amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Kestävä kehitys

Arjen vastuuta huomisesta

Ympäristöystävällinen koti on hyväksi sekä sinulle että tuleville sukupolville. Siksi kehitämme naapurustoja, jotka tekevät kestävästä asumisesta helpompaa. Tutkimme uusia teknologioita ja valitsemme huolella materiaalit, jotta voimme luoda koteja, jotka ovat ystävällisiä niin asukkaiden kuin koko maapallon kannalta.

Ympäristöystävälliset kodit ja naapurustot

Bonava-kodit ja -naapurustot tekevät ympäristöystävällisestä asumisesta helpompaa. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että talot rakennetaan energiaa ja resursseja säästäen sekä ympäristökuormitusta vähentäen. Autamme asiakkaitamme tekemään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia valintoja ja toteutamme koteja, jotka on rakennettu sekä sinun että maapallon parasta ajatellen.

Kestävän tulevaisuuden luominen ei kuitenkaan yksin riitä. Siksi katsomme vielä pidemmälle. Kehitämme naapurustoja, joissa on huomioitu sekä yhteiskunnalliset että ympäristöystävälliset arvot. Luomme kotikortteleita, joissa voit asua ja elää parhaalla mahdollisella tavalla perheesi, ystäviesi, naapuriesi ja ympäristösi kanssa.  Ja jotta tämä kaikki olisi mahdollista, kuuntelemme asukkaitamme, keskustelemme viranomaisten ja toimimme yhteistyökumppaneiden kanssa hyvässä yhteistyössä ja hengessä.