissa olevat tiedot.

2.2 Kun rekisteröidyt uutiskirjeidemme tilaajaksi, käsittelemme sähköpostiosoitettasi.

2.3 Kun osoitat olevasi kiinnostunut tarjonnastamme, käsittelemme nimeäsi, puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi. Mikäli jätät vapaaseen tekstikenttään viestin, käsittelemme myös tällaista viestiä. Lisäksi voimme käsitellä täydentäviä henkilötietoja, joita olet antanut meille vapaaehtoisesti, kuten sitä, millaista asuntoa etsit, paljonko olet halukas maksamaan, toivottu muuttopäiväsi ja nykyinen postinumerosi.

2.4 Kun olet ostanut tai olet ostamassa meiltä asunto-osaketta, käsittelemme (yllä lueteltujen tietojen lisäksi), sinun sosiaaliturvatunnustasi ja tietoja tekemistäsi, asuntoasi koskevista valinnoista. Pyydämme myös lisäksi luottotietoraporttia. Mikäli sinulla on erityisiä muutostarpeita, jotka ovat tarpeen esimerkiksi vammoista johtuen, käsittelemme myös tällaista tietoa.

2.5 Kun käytät verkkosivustoamme, käsittelemme tietoja koskien toimintaasi verkkosivustollamme, kuten selaushistoriaasi ja tekemiäsi hakuja, laitteesi tunnistenumeroa tai muita yksilöllisiä tunnisteita, laite- ja ohjelmisto-ominaisuuksia (esim. tilastoja sivujen katselukerroistasi), linkitettyjä verkko-osoitteita, IP-osoitetta (joka voi kertoa meille sijaintisi yleisellä tasolla) ja tietoja mainontamme saatavuudesta ja tarjonnasta. Hankimme tietoja myös evästeiden kautta, jota selostamme tarkemmin Evästetiedoissamme.

2.6 Yllä kuvatun lisäksi, voimme käsitellä meille luovuttamiasi tietoja ollessamme yhteydessä myyntiedustajiemme tai asiakaspalvelumme kanssa. Tällaiset tiedot voivat sisältää tietoja mieltymyksistäsi, perhetilanteestasi tai valituksen aiheista, joita sinulla saattaa olla. Saatamme myös hakea täydentäviä tietoja sinusta julkisista rekistereistä, kuten osoitetietoja.

3. Mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietojasi? 


3.1 Käytämme yllä lueteltuja tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä ja muuta markkinointia sähköpostin ja tekstiviestin välityksellä (voit aina lopettaa tällaisen markkinoinnin jokaisessa sähköpostissa/viestissä olevan linkin kautta);
  • Lähettääksemme ja näyttääksemme sinulle merkityksellisenä pidettyjä tietoja (perustuen meille antamiisi tietoihin) siitä projektista, jota kohtaan olet osoittanut kiinnostusta ja muista projekteista sähköpostin, tekstiviestin ja puhelimen välityksellä;
  • Lähettääksemme ja näyttääksemme sinulle merkityksellisenä pidettyjä tietoja perustuen evästeiden kautta kerättyihin tietoihin, edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi evästeiden käyttöön (tästä voit löytää lisätietoja evästeistä ja kuinka poistaa evästeet käytöstä), sähköpostin, tekstiviestin tai puhelimen välityksellä;
  • Käyttääksemme evästeiden kautta keräämiämme tietoja verkkosivustomme käyttösi jäljittämiseen, jotta voisimme tarjota sinulle merkityksellisiä tietoja. Jäljittäminen on mahdollista vasta sen jälkeen, kun olet antanut sähköpostiosoitteesi tai minkä tahansa muun suoraan tunnistettavissa olevan tiedon (lisätietoja tästä ja siitä, kuinka estää jäljittäminen löydät Evästetiedoistamme);
  • Lähettääksemme sinulle kutsuja esittelyihin, tapahtumiin, jne., liittyen projekteihin, joista olet kertonut meille olevasi kiinnostunut tai liittyen samankaltaisiin projekteihin kuin ne, joita kohtaan olet osoittanut kiinnostuksesi;
  • Valmistellaksemme, hallinnoidaksemme ja allekirjoittaaksemme ostosopimuksia, ml. luottokelpoisuutesi arvioiminen luottotietoraporttiin perustuen;
  • Hallinnoidaksemme asiakassuhdettasi, esim. tiettyä projektia koskeva kommunikointi, kommunikointi kanssasi asiakaspalvelumme kautta, jne.;
  • Lähettääksemme markkinointimateriaalia ja tietoja palveluistamme ja tuotteistamme perustuen osoittamaasi kiinnostukseen tavaroistamme, sisustuksellisiin mieltymyksiisi ja tekemiisi ostoihin;
  • Suorittaaksemme markkina- ja asiakasanalyysejä, markkinakyselyitä ja tuottaaksemme tilastoja;
  • Toteuttaaksemme lakimääräiset velvoitteemme, puolustaaksemme yritystämme mitä tahansa oikeudellisia kanteita vastaan; ja
  • Tarjotaksemme reaaliaikaista palautetta siitä, kuinka sovelluksemme toimivat voidaksemme varmistaa, ettet kohtaa ongelmia niiden kanssa, voidaksemme estää petoksia ja voidaksemme ylläpitää verkkopalveluidemme turvallisuutta.

