Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereella

Rakkaasta paikasta on moneksi. Tampereen myytävät asunnot ja viihtyisät naapurustot rakennetaan kaupungin ykköspaikoille. Tutustu uusien asuntojen upeaan valikoimaan, josta löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin elämäntilanteisiin.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereella

Rakkaasta paikasta on moneksi. Tampereen myytävät asunnot ja viihtyisät naapurustot rakennetaan kaupungin ykköspaikoille. Tutustu uusien asuntojen upeaan valikoimaan, josta löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin elämäntilanteisiin.

Tervetuloa uuteen asuntoon Tampereelle

Bonava tarjoaa moneen menoon ja makuun sopivia laadukkaita uusia asuntoja: yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja isompia perheasuntoja. Haluamme olla mukana elämäsi eri vaiheissa ja tarjota myös uudenlaisia asumisen muotoja. Löydät Tampereen uudiskohteistamme muuntuvia asuntoja, jotka elävät ja joustavat elämäntilanteesi mukaan. Bonava-kodista voit tehdä juuri omien toiveidesi mukaisen asunnon.

Uusi asunto Tampereella on vetovoimainen vaihtoehto: huoleton asua ja elää sekä turvallinen omistaa. Tampereen myytävät asunnot rakennetaan aina kodikkaaseen naapurustoon, jossa viihdytään pitkään. Parhaiden kotipaikkojen iloihin kuuluu sekin, että palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat. 

Tampereen myytävät asunnot

Kaupunginosat Tampereella

Asuntotyypit

Tulossa ihan uutta!

Näe ja koe Tampereella

Tampere sijaitsee kauniilla paikalla Näsijärven ja Pyhäjärven kainalossa. Kehittyvä Tampere on Pirkanmaan maakuntakeskus ja monipuolinen yliopistokaupunki. Väkiluvultaan se on Suomen kolmanneksi suurin kunta ja Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Kasvukeskuksena Tampere vetää puoleensa monen ikäisiä asukkaita. Uuteen asuntoon on helppo kotiutua, sillä tästä kotikaupungista löydät kaiken tarpeellisen mukavaa elämää ajatellen. 

Tampere on myös yksi kotimaisen matkailun suosikkikohteista, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupunki on mukava sekoitus urbaania elämää, kulttuuria, shoppailua ja huvittelua. Täällä myös luonto on läsnä monine aktiviteetteineen. 

Tampereella koko perheen voimin

Uudessa asunnossa Tampereella viihtyy koko perhe. Tekemistä löytyy yllin kyllin kaiken ikäisille. Kaupunki tunnetaan muun muassa Pyynikin upeasta ulkoilualueesta sekä Pyhäjärven kauniista maisemista. Pyynikin näkötorni on suosittu paikka, jonne on mukava piipahtaa nauttimaan maankuuluista tuoreista munkeista. Huimapäisimmät voivat laskeutua näkötornista köyttä pitkin koko 26 metrin matkan!

Särkänniemen huvipuisto on Tampereen tunnetuimpia vetonauloja. Särkänniemessä voi myös kiivetä Näsinneulan korkeuksiin, sukeltaa pinnan alle Akvaariossa tai lähteä satuilemaan Koiramäessä. Särkänniemen SuperPark sisäaktiviteettipuisto on koko perheen liikunnallinen huvittelupaikka ympäri vuoden säällä kuin säällä. 

Tampereen myytävät asunnot sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa, joista löytyy mukavia touhupaikkoja myös perheen pienimmille. Eri puolilta kaupunkia löytyy lisäksi ihania leikkipuistoja, joihin tullaan viihtymään myös kauempaa. Esimerkiksi Kirsi Kunnaksen runoihin perustuva teemaleikkipaikka Tiitiäisen Satupuisto Näsinkalliolla sekä Koskipuiston kupeessa sijaitseva Pikku Kakkosen puisto seikkailuratoineen, kiipeilytelineineen ja leikkipaikkoineen. Flowpark Varalasta löytyy köysiratoja, heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. 
Kesäpäivää on ihana viettää vaikkapa Viikinsaaressa, joka sijaitsee Pyhäjärvellä vain parinkymmenen minuutin laivamatkan päässä Tampereen keskustasta. Sorsapuistosta puolestaan löytyvät Tampereen parhaat piknikpaikat. 

