Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Käyttöehdot

Käyttämällä Bonava Suomi Oy:n internet-sivustoa sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja.

Vastuuvapaus ja vastuunrajoitus

Tämä verkkosivusto ja sen sisältö on Bonava Suomi Oy:n tarjoama palvelu sivuston käyttäjille. Bonava Suomi Oy tekee parhaansa, että sivuston sisältö olisi virheetöntä ja sivusto olisi käytössä jatkuvasti ja ilman häiriöitä. Bonava ei takaa sivuston sisällön oikeellisuutta tai luotettavuutta eikä sivuston keskeytyksetöntä, oikea-aikaista ja virheetöntä toimintaa.

Bonava Suomi Oy ei takaa myöskään tällä verkkosivustolla mainittavien kolmannen osapuolen verkkosivujen tai linkitettyjen sivustojen tiedon oikeellisuutta tai luotettavuutta eikä myöskään ota vastuuta kolmannen osapuolen luomasta tai julkaisemasta materiaalista sivustoilla.

Bonava Suomi Oy:n verkkosivujen tietoja voidaan koska tahansa muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Bonava Suomi Oy pidättää itsellään oikeuden estää pääsyn sivuilleen.

Tekijänoikeus

Tämän sivuston ja sen sisältämien tietojen tekijänoikeudet (muun muassa teksti, kuva ja ääni) kuuluvat Bonava Suomi Oy:lle, sen tytäryhtiöille, sivukonttoreille, lisenssinantajille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille. Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä sivustossa olevia tietoja ei saa jäljentää, monistaa, kopioida, siirtää, lähettää, jakaa, tallentaa, muuttaa, ladata, kierrättää, julkaista, linsensoida, postittaa uudelleen, myydä tai muulla tavalla hyödyntää kaupallisesti ilman kirjallista hyväksyntää Bonava Suomi Oy:ltä, sen tytäryrityksiltä, sivukonttoreilta, lisenssinantajilta tai yhteisyrityskumppaneilta.

Materiaalia saa kuitenkin käyttää yllä mainituilla tavoilla puhtaasti henkilökohtaisessa ja ei-kaupallisessa tarkoituksessa, edellyttäen aina kuitenkin, että materiaali julkaistaan alkuperäisessä muodossa ja sen tietolähde ilmoitetaan.

Lehdistötiedotteita ja muita julkisia asiakirjoja saa käyttää julkisessa viestinnässä, mikäli tietolähde ilmoitetaan.

Linkit

Bonava Suomi Oy:n verkkosivuilla on linkkejä ulkopuolisille, kolmannen osapuolen omistamille ja ylläpitämille verkkosivuille. Linkit on asetettu palvelemaan sivujen käyttömukavuutta, eikä Bonava Suomi Oy:llä ole ko. verkkosivuja koskevaa vastuuta tai määräysvaltaa. Klikkaamalla ulkopuolista linkkiä siirryt pois Bonava Suomi Oy:n verkkosivulta. Bonava Suomi Oy:llä ei ole vastuuta näistä sivuista, eikä se myöskään edusta kolmannen osapuolen linkattuja verkkosivuja. Ulkopuolisille verkkosivuille siirtyessäsi sinun tulee tutustua näiden verkkosivujen käyttöehtoihin ja hyväksyä ne ennen ko. verkkosivujen käyttämistä. Siirtyessäsi kolmannen osapuolen sivustoon hyväksyt myös sen, että Bonava Suomi Oy ei vastaa kolmannen osapuolen sivustojen salassapitokäytännöistä, menettelyistä tai sisällöstä. Bonava Suomi Oy:llä ei ole myöskään vastuuta kolmannen osapuolen verkkosivuille luoduista tai niillä julkaistusta aineistosta. Linkki Bonava Suomi Oy:lle kuulumattomaan sivustoon ei tarkoita, että Bonava Suomi Oy tukisi sivustoa tai myy kyseisillä sivustoilla esiintyviä tuotteita tai palveluja.

Käyttöehtojen tarkistus

Bonava Suomi Oy pidättää oikeuden koska tahansa, ilman ennakkovaroitusta muuttaa näitä käyttöehtoja. Muutokset tulevat voimaan välittömästi sen jälkeen, kun ne ovat näkyvissä verkkosivuilla.

Sovellettava laki

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta lainvalintasäännöksiä. Mahdolliset käyttöehtoihin liittyvät erimielisyydet ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.

Sosiaalisen median käyttöehdot

Bonava Suomi Oy:n sosiaalisen median tilien tarkoituksena on tarjota keskustelualusta Bonava Suomi Oy:stä kiinnostuneille henkilöille. Emme kuitenkaan vastaa sivuilla käyttäjien toimesta esitetyistä kommenteista. Pidätämme oikeuden poistaa sivultamme sisällön, joka rikkoo näitä käyttöehtoja tai jonka koemme muuten sopimattomaksi.

Kunnioita muita käyttäjiä ja heidän näkemyksiään ja toimi hyvien tapojen mukaan. Emme salli sivullamme mitään hyvän tavan vastaista sisältöä emmekä uhkaavaa, kunniaa loukkaavaa, kansanryhmää vastaan kiihottavaa, pornografista, uskonnollisia vakaumuksia loukkaavaa materiaalia, tai mainontaa taikka tekijäoikeuksia rikkovaa materiaalia. Käyttöehtojen vastaisesti toimivilta käyttäjiltä voidaan poistaa oikeus kommentoida sivun sisältöä.