4. Milloin henkilötietosi poistetaan? 

4.1 Säilytämme tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen yllä kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi, jonka jälkeen tiedot poistetaan poistokäytäntöjemme mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että tiettyjä tietoja säilytetään pidemmän aikaa kuin toisia tietoja.

4.2 Mikäli esimerkiksi teet sopimuksen kanssamme, sopimus ja kirjeenvaihto asiakaspalvelun kanssa (koskien esim. vaatimusta tai muuta vastaavaa) säilytetään vastuuajan aikana voidaksemme täyttää sinuun kohdistuvat sopimuksen ja lainsäädännön mukaiset velvoitteemme. Tietoja voidaan myös säilyttää kauemmin, jos se on välttämätöntä yrityksen puolustamiseksi vaatimusta vastaan.

4.3 Evästeet erääntyvät määrätyin aikavälein, kuten on tarkemmin yksilöity Evästetiedoissamme, jotka ovat saatavilla täällä.

5. Millä oikeusperusteella käsittelemme henkilötietojasi? 

5.1 Valtaosa käsittelytoimistamme on toteutettu voidaksemme tarjota sinulle toivomaasi palvelua tai voidaksemme täyttää ostosopimuksen.
5.2 Tietty käsittely, esim. kun lähetämme markkinointimateriaalia ja tietoja palveluistamme ja tuotteistamme ja/tai kun suoritamme markkina- ja asiakasanalyysejä, markkinakyselyitä ja tilastoja, perustuu kuitenkin suostumukseen.
5.3 Jotkin käsittelytoimet perustuvat oikeutettuihin etuihimme. Näitä ovat myynti- ja markkinointitoimenpiteiden optimointi, petosten estäminen, markkinatutkimus, verkkosivuston toiminnallisuus ja tilastolliset analyysit.

6. Kenelle luovutamme henkilötietojasi? 

6.1 Uutiskirjeiden ja projekteihimme liittyvien tietojen tarjoamisen yhteydessä tietojasi luovutetaan muille yhtiöille Bonavan sisällä (esim. markkinointitarkoituksissa tai palveluiden ja kampanjoiden kehittämiseksi), ja ulkopuolisille yhtiöille, jotka tarjoavat meille palveluita (kuten IT-palveluita, asiakaspalvelutoimintoja, välittäjiä ja myyntiedustajia). Luovutamme tietojasi myös viranomaisille, mikäli tämä on seurausta lakisääteisestä vaatimuksesta tai hallinnollisista päätöksistä. Kun olet ostanut tai olet ostamassa meiltä asunto-osaketta, tietojasi luovutetaan Bonavan ulkopuolisille yhtiöille, jotka tarjoavat palveluita meille ja asunto-osakeyhtiöllesi (kuten isännöitsijätoimistolle, pankille ja huoltoyhtiölle)

6.2 Yhtiöt, joille luovutamme tietoja, ovat oikeutettuja käsittelemään tietojasi ainoastaan ohjeidemme mukaisesti, ja varmistamme henkilötietojesi turvallisuuden korkean tason sopimusteitse. Mikäli siirrämme tietojasi ulkopuolisille yrityksille EU/ETA-alueen ulkopuolella, varmistamme, että asianmukaiset suojatoimet on toteutettu, kuten esimerkiksi sisällyttämällä EU:n komission hyväksymät tietosuojaa koskevat vakiolausekkeet sopimuksiimme niiden osapuolten kanssa, joilla on pääsy henkilötietoihin.

7. Käsittelyyn liittyvät oikeutesi

7.1 Soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet koskien henkilötietojesi käsittelyä:

  • Oikeus saada pääsy tietoihin, ts. oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta ja jäljennös käsiteltävistä henkilötiedoista
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen, ts. oikeus saada virheelliset tiedot korjatuiksi
  • Oikeus tietojen poistamiseen, ts. oikeus saada henkilötietosi poistettua
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen, ts. oikeus pyytää käsittelyn rajoittamista, mikäli esimerkiksi kiistät käsittelemiemme henkilötietojen paikkansapitävyyden
  • Oikeus tietojen siirtämiseen, ts. oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä meiltä toiselle yritykselle
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi, suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos katsot, että käsittelymme ei noudata soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä

7.2 Osa yllä mainituista oikeuksista soveltuu ainoastaan tietyissä tilanteissa. Mikäli haluat käyttää mitä tahansa oikeuttasi, ole hyvä ja ole meihin yhteydessä yllä olevien yhteystietojen mukaisesti.

Evästetiedot

1. Evästeiden käyttö

1.1 Evästeen määritelmä ja soveltamisalue

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi, jossa on verkkoyhteys. Evästettä käytetään esimerkiksi käyttäjien erottamiseen toisistaan ja siten verkkosivustolla vierailevien henkilöiden käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan sulkiessasi selaimen (niin kutsutut istuntokohtaiset evästeet). Osa säilyy laitteessasi ja sallii meidän tunnistaa selaimesi (pysyvät evästeet). Alla olevassa taulukossa on kuvattu, miten käytämme evästeitä tällä verkkosivustolla. Näissä evästetiedoissa, evästeillä viitataan myös muihin tekniikoihin, joilla tietoja voidaan säilyttää laitteessasi tai hakea laitteeltasi. Haluaisimme informoida sinua erityyppisistä teknologioista, joita käytämme sekä niiden tarkoituksesta.

Välttämättömät evästeet: Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä tarjotaksemme verkkosivustoamme tai palveluitamme. Näitä evästeitä käytetään esimerkiksi varmentamaan ja tunnistamaan käyttäjämme, kun he käyttävät verkkosivustomme yksityisiä osia. Näiden evästeiden poistaminen tai estäminen johtaa palvelun käytön häiriintymiseen.

Suoritukseen ja toiminnallisuuteen liittyvät evästeet: Nämä evästeet eivät ole välttämättömiä, mutta ne auttavat meitä personoimaan ja parantamaan Bonavan verkon käyttökokemustasi. Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi ymmärtääksemme mieltymyksiäsi ja tarjotaksemme sinulle aiheelliseksi kokemaamme räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia (verkkosivustollamme ja viestinnässämme). Käytämme näitä evästeitä ja teknologioita myös muistaaksemme mieltymyksesi ja estääksemme sen, että sinun tarvitsisi antaa meille uudestaan samoja tietoja, jotka olet jo aikaisemmin antanut (esimerkiksi rekisteröityessäsi). Näiden evästeiden poistaminen tai estäminen johtaa palvelumme rajoitettuun toiminnallisuuteen.

