Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kiinteistösijoittaminen

Bonava tarjoaa hyvin suunniteltuja koteja erilaisiin elämäntilanteisiin juuri siellä, missä vuokra-asuntojen tarve on suurin – lähellä julkista liikennettä ja palveluita. Toimimme vahvoissa kasvukeskuksissa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella ja Turussa.

Monipuolisia mahdollisuuksia

Bonava on yksi Euroopan johtavista asuntokehittäjistä – luotettava ja vakavarainen kumppani. Asiakkaitamme ovat niin institutionaaliset sijoittajat kuin piensijoittajatkin. Tarjoamme institutionaalisille sijoittajille monipuolisia mahdollisuuksia: sekä yksittäisiä uudiskerrostalokohteita että suurempia useiden kohteiden kokonaisuuksia. Asuntovalikoimastamme löytyy myös piensijoittajille sijoitusasunnoiksi sopivia vaihtoehtoja, myynnin yhteystiedot täällä.

Lähtökohtamme on aina asiakas. Olemalla jatkuvasti vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa voimme varmistaa, että vastaamme heidän odotuksiinsa nyt ja tulevaisuudessa.

Kestävää asumista ympäristön vaatimukset huomioiden

Edistämme kestävää muutosta, ja ympäristö on yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme. Olemme sitoutuneet puolittamaan kasvihuonekaasupäästöt koko arvoketjussamme jokaista rakennettua Bonava-kotia kohden vuoteen 2030 mennessä.

Vastuullisuus on olennainen osa Bonavan strategiaa. ESG-työmme nojaa tunnettuihin kansainvälisiin viitekehyksiin. Bonava-konsernin vastuullisuusraportti kertoo työn edistymistä. Ympäristöön liittyvistä toimenpiteistä lisää täällä.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Liisa Bäckström
Liisa Bäckström

johtaja, sijoittajamyynti ja liiketoiminnan kehitys

010 400 2808

Miina Paavola
Miina Paavola

Sijoittajamyyntipäällikkö

010 402 294

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä