Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Kirstinpuiston Solina Turussa.
Kodikas naapurusto

Kirstinpuiston Solina

Kirstinpuiston Solina kutsuu puistomaisemiin

Tervetuloa esittelyyn

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Turun Solina 14:n muuttovalmiisiin Bonava-koteihin, joista asunnot 65 (3-4h+kt+s, 68 m², 7. krs) ja 49 (2h+kt, 51,5 m², 6. krs) on sisustettu esittelyasunnoksi. Varaa sinulle sopiva aika oheisesta kalenterista. Esittelemme Solina 14:n koteja myös Teamsin välityksellä.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Kirstinpuiston Solina kutsuu puistomaisemiin

Kukapa ei haluaisi asua loistopaikalla puistojen äärellä ja vain kivenheiton päässä kaupungin sydämestä? Solinan uudet Bonava-kodit kutsuvat Kirstinpuiston elämää sykkivään naapurustoon.

Kirstinpuisto on uusi vehreä osa Turun laajentuvaa keskustaa. Uuden naapuruston suunnittelussa on painotettu pihapiirien ja lähipuistojen urbaania vehreyttä, toimivia ja turvallisia kevyen liikenteen väyliä sekä yhteisöllistä kylätunnelmaa. Aluetta halkoo kotipihojen ympäröimä kukoistava kaupunkipuisto, jonka on määrä valmistua vuoden 2023 loppuun mennessä. Kirstinpuiston keskeinen sijainti tarjoaa asukkaille aidon mahdollisuuden autottomuuteen, sillä Kauppatori ja jokiranta ovat viihtyisän kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Naapuruston omat palvelut ja tapahtumat keskittyvät Artturinaukiolle vain muutaman korttelin päähän uusista Bonava-kodeista.

Uusia Bonava-koteja kahteen kotikortteliin

Kirstinpuiston Solina tuo kaksi hurmaavaa kotikorttelia uuden asuinalueen ensimmäisenä valmistuvaan itäiseen päätyyn. Korttelien keskelle muotoutuu toiminnalliset yhteispihat, jotka jatkuvat saumattomasti naapurustoa halkovaan vehreään keskuspuistoon. Omille tonteilleen asettuvat uudiskohteet tarjoavat hinta-laatu-suhteeltaan mielenkiintoisia vaihtoehtoja niin asuntosijoittajalle kuin remonttivapaasta kaupunkiasumisesta haaveilevalle. Solina 14:stä löydät jo muuttovalmiita koteja, ja seuraavana suunnitteilla on Silmun uudiskohde. Kerro kiinnostuksesi nyt, niin pysyt ajan tasalla alueen kehityksestä ja saat ajankohtaista tietoa Kirstinpuiston uusista Bonava-kodeista.

Kirstinpuiston Solina

 • Kirstinpuiston uusi naapurusto rakentuu loistopaikalle Linnakaupunkiin Turun keskustaan.
 • Sijainti on ihanteellinen hyvien liikenneyhteyksien ja kehittyvien palvelujen ansiosta.
 • Kirstinpuistossa eletään nimensä mukaisesti puistojen ympäröimänä.
 • Lapsiperheiden iloksi naapurustossa on paljon kouluja ja päiväkoteja.

Kuvat

Naapurusto

 • Kirstinpuiston kotikortteli

  Turun Kirstinpuisto tuo keskustaan uuden modernin asuinalueen, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voi odottaa. Katso video ja ihastu Kirstinpuistoon.

 • Naapuruston tarina

  Iso-Heikkilä on saanut nimensä alueella aikanaan sijainneesta kuninkaankartanosta, joka tuotti Turun linnalle maataloustuotteita. Kartanon tilukset ulottuivat 1500-luvulla Kakolanmäeltä Pitkämäelle ja Pahaniemenojalta Kähäriin asti. Vanha päärakennus tuhoutui 1700-luvulla ja uusi valmistui 1798. Vuonna 1955 tila kartanoineen purettiin, koska teollisuus tarvitsi lisää tilaa. Kirstinpuisto on saanut nimensä kuningatar Kristiinan (1626–1689) mukaan.

 • Liiku ja nauti luonnosta

  Kirstinpuistosta on Ruissaloon vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee näppärästi vaikka pyöräillen. Kulttuurihistoriallisesti arvokas ja monipuolinen Ruissalo on kaikkien kaupunkilaisten suosima viherkeidas, jossa voi ulkoilla, patikoida, pyöräillä, golfata, meloa, uida ja kalastaa. Lähiliikuntamahdollisuuksia löytyy Turun Saippua Centeristä ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen.

 • Kätevät kulkuyhteydet

  Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja: 8, 32, 42, 100 ja 220. Juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Asuinalueella panostetaan toimiviin kevyen liikenteen väyliin, joten pyöräillen pääsee jouhevasti paikasta toiseen. Solinan kotikortteleihin tulee niin ikään laadukas pyöräpysäköinti.

 • Kattavat palvelut kotikulmilla

  Kirstinpuistossa kaikki tärkeä on lähellä, joten tänne on helppo kotiutua. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2,4 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2,5 km. Lähikauppoja sekä lounaspaikkoja suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustosta löytyy myös useita päiväkoteja (myös ranskankielinen ja suomalais-venäläinen) sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle on nelisen kilometriä.

 • Syö ja shoppaile Turussa

  Turku tunnetaan kulinaristien kaupunkina, joten mahdollisuuksia riittää joka makuun. Kaikki palvelut keskustasta ja Aurajokirannasta löytyvät kävelymatkan päästä. Jokirannassa on lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita. Keskusta-asumisen iloihin kuuluvat myös hyvät ostosmahdollisuudet: tavaratalot, kauppahalli ja kauppatori ovat vain reilun parin kilometrin päässä.

Etäisyydet

2 km

Kauppatorille

3 km

Turun Kaupunginteatteriin ja Logomoon

2 km

Aurajokirantaan ja Turun linnalle

3 km

linja-autoasemalle ja Turun satamaan

50 m

Kirstinpuiston puistovyöhykkeelle

Myytävät asunnot Kirstinpuisto

5 hyvää syytä asua Kirstinpuistossa

Kirstinpuistosta muodostuu Turun keskustan uusi ja moderni asuinalue, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä..

Uusi koti Turun Kirstinpuistosta

Turun Kirstinpuisto tuo keskustaan uuden modernin asuinalueen, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voi odottaa.