Mainontaa koskevat evästeet: Kolmannet osapuolet ovat asettaneet nämä evästeet verkkosivustollemme. Evästeet tallentavat tietoja vierailuistasi tällä verkkosivustolla ja muilla ulkopuolisilla ei-Bonavaan liittyvillä verkkosivustoilla, kuten esimerkiksi vierailemistasi sivuista tai vastauksistasi mainoksiin ja sähköposteihin. Me ja näitä evästeitä asettavat kolmannet osapuolet käytämme tätä tietoa tarjotaksemme sinulle merkityksellisempää mainontaa. Tämäntyyppistä mainontatietoa kutsutaan "kiinnostukseen perustuvaksi mainonnaksi". Meillä ei ole pääsyä, emmekä voi vaikuttaa siihen, miten kolmannet osapuolet asettavat näitä evästeitä taikka siihen, mitä henkilötietoja tai tietoja ne voivat kerätä. Sinun tuleekin näin ollen tarkastaa tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustot saadaksesi lisätietoja siitä miten he hallinnoivat evästeitä. Olemme sisällyttäneet viittaukset kolmansien osapuolten mainonta-asetuksiin alla olevassa taulukossa.

 

1.2 Suostumuksestasi evästeiden käyttöön

Hyväksyt evästeiden käyttömme jatkamalla verkkosivustomme selailua.
Voit peruuttaa suostumuksesi valitsemallasi estää ja/tai poistaa evästeet. Ole hyvä ja tutustu kohtaan 2 saadaksesi lisätietoa siitä miten estät tai poistat evästeet. Verkkosivustollamme käytetyt evästeet ja niiden soveltumisala on kuvattu alla olevassa taulukossa.

1.3 Tällä verkkosivustolla käytetyt evästeet 

1.3 Tällä verkkosivustolla käytetyt evästeet

_ga
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolelle : Google

Internetsivumme käyttää Google Analystics -palvelua, joka on Google Inc.’n tuottama analytiikkapalvelu. Google Analytics käyttää useita ensimmäisen osapuolen evästeitä selaajien tunnistamiseen ja nettisivujemme selaustietojen keräämiseen. Google Analytics käyttää myös Google Analytics’in mainostoimintoja käyttäytymistietojen keräämiseen kohdennetun mainonnan tuottamiseksi Google Adwords alustalla. Hallinnoidaksesi ja rajoittaaksesi Google Analytiikan mainostoimintoja, vieraile Google mainonnan asetukset osiossa.

_gid
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: 24 tuntia
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Internetsivumme käyttää Google Analystics -palvelua, joka on Google Inc.’n tuottama analytiikkapalvelu. Google Analytics käyttää useita ensimmäisen osapuolen evästeitä selaajien tunnistamiseen ja nettisivujemme selaustietojen keräämiseen. Google Analytics käyttää myös Google Analytics’in mainostoimintoja käyttäytymistietojen keräämiseen kohdennetun mainonnan tuottamiseksi Google Adwords alustalla. Hallinnoidaksesi ja rajoittaaksesi Google Analytiikan mainostoimintoja, vieraile Google mainonnan asetukset osiossa.

_gat
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: 10 minuuttia
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Internetsivumme käyttää Google Analystics -palvelua, joka on Google Inc.’n tuottama analytiikkapalvelu. Google Analytics käyttää useita ensimmäisen osapuolen evästeitä selaajien tunnistamiseen ja nettisivujemme selaustietojen keräämiseen. Google Analytics käyttää myös Google Analytics’in mainostoimintoja käyttäytymistietojen keräämiseen kohdennetun mainonnan tuottamiseksi Google Adwords alustalla. Hallinnoidaksesi ja rajoittaaksesi Google Analytiikan mainostoimintoja, vieraile Google mainonnan asetukset osiossa.

