amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Tietoa meistä

Maailman parhaiden kotien ja naapurustojen suunnittelu alkaa asukkaista

Koti on maailman paras paikka

Mitä koti sinulle merkitsee? Onko se paikka, jossa kasvoit ja josta sinulla on tuhansia muistoja? Onko se paikka, jossa osaat suunnistaa vaikka silmät ummessa pilkkopimeässä? Vai onko se oma paikka, jota ajattelet, kun podet koti-ikävää? Rakkaasta paikasta on moneksi.

Parhaissa kodeissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Se on myös sitä, että tunnet ihmiset ja paikat ympärilläsi. Siksi luomme sekä koteja että naapurustoja.

Kuten koti, myös naapurusto merkitsee ihmisille erilaisia asioita. Yhdelle mukava naapurusto tarkoittaa lähikauppaa, toiselle leikkikenttää, kolmannelle tupaantuliaisia naapureiden kanssa ja neljännelle kattoterassia. Yksi on kuitenkin varmaa: mukava naapurusto ei ole meille vain yksi lisämauste tai ominaisuus, vaan kaiken lähtökohta.

Koteja & naapurustoja juuri sinulle

Vaikka meillä on pitkä kokemus kodeista, kotipaikoista ja naapurustoista, emme tee niitä yksin. Tarvitsemme asiantuntevien insinöörien, arkkitehtien ja suunnittelijoiden lisäksi myös sinun apuasi. Haluamme kuulla mielipiteesi ja ymmärtää tarpeesi ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin. Siksi otamme sinut mukaan matkalle kohti uutta kotipaikkaasi ja tulevaa naapurustoasi.

Kokemus tekee mestarin

Olemme yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Olemme syntyneet NCC:stä ja kasvamme oman tiemme kulkijaksi. Nykyään olemme itsenäinen yritys ja toimimme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1400 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on vuosittain noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Oletko juuri ostamassa uutta kotia tai tehnyt jo kaupat?

Bonava on tuonut NCC Asumisen ihmiset, osaamisen ja sitoumukset tulevaisuuteen.

Jos olet juuri ostamassa uutta kotia tai tehnyt jo kaupat, tästä ei aiheudu sinulle muutoksia. Kaikki ehdot, sopimukset, velvoitteet ja muut paperit ovat edelleen voimassa. Aihetta huoleen tai toimenpiteisiin ei ole. Bonava pitää lupauksensa uuden kodin rakentamisesta.

Autamme mielellämme kaikissa kotimatkasi vaiheissa. Kysy meiltä lisää.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Bonava pähkinänkuoressa

8

MARKKINA-ALUETTA

1930

-LUVULLA VALMISTUIVAT ENSIMMÄISET KOTIMME

1400

TYÖNTEKIJÄÄ

8778

KOTIA RAKENTEILLA VUONNA 2015

6315

MYYTYÄ ASUNTOA VUONNA 2015