Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kokemuksia Bonavasta

Kuka osaisikaan kertoa kokemuksia Bonavasta paremmin kuin asiakkaat itse. Tarinoita matkan varrelta on yhtä monta kuin on kotiakin. Lue, millaisia polkuja asiakkaamme ovat kulkeneet uusiin koteihinsa.

Mukana kotimatkalla jo yli 80 vuoden ajan

Bonavan historia juontaa juurensa 1930-luvulle. Vuodesta 2016 lähtien olemme toimineet itsenäisenä yrityksenä kartuttaen kokemuksia kahdeksasta maasta. Tällä hetkellä olemme yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakentamisen kehittäjistä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että työmme olisi tehty. Pyrimme oppimaan jatkuvasti ja kehittämään toimintaamme, jotta matkasi uuteen kotiin olisi mahdollisimman huoleton. Haluamme toimia avoimesti ja jakaa kanssasi asiakkaidemme kokemuksia vuosien varrelta.

Kokemuksesi on meille tärkeä

Tavoitteenamme on luoda uusia koteja ja onnellisia naapurustoja, joissa asuu tyytyväisiä ihmisiä. Me Bonavalla haluamme tehdä uuden asunnon ostosta mahdollisimman mukavan kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan ensi-ihastuksesta aina avaintenluovutukseen ja asumisen aikaan. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin ja aloita oma kotimatkasi kohti uutta Bonava-kotia. Mikäli haluat jakaa oman kokemuksesi, otathan yhteyttä info@bonava.com

Aika kartuttaa omia kokemuksia Bonavasta

Asumisen ammattilaisemme auttavat mielellään, kun aika omien muistojen koittaa. Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löydät ihastuttavat uudiskohteet Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Turusta ja Tampereelta. Tutustu ja löydä unelmiesi koti, jossa on mukava kerryttää omia kokemuksia.