ELOQUA
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Oracle Eloqua

Eloqua on yksi suoran kommunikoinnin kanssasi mahdollistavista teknologisista ratkaisuista. Kun pyydät aktiivisesti meiltä suoraa yhteydenottoa, linkitämme antamasi tiedot evästeillä saatuihin selailutietoihin. Käytämme näitä tietoja yksilöidäksemme sekä varmistaaksemme sisällön ja viestinnän tehokkuuden. Emme esimerkiksi lähetä muistutusviestejä, mikäli havaitsemme, että olet jo lukenut viestit ja toisin päin. Toimitamme sinulle myös kiinnostuksen kohteittesi perusteella viestintää ja sivustoon sovitettua sisältöä, kun arvioimme sen sinulle olennaiseksi. Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta. Suoraviestinnän valintoja ja viestinnän rajoittamista voidaan hallinnoida linkkien kautta, jotka on liitetty jokaiseen viestiin.

ai_session
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: 30 minuuttia
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Verkko-ohjelmiimme infrastruktuurin ja teknologian tarjoaa Microsoft Azure. Azuren ohjelmat käyttävät useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia tunnistaakseen selaimet ja tarjotakseen reaaliaikaista palautetta ohjelmiemme toiminnallisuudesta taataksemme, ettet kohtaa ongelmia. Evästeitä käytetään myös estämään huijauksia ja ylläpitämään palveluidemme turvallisuutta.

ai_user
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 vuosi
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Verkko-ohjelmiimme infrastruktuurin ja teknologian tarjoaa Microsoft Azure. Azuren ohjelmat käyttävät useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia tunnistaakseen selaimet ja tarjotakseen reaaliaikaista palautetta ohjelmiemme toiminnallisuudesta taataksemme, ettet kohtaa ongelmia. Evästeitä käytetään myös estämään huijauksia ja ylläpitämään palveluidemme turvallisuutta.

ai_session
  • Evästeen tyyppi: Paikallinen suojausavain
  • Voimassaoloaika: ei rajoitusta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Verkko-ohjelmiimme infrastruktuurin ja teknologian tarjoaa Microsoft Azure. Azuren ohjelmat käyttävät useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia tunnistaakseen selaimet ja tarjotakseen reaaliaikaista palautetta ohjelmiemme toiminnallisuudesta taataksemme, ettet kohtaa ongelmia. Evästeitä käytetään myös estämään huijauksia ja ylläpitämään palveluidemme turvallisuutta.

bo_session
  • Evästeen tyyppi: Istuntoeväste
  • Voimassaoloaika: 30 minuuttia
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

bo_user
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 vuosi
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

wasd_metadata

Evästeen tyyppi: Paikallinen suojausavain
Voimassaoloaika: Ei rajoitusta
Sivun domain: .bonava.fi
Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Bonavalla käytetään useita ensimmäisen osapuolen evästeitä ja paikallisia suojausavaimia verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseen, jotta voimme ymmärtää käyttäjien mieltymyksiä ja tarjota räätälöityä sisältöä ja toiminnallisuuksia, joiden koemme olevan aiheellisia. Käytämme näitä evästeitä ja avainkoodeja esimerkiksi muistaaksemme mieltymyksesi ja jotta sinun ei tarvitsisi syöttää uudelleen tietoja, joita olet jo aikaisemmin antanut (esim. kirjautumisen yhteydessä). Tällaisten evästeiden poistaminen rajoittaa palveluidemme toiminnallisuutta.

