amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Käyttämällä sivustoamme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ehdot ja annat suostumuksen sivustoon liittyvien evästetiedostojen käyttöön ja tallentamiseen.

Tämä sivusto on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Sivustolla kerrottuihin tietoihin on voinut tulla muutoksia. Bonava pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmanmuutoksiin. Rakenteet, materiaalit ja mitat määritellään lopullisesti kauppakirjan liiteaineistossa. Sivustolla esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Kuvien irtokalusteet ja -laitteet eivät kuulu asunnon vakiovarusteisiin. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa. Asunnon ostaja on velvollinen tutustumaan asuntojen markkinoinnista annetun asetuksen nro 130/2001 mukaisiin tietoihin, jotka ovat nähtävissä Bonava asuntomyymälöissä ja -esittelyissä.

Käyttöehdot

Vierailemalla tällä sivustolla hyväksyt Bonava Suomi Oy:n käyttöehdot. Käyttöehdoissa kerrotaan, miten sivustossa olevia tietoja saa käyttää loukkaamatta tekijänoikeuksia ja miten Bonava on yhteydessä muihin sivustoihin linkkien välityksellä.

Tieto- ja kuluttajansuoja

Käyttämällä sivustoamme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ehdot ja annat suostumuksen sivustoon liittyvien evästetiedostojen käyttöön ja tallentamiseen.

Henkilötiedot

Jotta voisimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, kysymme nimen ja osoitteen kaltaisia henkilötietojasi sekä asunnon ostoon liittyviä toiveitasi. Lue rekisteriselosteesta, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

Anna palautetta sivustosta

Jollet löydä etsimiäsi tietoja tai haluat antaa meille ehdotuksia tai palautetta sivuston kehittämiseksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@bonava.fi.