Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Tampere Täältä löydät uudet asunnot Tampereelta.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Tampere

Näytä kohteet

Kuvaus

Osta uudiskohde Tampereelta

Bonava tarjoaa moneen menoon ja makuun sopivia laadukkaita uudisasuntoja Tampereella. Haluamme olla mukana elämäsi eri vaiheissa ja tarjota myös uudenlaisia asumisen muotoja. Löydät Tampereen uudiskohteistamme muuntuvia asuntoja, jotka elävät ja joustavat elämäntilanteesi mukaan. Bonava-kodista voit tehdä juuri omien toiveidesi mukaisen asunnon.

Uudiskohde Tampereella on vetovoimainen vaihtoehto: huoleton asua ja elää sekä turvallinen omistaa. Tampereen myytävät asunnot rakennetaan aina kodikkaaseen naapurustoon, jossa viihdytään pitkään. Parhaiden kotipaikkojen iloihin kuuluu sekin, että palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat.

Sijainti
Talotyyppi

Uudiskohteet Tampere

Myytävät asunnot Tampere

Myytävät asunnot Tampere

Tampereen myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Oli kyseessä sitten yksiö, kaksio, kolmio tai isompi perheasunto, uusi myytävä asunto Tampereella on huoleton valinta uudeksi kodiksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto Tampereella on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.

Uusi asunto Tampereella tuo mielenrauhaa, koska perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Esimerkiksi uusien kotien asuntokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu. 

 

Uudet myytävät asunnot Tampereella kutsuvat viihtyisiin kotikortteleihin

Tervetuloa uuteen kotiin. Uudiskohteet Tampereella tarjoilevat kattavan valikoiman uusia asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Oletko luontoihminen vai kaipaatko ympärillesi kaupungin vilinää? Taitatko matkaa mieluiten pyörän selässä vai toivotko ratikkapysäkkiä kotioven lähelle? Valikoimastamme löydät niin yksiöt, kaksiot, kolmiot kuin tilavammat perheasunnot Tampereen kutsuvimmilta kotikulmilta. Tutustu ihastuttaviin kotikortteleihin ja löydä tie elämäsi naapurustoon.

Bonavan uudet asunnot Kalevassa kutsuvat yhteisölliseen Kalevan Rosmariiniin. Bonavan uudiskohteet Härmälänrannassa taas sijoittuvat tälle yhteisölliselle asuinalueelle Pyhäjärven äärelle. Härmälänrannan Vellamon kotikorttelissa eletään pyörämatkan päässä keskustan palveluista ja nautitaan miltei kotiovelta avautuvista ulkoilumahdollisuuksista.

Näe ja koe Tampereella

Tampere sijaitsee kauniilla paikalla Näsijärven ja Pyhäjärven kainalossa. Kehittyvä Tampere on Pirkanmaan maakuntakeskus ja monipuolinen yliopistokaupunki. Väkiluvultaan se on Suomen kolmanneksi suurin kunta ja Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Kasvukeskuksena Tampere vetää puoleensa monen ikäisiä asukkaita. Uuteen asuntoon on helppo kotiutua, sillä tästä kotikaupungista löydät kaiken tarpeellisen mukavaa elämää ajatellen. 

Tampere on myös yksi kotimaisen matkailun suosikkikohteista, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupunki on mukava sekoitus urbaania elämää, kulttuuria, shoppailua ja huvittelua. Täällä myös luonto on läsnä monine aktiviteetteineen. Tampereen myytävät asunnot kutsuvat viihtymään tuttavallisiin naapurustoihin.
 

Tampereella koko perheen voimin

Uudessa asunnossa Tampereella viihtyy koko perhe. Tekemistä löytyy yllin kyllin kaiken ikäisille. Kaupunki tunnetaan muun muassa Pyynikin upeasta ulkoilualueesta sekä Pyhäjärven kauniista maisemista. Pyynikin näkötorni on suosittu paikka, jonne on mukava piipahtaa nauttimaan maankuuluista tuoreista munkeista. Huimapäisimmät voivat laskeutua näkötornista köyttä pitkin koko 26 metrin matkan.

Särkänniemen huvipuisto on Tampereen tunnetuimpia vetonauloja. Särkänniemessä voi myös kiivetä Näsinneulan korkeuksiin, sukeltaa pinnan alle Akvaariossa tai lähteä satuilemaan Koiramäessä. Särkänniemen SuperPark sisäaktiviteettipuisto on koko perheen liikunnallinen huvittelupaikka ympäri vuoden säällä kuin säällä. 