CookieStatus
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 1 vuosi
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä muistaaksemme, minkä version suojaus- ja yksityisyyskäytännöstämme olemme esittäneet sinulle.

bonavatestbucket
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vain Bonavalla on pääsy tietoihin

Käytämme tätä ensimmäisen osapuolen evästettä asettaaksemme satunnaisesti ominaisuuksia tai versioita sivuostostamme sinulle testataksemme niiden toimivuutta.

fr

Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
Voimassaoloaika: 3 kuukautta
Sivun domain: .facebook.com
Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Facebook

Käytämme verkkosivuillamme Facebookin pienoisohjelmia, kuten Facebookin jakamistoimintoa, jotta voit jakaa sisältöä Facebook.com -sivustolle. Toimiessasi näin, Facebook jättää kolmannen osapuolen evästeen/evästeitä, jotka seuraavat jakamismääriä sekä sitä, oletko kirjautunut Facebookiin vai et. Tämän lisäksi Facebook voi käyttää kerättyjä tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Hallitaksesi ja saadaksesi lisätietoja Facebookin käytännöistä ja tietojen käytöstä tulee sinun tutustua Facebookin evästekäytäntöihin.

CONSENT
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 20 vuotta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Googlen jättämä ensimmäisen osapuolen eväste käyttäjän suostumuksen hallinnointiin

1P_JAR
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 6 kuukautta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

NID
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 6 kuukautta
  • Sivun domain: .bonava.fi
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

NID

Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
Voimassaoloaika: 6 kuukautta
Sivun domain: .google.com
Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

DV

Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
Voimassaoloaika: 6 kuukautta
Sivun domain: .bonava.fi
Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

IDE
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 6 kuukautta
  • Sivun domain: .doubleclick.net
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Google

Käytämme Googlen mainospalveluita mainostaaksemme tuotteitamme Googlessa. Googlen mainospalvelu käyttää useita kolmannen ja ensimmäisen osapuolen evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan toteuttamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Lisätietoa Googlen mainosevästeistä saat Googlen mainonnan tietosuojakäytäntöjen sivulta. Näiden evästeiden hallinnoimiseksi ja toimintojen rajoittamiseksi vieraile Googlen mainonnan asetukset-osiossa.

bonava-cityKey
  • Evästeen tyyppi: Pysyvä eväste
  • Voimassaoloaika: 2 vuotta
  • Sivun domain: .bannerflow.com
  • Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Bannerflow

Käytämme Bannerflow’ta kohdennetun mainonnan sisältötietojen tuottamiseen Bonavan verkkosivujen ulkopuolella. Bannerflow käyttää kolmannen osapuolen evästeitä tietojen keräämiseen Bonavan verkkosivuilla vierailevien käyttäjien kiinnostuksenkohteista tuottaakseen Bonavan mainontaa näille käyttäjille myös Bonavan verkkosivujen ulkopuolella.

1.4 Henkilötietojen käsittely

Kuten yllä olevassa taulukossa on todettu, osa evästeistämme, esim. Eloqua, kerää henkilötietoja. Kun annat suostumuksesi evästeiden käyttöön ja käytät palvelujamme/verkkosivustoamme ilman, että olet Bonavan tunnistettu asiakas (sillä et ole joko rekisteröitynyt uutiskirjeemme tilaajaksi tai osoittanut kiinnostusta projektejamme kohtaan), Eloquan keräämiä tietoja ei voida yhdistää sinuun yksityishenkilönä. Tässä tapauksessa evästeiden keräämää tietoa käytetään ainoastaan tilastointitarkoituksiin sekä verkkosivustomme parantamiseen ja me emme voi tunnistaa sinua kyseisten tietojen kautta.

Mikäli kuitenkin olet antanut suostumuksesi evästeiden käyttöön ja rekisteröitynyt uutiskirjeemme tilaajaksi taikka osoittanut kiinnostusta projekteihimme, pystymme yhdistämään evästeiden keräämät tiedot suoraan sinuun yksityishenkilönä (toisin sanoen, jäljittämään verkkosivuston käyttöäsi). Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle tietoja merkityksellisistä projekteista ja kohentaa markkinointimateriaaliamme. Tällaista mainontaa voidaan esittää sinulle verkkosivustollamme tai kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja tietoja liittyen oikeuksiisi, pyydämme sinua tutustumaan Tietosuojaselosteeseemme. 