Nauti kulttuurista Tampereella

Uusi asunto Tampereella tarjoaa asukkailleen monipuolisia kulttuurikohteita. Museokeskus Vapriikissa on vaihtuvien näyttelyiden lisäksi pysyviä näyttelyitä. Täältä löytyvät myös Tampereen Kivimuseo, Tampereen luonnontieteellinen museo, Postimuseo, Mediamuseo Rupriikki, Jääkiekkomuseo ja Nukkemuseo.

Historian siipien havinaa voi aistia Työväenmuseo Werstaassa, joka kertoo Suomen työläisten arjesta ja työstä. Amurin työläismuseokorttelista löytyy kesäaikaan avoinna oleva puukorttelimuseo, joka muistuttaa entisten aikojen asuinoloista. Myös Lauri Viita -museo tarjoilee näköaloja pispalalaisen työläisperheen asumiseen ja elämään.

Tampereen Taidemuseo esittelee taidehistoriallisia teemoja ja nykytaiteen ilmiöitä, Sara Hildénin taidemuseo kokoelmateoksia modernismin klassikoista viimeisimpiin uushankintoihin. Pyynikinlinnassa pääsee tutustumaan Emil Aaltosen Museon taidekokoelmaan ja näyttelyihin.

Pientä jännitystä tarjoilevat Vakoilumuseo legendaarisine hahmoineen, vakoiluvälineineen ja agenttitesteineen sekä Poliisimuseo, jossa on myös lasten oma Poliisikamari.  Lapsiperheitä vetää puoleensa myös Tampere-talossa asustava Muumimuseo.

Shoppaile ja herkuttele Tampereella

Tampereen myytävät asunnot sijaitsevat lähellä kaupungin monipuolisia palveluja. Shoppailijan iloksi tarjolla on tavarataloja ja kauppakeskuksia, kuten Koskikeskus ja Tullintori. Bussilla tai omalla autolla pääsee kätevästi Pohjoismaiden suurimpaan liikekaupunkiin Ideaparkiin. Kaupungista löytyy myös monia tehtaanmyymälöitä, mm. Nokian Tehdastuote, Finlaysonin tehtaanmyymälä, Mokkamestareiden Paahtimomyymälä ja Dammenbergin suklaamyymälä.     

Ravintoloita Tampereella on moneen makuun. Persoonallisia herkuttelupaikkoja edustaa maankuuluista munkeistaan tunnettu kahvila, joka sijaitsee maailman korkeimman soraharjun eli Pyynikinharjun laelle rakennetun punagraniittisen näkötornin juurella. Kaupanpäälle avautuvat upeat näköalat Tampereen keskustaan sekä Pyhäjärven ja Näsijärven maisemiin. Ja kun Tampereella ollaan, paikallisiin maistiaisiin kuuluu mustamakkara. Kesäiseen elämänmenoon kuuluvat myös tunnelmalliset torikahvilat.

Asu Tampereella ihanan huolettomasti

Tampereen myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.
 
Uusi asunto Tampereella on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.
 
Uusi asunto Tampereella tuo mielenrauhaa, koska perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Esimerkiksi uusien kotien asuntokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu. 

Ensiasunto löytyy Tampereelta 

Tampereen myytävät asunnot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uusi kerrostalokoti on aina turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.

Kun olet ostamassa Bonava-kotia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan uuden asuntosi sisustuksen sävyt ja materiaalit maksuttomista vaihtoehdoista. Lisäksi voit valita maksullisista Lifestyle-paketeista mieleisesi ja tehdä kodistasi juuri oman elämäntilanteesi mukaisen ja näköisen.

Monet myytävät asunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan. 

Tampereen uudiskohde sopii sijoittajalle

Uudet Bonava-kodit rakennetaan parhaille paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin, mukaviin naapurustoihin, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärelle. Uudiskohteet sopivatkin mainiosti sijoitusasunnoiksi, joiden valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Tutustu kiinnostavaan asuntovalikoimaamme. 

Uusia asuntoja mukavassa naapurustossa Tampereella 

Tampereen uudiskohteet suunnitellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. 

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Tampereelle sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. 

Uusi asunto Tampereella juuri sinun tyylisi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin. Voit räätälöidä uuden asunnon oman makusi mukaan, kun teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa. Sisustusalan ammattilaiset ovat koonneet kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita uuteen asuntoon mieleisesi materiaalit ja värimaailman. Asunnon hintaan kuuluvien sisustusvalintojen ohella voit tehdä uudesta kodistasi vieläkin persoonallisemman lisähintaisilla Lifestyle-paketeilla. 
Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 411 110 (ilmainen)