Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kestävä kehitys

Myytävät asunnot Espoo

Arjen vastuuta huomisesta

Ympäristöystävällinen koti on hyväksi sekä sinulle että tuleville sukupolville. Siksi kehitämme naapurustoja, jotka tekevät kestävästä asumisesta helpompaa. Tutkimme uusia teknologioita ja valitsemme materiaalit huolella. Haluamme luoda koteja, jotka ovat ystävällisiä niin asukkaiden kuin koko maapallon kannalta.

Ympäristöystävälliset kodit ja naapurustot

Bonava-kodit ja -naapurustot tekevät ympäristöystävällisestä asumisesta helpompaa. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että talot rakennetaan energiaa ja resursseja säästäen sekä ympäristökuormitusta vähentäen. Tämä näkyy esimerkiksi valinnassa käyttää Bonavan työmaiden energianlähteenä tuulivoimaa. Autamme myös asiakkaitamme tekemään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia valintoja ja toteutamme koteja, jotka on rakennettu sekä sinun että maapallon parasta ajatellen.

Kestävän tulevaisuuden luominen ei kuitenkaan yksin riitä. Siksi katsomme vielä pidemmälle. Kehitämme naapurustoja, joissa on huomioitu sekä yhteiskunnalliset että ympäristöystävälliset arvot. Luomme kotikortteleita, joissa voit asua ja elää parhaalla mahdollisella tavalla perheesi, ystäviesi, naapuriesi ja ympäristösi kanssa. Jotta tämä kaikki olisi mahdollista, kuuntelemme asukkaitamme, keskustelemme viranomaisten ja toimimme yhteistyökumppaneiden kanssa hyvässä yhteistyössä ja hengessä.

siteassets/yleiset/tietoa-meista/kestava_kehitys_tytto_puu.jpg
siteassets/yleiset/tietoa-meista/kestava_kehitys_keittio.jpg

Vihreät valinnat elävöittävät ympäristöä

Teemme jatkuvaa kehitystyötä täyttääksemme alan korkeat standardit ja kasvavan kaupungistumisen myötä kohonneet asuntokehittämisen vaatimukset. Istutukset ja viheralueet lisäävät asukkaisen hyvinvointia ja ympäröivän luonnon monimuotoisuutta Bonavan kehittämissä naapurustoissa. Viherkeitaat tarjoavat luonnollisen kasvualustan naapuruston eläimille ja kasveille. Samalla ne auttavat lämmönsäätelyssä sekä tulvariskin ja melun hallinnassa.

Panostamme kotien ja naapurustojen suunnittelussa alhaiseen energiankulutukseen, sisäilman laatuun, ympäristöystävälliseen rakennusprosessiin sekä terveyden ja ympäristön kannalta fiksuihin materiaalivalintoihin.

Kestävää myös sisältä

Terveellinen sisäilman laatu on avainasemassa kestävän kodin kannalta. Kaikki kodin ilmanvaihtojärjestelmästä lämmönsäätelyyn ja ikkunoista materiaalivalintoihin vaikuttavat raikkaaseen huoneilmaan. Teemme jatkuvaa työtä taataksemme, että Bonava-kodit ja naapurustot vastaavat myös tulevaisuuden tarpeisiin.

siteassets/yleiset/tietoa-meista/kestava_kehitys_ruokailutila.jpg
siteassets/yleiset/tietoa-meista/kestava_kehitys_makuuhuone.jpg
siteassets/yleiset/tietoa-meista/kestava_kehitys_keittio_nelio.jpg

Eettiset toimintaohjeet

Miten takaamme Bonavan kestävän kehityksen? Meille pitkän tähtäimen menestys on mahdollista vain, jos sitoudumme toimimaan aina arvojemme ja periaatteidemme mukaisesti. Bonavan eettiset toimintaohjeet ohjaavat päivittäistä työskentelyämme ja asettavat vähimmäistason kaikelle toiminnallemme. Bonavan yhteistyökumppaneiden tulee noudattaa alihankkijoiden eettisiä toimintaohjeita

Henkilöstön koulutuksen lisäksi olemme luoneet työkaluja, joilla jokainen saa äänensä kuuluviin, jollei asioita tehdä edustamiemme arvojen mukaisesti.

Mikäli kuulet tai näet jotain, mikä on ristiriidassa arvojemme kanssa, sinulla on mahdollisuus kertoa huolenaiheesi nimettömästi Bonavan SpeakUp-palvelussa. SpeakUp-palvelu toimii osoitteessa www.speakupfeedback.eu/web/thad8u/fi pääsykoodilla 22225.

Työterveys- ja turvallisuus

Bonavan Suomen työmailla noudatetaan Bonavan työterveys- ja työturvallisuussääntöjä. Bonavan yhteistyökumppaneiden tulee noudattaa Bonavan työterveys- ja työturvallisuussääntöjä.