Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Kirstinpuisto. Täältä löydät uudet asunnot Kirstinpuistossa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Kirstinpuisto

Bonavan uudiskohteet Kirstinpuistossa

Kuvaus

Myytävät asunnot Kirstinpuistossa

Kirstinpuistosta muodostuu Turun keskustan uusi ja moderni asuinalue, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voi odottaa.

Kirstinpuisto tuo kaupungin sykkeeseen seesteisen saarekkeen, jossa on helppo viihtyä pitkään. Alueen suunnittelun lähtökohtana ovat olleet ekologisuus, kestävä arki sekä yhteisöllisyys. Naapuruston asukkaita hemmotellaankin uusia asuntoja ja pihoja ympäröivillä puistoilla, joissa on mukava harrastaa ja rentoutua yksin tai yhdessä naapurien kanssa. Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen. Kirstinpuistossa hulevesiä, kuten sadevesiä, hyödynnetään korttelipihoilla ja puistoihin rakennettavina vesiaiheina.

Kun asutaan keskustassa, käsillä ovat kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut. Kirstinpuistosta on lyhyt matka niin kauppatorille, Aurajokirantaan, Turun yliopiston kampusalueelle, linja-autoasemalle, juna-asemalle kuin satamaan. Aluerakentamisen yhteydessä myös oman naapuruston lähipalvelut kehittyvät vauhdilla entisestään. Bonava tuo Kirstinpuistoon lähes 700 uutta omistusasuntoa sekä upeasti maisemoituja, alueen urbaanin vehreään ilmeeseen sopivia korttelipihoja. Tutustu jo rakenteilla olevan uuden asuinalueen suunnitelmista ja aloita oma kotimatkasi.

Myytävät asunnot Kirstinpuistossa

Uudiskohteet Kirstinpuistossa

Kirstinpuiston ensimmäisiin Bonava-koteihin pääset muuttamaan vaikka heti. Turun Solina 14:n muuttovalmiit sekä Turun Solina 15:n suunnitteilla olevat Bonava-kodit asettuvat Kirstinpuiston itäiseen päätyyn lähelle alueen tapahtuma- ja palvelukeskittymää Artturinaukiota. Viihtyisät korttelipihat tarjoavat rauhallisia sopukoita ajanviettoon sekä toimintoja kaiken ikäisille asukkaille. Naapuruston eloisan yhteisöllisyyden sydämeksi muotoutuu aluetta halkova, kaikille avoin kukoistava puistovyöhyke. Näissä hyvän mielen kodeissa on hinta-laatu-suhde kohdillaan ja vastike kukkarolle kohtuullinen. 

Kerro kiinnostuksesi nyt, niin pääset valitsemaan uuden kotisi tältä lähitulevaisuuden suosikkialueelta ja saat lisätietoja tulevien kohteiden suunnittelun etenemisestä.

Uusi asunto Kirstinpuistossa on huoleton ja turvallinen valinta

Kun perusasiat ovat kunnossa, arki rullaa. Bonavan myytävät asunnot Turun Kirstinpuistossa suunnitellaan huolella vastaamaan erilaisia elämäntilanteita. Suunnittelun kulmakivinä toimivat laadukkaat materiaalit, tasokas varustelu, esteettömyys ja hyvä äänieristys. Tämän lisäksi haluamme luoda toimivia pohjaratkaisuja, toiminnallisia yhteistiloja ja viihtyisiä naapurustoja. Näin asuminen tekee elämästä entistä mukavampaa.

Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuu ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on huolto-ohjelma ajan tasalla ja menot kontrollissa. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uudiskohteen kulutus on myös maltillista. Lisäksi uusi asunto Turun Kirstinpuistossa tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä.

Näppärät kulkuyhteydet ympäri kaupunkia

Bonavan myytävät asunnot Turun Kirstinpuistossa asettuvat huippusijainnille. Liikkuminen kaupungin sisällä on helppoa ja huoletonta eikä lähtö Helsinkiin, Tampereelle tai Turun satamaan voisi tästä juuri helpottua. Autolla pääväylät ovat käden ulottuvilla, vaikka Kirstinpuistossa auto ei ole välttämättömyys. Pyöräily kasvattaa suosiotaan Turussa ja onkin näppärä vaihtoehto autoilulle. Pistä pyörät pyörimään ja suuntaa vaikka Ruissaloon piknikille tai Aurajoen vartta ylävirtaan Virnamäen luontopoluille.

Uusi asunto Turun Kirstinpuistossa on toimiva sijoituskohde

Vetovoimaisena kotipaikkana Turku tarjoaa asuntosijoittajalle kiehtovan valikoiman uudiskohteita. Uusi asunto laajentuvasta Turun keskustasta on hyvä sijoitus sijainnin, toimivan pohjaratkaisun sekä hinta−laatu -suhteen kannalta. Kasvavana, modernina ja urbaanin vehreänä asuinalueena Kirstinpuisto on kiehtova uusi naapurusto, joka vetoaa vuokralaisiin iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Asukkaat sijoitusasuntoon on helppo löytää eikä remonttitarpeita tarvitse uudiskohteessa miettiä vuosikausiin. Tutustu kiinnostavaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Turun Kirstinpuistosta.