Jos et halua meidän jäljittävän verkkosivuston käyttöäsi, tulee sinun estää evästeemme, kuten alla kappaleessa 2 on kuvattu.

2. Evästeiden estäminen ja poistaminen

Voit valita evästeiden käytön estämisen verkkoselaimesi asetusten kautta siten, että selain estää automaattisesti evästeiden tallentamisen tai ilmoittaa sinulle aina kun jokin verkkosivusto pyytää evästeen tallentamista. Voit myös poistaa aiemmin tallennetut evästeet verkkoselaimesi asetusten kautta. Tarkempi menettelytapa tämän toteuttamiseen vaihtelee eri verkkoselainten välillä ja lisätietoja löydät kunkin verkkoselaimen ohjeista tai apu-toiminnosta, joka sisältyy useimpiin selaimista. Lisätietoja evästeiden hallinnoimiseen ja poistamiseen löytyy seuraavalta verkkosivustolta: www.aboutcookies.org.

Otathan huomioon, että evästeet estämällä et voi välttämättä käyttää verkkosivustomme kaikkia sivuja ja toimintoja. Tämä voi myös vaikuttaa käyttäjäkokemukseesi.

3. Kolmansien osapuolen asettamat evästeet

Verkkosivusto saattaa sisältää eri sosiaalisista medioista, kuten Facebookista tai Googlesta upotettua sisältöä ja jakamistyökaluja. Nämä verkostot/toimittajat voivat käyttää ja asettaa evästeitä verkkosivustollemme. Meillä ei ole pääsyä, emmekä voi vaikuttaa näihin evästeisiin taikka henkilötietoihin ja tietoihin, joita ne voivat kerätä. Tämän vuoksi emme voi taata, että edeltä löytyvä lista kolmansien osapuolten evästeistä on aina ajantasainen, vaikka pyrimmekin pitämään listaa kolmansien osapuolten evästeistä ajan tasalla.

Sinun on siten tarkastettava näiden verkostojen/toimittajien verkkosivustot saadaksesi lisätietoja siitä, miten ne hallinnoivat evästeitä, mitä tietoja niiden evästeet keräävät ja kuinka ne voi poistaa.

Tietosuojaseloste – työnhakijat


1. Johdanto ja yhteystiedot

1.1 Tässä tietosuojaselosteessa Bonava selostaa, kuinka henkilötietojasi käsitellään, kun haet työpaikkaa Bonavalta. Bonavalle on tärkeää, että voit luottaa siihen, että kohtelemme henkilötietojasi asiaankuuluvalla huolellisuudella. tämän takia olemme tuottaneet tarpeelliset tekniset ja organisatoriset turvallisuustoimenpiteet suojataksemme henkilötietojasi oikeudettomalta pääsyltä ja käytöltä. Kehotamme sinua varaamaan aikaa tämän tietosuojaselosteen lukemiseen huolellisesti.

1.2 Bonava Suomi Oy on rekisterinpitäjänä vastuussa toimestamme ja puolestamme tapahtuvasta henkilötietojesi käsittelystä. Jos sinulla on käsittelyä koskevia kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä: asiakaspalvelu@bonava.fi.

2. Mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme?

2.1. henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan yhdistää sinuun yksilönä. Käsittelemme tietoja, jotka luovutat meille hakiessasi työpaikkaa. Tällaisia tietoja ovat:

  • Nimesi ja yhteystietosi
  • CV:si ja hakemuskirjeesi liitteineen
  • Haastatteluun yhteydessä saadut tiedot sekä testeistä ja ilmoittamiltasi suosittelijoiltasi saadut tiedot
  • Luottotiedot ja rikosrekisteri tarvittaessa

3. Mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietojasi?

3.1. Käytämme yllä lueteltuja tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Arvioimme hakemuksesi hakemasi tehtävän kannalta ja myös muiden sellaisten tehtävien kannalta, joiden katsomme antamiesi tietojen perusteella sopivan sinulle.
  • Olemme sinuun yhteydessä ja pyydämme päivittämään hakemuksesi yhteystiedot säännöllisesti, jotta voimme kertoa sinulle työtehtävistä, joiden arvioimme kiinnostavan sinua
  • Päätösten tekeminen rekrytointiprosessissa
  • Lakisääteisten velvollisuuksien täyttäminen sekä lisäksi tarvittaessa Bonavan puolustaminen mahdollisessa oikeuskäsittelyssä

4. Milloin henkilötietosi poistetaan?

4.1. Jos työhakemuksesi johtaa työsuhteeseen, kaikki tietosi poistetaan, lukuunottamatta työsuhteen kannalta tarpeellista tietoa. Jos sinulle ei tarjota hakemaasi tietty tehtävää, säilytämme hakemuksessasi ilmoittamasi tiedot kuuden (6) kuukauden ajan rekrytointiprosessin päättymisestä lukien, mahdollistaaksemme rekrytoinnin toiseen tehtävään Bonavalla. Säilytämme tietojasi lisäksi 2 vuotta mahdollisessa oikeuskäsittelyssä puolustautumista varten.

4.2. Jos et ole hakenut mitään tiettyä tehtävää, tietojasi säilytetään kaksi vuotta avoimen hakemuksen jättämisen jälkeen.

5. Millä oikeusperusteella käsittelemme henkilötietojasi?

5.1. Käsittelytoimemme perustuvat intressivertailuun. Se tarkoittaa, että meillä on oikeutettu etu liittyen tietojesi käsittelyyn rekrytointiprosessissa (sekä hakemaasi tiettyyn tehtävään että muihin mahdollisiin tehtäviin liittyen) eikä käsittely ole esteenä tietosuojasi toteutumiselle.

5.2. Mikäli tietojenkäsittely edellyttäisi suostumustasi, kuten rikosrekisterin tilaaminen, varmistamme aina, että sinulta pyydetään asianmukainen suostumus.

6. Kenelle luovutamme henkilötietojasi?

6.1. tietojasi voidaan jakaa Bonavan konsernin sisällä rekrytointitarkoitusta varten. Tietoja voidaan myös luovuttaa ulkopuolisille kumppaneille (rekrytointipalveluita tarjoaville kumppaneille). Luovutamme tietojasi myös viranomaisille, mikäli lainsäädäntö tai asetukset näin edellyttävät.

6.2. jos siirrämme tietojasi ulkopuolisille yrityksille EU:n/ETA:n ulkopuolelle, varmistamme riittävän tietoturvatason toteutumisen, kuten sisällyttämällä sopimuksiimme EU komission mallisopimuslausekkeet henkilötietojen siirrolle (mallisopimuslausekkeet saatavilla komission nettisivuilla).

7. Käsittelyyn liittyvät oikeutesi

7.1. Soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet koskien henkilötietojesi käsittelyä:

  • oikeus saada pääsy tietoihin, ts. oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta ja jäljennös käsiteltävistä henkilötiedoista
  • oikeus tietojen oikaisemiseen, ts. oikeus saada virheelliset tiedot korjatuiksi
  • oikeus tietojen poistamiseen, ts. oikeus saada henkilötietosi poistettua
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen, ts. oikeus pyytää käsittelyn rajoittamista, mikäli esimerkiksi kiistät käsittelemiemme henkilötietojen paikkansapitävyyden
  • oikeus tietojen siirtämiseen, ts. oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä meiltä toiselle yritykselle
  • oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumuksesi, suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos katsot, että käsittelymme ei noudata soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä

7.2. Osa yllä mainituista oikeuksista soveltuu ainoastaan tietyissä tilanteissa. Mikäli haluat käyttää mitä tahansa oikeuttasi, ole hyvä ja ole meihin yhteydessä yllä olevien yhteystietojen mukaisesti.