Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kestävä kehitys

Arjen vastuuta huomisesta

Ympäristöystävällinen koti on hyväksi sekä sinulle että tuleville sukupolville. Siksi kehitämme naapurustoja, jotka tekevät kestävästä asumisesta helpompaa. Tutkimme uusia teknologioita ja valitsemme huolella materiaalit, jotta voimme luoda koteja, jotka ovat ystävällisiä niin asukkaiden kuin koko maapallon kannalta.

Ympäristöystävälliset kodit ja naapurustot

Bonava-kodit ja -naapurustot tekevät ympäristöystävällisestä asumisesta helpompaa. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että talot rakennetaan energiaa ja resursseja säästäen sekä ympäristökuormitusta vähentäen. Autamme asiakkaitamme tekemään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia valintoja ja toteutamme koteja, jotka on rakennettu sekä sinun että maapallon parasta ajatellen.

Kestävän tulevaisuuden luominen ei kuitenkaan yksin riitä. Siksi katsomme vielä pidemmälle. Kehitämme naapurustoja, joissa on huomioitu sekä yhteiskunnalliset että ympäristöystävälliset arvot. Luomme kotikortteleita, joissa voit asua ja elää parhaalla mahdollisella tavalla perheesi, ystäviesi, naapuriesi ja ympäristösi kanssa.  Ja jotta tämä kaikki olisi mahdollista, kuuntelemme asukkaitamme, keskustelemme viranomaisten ja toimimme yhteistyökumppaneiden kanssa hyvässä yhteistyössä ja hengessä.