Ensimmäiseksi omaksi kodiksi uusi asunto Turun Kirstinpuistosta

Ensiasunnon ostaminen on kutkuttava hetki. Haluamme tehdä matkasta uuteen kotiin mahdollisimman helpon ja olemmekin apunasi aina ensikiinnostuksesta muuttopäivään ja sen jälkeen. Uusi asunto Turun Kirstinpuistosta on turvallinen ja fiksu valinta, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Lisäksi perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Kun valintasi on Bonavan uusi asunto Turun Kirstinpuistosta, voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi ja keskittyä nauttimaan elämästä uudessa kodissasi. Mikä parasta, kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset mukaan valitsemaan sisustustyylin uuteen kotiisi.

Löydä kaupungin parhaat kaupat ja ravintolat

Bonavan uudet myytävät asunnot Turun laajentuvassa keskustassa asettuvat huippupaikalle vain kivenheiton päähän kaupoista ja rikkaasta ravintolatarjonnasta. Kipaise tuoreet marjat kauppatorilta, istu iltapäivää Aurajokirannan laivoissa tai ihastele keskustan liikkeiden näyteikkunoiden kauniita asetelmia. Turun keskusta kätkee sisäänsä hurmaavia pikkuputiikkeja ja erikoisliikkeitä laidasta laitaan. Lisäksi tarjolla on muun muassa Turun suurin tavaratalo Hansakortteli.

Klassikkoravintola Blanko hurmaa suussa sulavalla lammaspastallaan ja Aurajoen rannalla sijaitsevan Mamin maistelumenu vie kielen mennessään. Monesti Turun parhaaksi ravintolaksi valittu Kaskis on erikoistunut lähiruokaan ja sesongin mukaisiin puhtaisiin raaka-aineisiin. Herkkusuulle maistuvat kakut leipoo Gaggui Kaffela, joka sijaitsee vain muutaman korttelin päässä uusista Bonava-kodeista. Valitse omaksesi uusi asunto Turun Kirstinpuistosta ja löydä oma suosikkisi kaupungin kiehtovasta ravintolavalikoimasta.

Kulttuuria Kirstinpuiston kupeessa

Suomen vanhimpana kaupunkina Turussa on helppo nauttia sekä historian siipien havinasta että modernista kaupunkielämästä. Bonavan myytävät asunnot Kirstinpuistossa tarjoavatkin ihanteelliset puitteet kaupungin monipuolisesta kulttuuritarjonnasta nautiskeluun. Kotikulmilla kulttuurikeskus Logomo kutsuu viihtymään konserttien, stand up -iltojen ja moninaisten kulttuuritapahtumien äärelle. Yhtenä Suomen merkittävimmistä musiikkitapahtumista Ruisrock vetää puoleensa musiikin ystäviä ympäri Suomen. Ruissalon henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa ovat esiintyneet maailmantähdet Metallicasta Bob Dylaniin, kotimaisia huippunimiä unohtamatta.

Samppalinnan kesäteatteri hurmaa musikaaleillaan ja välittömällä tunnelmallaan ja Turun kaupunginteatterissa voi omien tuotantojen lisäksi nähdä vierailevia esityksiä. Linnateatteri tunnetaan hilpeistä komedioistaan ja lastennäytelmistään. Kaksikielisenä kaupunkina Turku tarjoaa teatterin iloa myös ruotsiksi.

Aurinkoisina kesäpäivinä historiallisessa Puolalanpuistossa raikaa piknikporukoiden iloinen puheensolina, leikkipuistossa temmeltävien lasten nauru ja koiran tassujen tepsutus. Talvisin puiston mäellä lasketaan pulkkamäkeä ja kesäisin nautitaan musiikista ilmaiskonsertin merkeissä. Löytyypä puistosta myös upea kansallisromanttinen graniittilinna, jossa toimii Turun taidemuseo.

Vanhana pääkaupunkina Turusta löytyy upean arkkitehtuurin lisäksi monia historiallisesti merkittäviä rakennuksia. Turun linnassa toimii kaupungin historiallinen museo. Linnan kirkko on paitsi upea vierailukohde, myös suosittu vihkipaikka. Keskiajalta peräisin oleva Turun tuomiokirkko on yksi maamme merkittävimpiä historiallisia rakennuksia. Turun Vanha Suurtori toimii näyttämönä keskiaikaisille markkinoille ja perinteiselle joulurauhan julistukselle. Valitse omaksesi uusi asunto Turun Kirstinpuistosta ja seuraa aitiopaikalta kiehtovan kaupungin kulttuurimenoja.

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500