amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereella

Rakkaasta paikasta on moneksi. Uudet myytävät asunnot ja viihtyisät naapurustot rakennetaan Tampereen ykköspaikoille. Tutustu uudisasuntojen upeaan valikoimaan, josta löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin elämäntilanteisiin.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereella

Rakkaasta paikasta on moneksi. Uudet myytävät asunnot ja viihtyisät naapurustot rakennetaan Tampereen ykköspaikoille. Tutustu uudisasuntojen upeaan valikoimaan, josta löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin elämäntilanteisiin.

Tervetuloa uuteen asuntoon Tampereelle

Bonava tarjoaa moneen menoon ja makuun sopivia laadukkaita asuntoja: yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja isompia perheasuntoja. Haluamme olla mukana elämäsi eri vaiheissa ja tarjota myös uudenlaisia asumisen muotoja. Löydät Tampereen uudiskohteistamme muuntuvia asuntoja, jotka elävät ja joustavat elämäntilanteesi mukaan. Bonava-kodista voit tehdä juuri omien toiveidesi mukaisen asunnon.

Uusi asunto Tampereella on vetovoimainen vaihtoehto: huoleton asua ja elää sekä turvallinen omistaa. Uudet asunnot ja kerrostalot rakennetaan aina kodikkaaseen naapurustoon, jossa viihdytään pitkään. Parhaiden kotipaikkojen iloihin kuuluu sekin, että palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat. Tervetuloa uuteen kotiin Tampereen ykköspaikoille.

Tampere on Näsijärven ja Pyhäjärven rannalla sijaitseva Pirkanmaan maakuntakeskus ja yliopistokaupunki. Väkiluvultaan se on Suomen kolmanneksi suurin kunta ja Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Kasvukeskuksena Tampere vetää puoleensa monenikäisiä asukkaita, joten tästä kotikaupungista löydät kaiken tarpeellisen mukavaa elämää ajatellen. Ota vastaan Tampereen kutsu!

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereella

Kaupunginosat Tampereella

Kaikki kaupunginosat Tampereella

Tulossa ihan uutta!

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 411 110 (ilmainen)