Tampereen myytävät asunnot sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa, joista löytyy mukavia touhupaikkoja myös perheen pienimmille. Eri puolilta kaupunkia löytyy lisäksi ihania leikkipuistoja, joihin tullaan viihtymään myös kauempaa. Esimerkiksi Kirsi Kunnaksen runoihin perustuva teemaleikkipaikka Tiitiäisen Satupuisto Näsinkalliolla sekä Koskipuiston kupeessa sijaitseva Pikku Kakkosen puisto seikkailuratoineen, kiipeilytelineineen ja leikkipaikkoineen. Flowpark Varalasta löytyy köysiratoja, heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. 

Kesäpäivää on ihana viettää vaikkapa Viikinsaaressa, joka sijaitsee Pyhäjärvellä vain parinkymmenen minuutin laivamatkan päässä Tampereen keskustasta. Sorsapuistosta puolestaan löytyvät Tampereen parhaat piknikpaikat. 
 

Nauti kulttuurista Tampereella

Uusi asunto Tampereella tarjoaa asukkailleen monipuolisia kulttuurikohteita. Museokeskus Vapriikissa on vaihtuvien näyttelyiden lisäksi pysyviä näyttelyitä. Täältä löytyvät myös Tampereen Kivimuseo, Tampereen luonnontieteellinen museo, Postimuseo, Mediamuseo Rupriikki, Jääkiekkomuseo ja Nukkemuseo.

Historian siipien havinaa voi aistia Työväenmuseo Werstaassa, joka kertoo Suomen työläisten arjesta ja työstä. Amurin työläismuseokorttelista löytyy kesäaikaan avoinna oleva puukorttelimuseo, joka muistuttaa entisten aikojen asuinoloista. Myös Lauri Viita -museo tarjoilee näköaloja pispalalaisen työläisperheen asumiseen ja elämään.

Tampereen Taidemuseo esittelee taidehistoriallisia teemoja ja nykytaiteen ilmiöitä, Sara Hildénin taidemuseo kokoelmateoksia modernismin klassikoista viimeisimpiin uushankintoihin. Pyynikinlinnassa pääsee tutustumaan Emil Aaltosen Museon taidekokoelmaan ja näyttelyihin.

Pientä jännitystä tarjoilevat Vakoilumuseo legendaarisine hahmoineen, vakoiluvälineineen ja agenttitesteineen sekä Poliisimuseo, jossa on myös lasten oma Poliisikamari. Lapsiperheitä vetää puoleensa myös Tampere-talossa asustava Muumimuseo.

Shoppaile ja herkuttele Tampereella

Tampereen myytävät asunnot sijaitsevat lähellä kaupungin monipuolisia palveluja. Shoppailijan iloksi tarjolla on tavarataloja ja kauppakeskuksia, kuten Koskikeskus ja Tullintori. Bussilla tai omalla autolla pääsee kätevästi Pohjoismaiden suurimpaan liikekaupunkiin Ideaparkiin. Kaupungista löytyy myös monia tehtaanmyymälöitä, mm. Nokian Tehdastuote, Finlaysonin tehtaanmyymälä, Mokkamestareiden Paahtimomyymälä ja Dammenbergin suklaamyymälä.     

Ravintoloita Tampereella on moneen makuun. Persoonallisia herkuttelupaikkoja edustaa maankuuluista munkeistaan tunnettu kahvila, joka sijaitsee maailman korkeimman soraharjun eli Pyynikinharjun laelle rakennetun punagraniittisen näkötornin juurella. Kaupanpäälle avautuvat upeat näköalat Tampereen keskustaan sekä Pyhäjärven ja Näsijärven maisemiin. Ja kun Tampereella ollaan, paikallisiin maistiaisiin kuuluu mustamakkara. Kesäiseen elämänmenoon kuuluvat myös tunnelmalliset torikahvilat.
 

Kätevät kulkuyhteydet 

Tampereella asutaan näppärien kulkuyhteyksien äärellä – liikuitpa sitten polkupyörällä, omalla autolla tai julkisilla. Pyöräilijöille on tarjolla kattava kevyenliikenteen verkosto ja autoilijoille hyvät liikenneyhteydet niin kaupungin sisällä kuin kaupungista ulospäin.

Bonavan uudet asunnot sijaitsevat hyvien bussiyhteyksien varrella. Lisäksi raitiovaunu eli ratikka tuo tamperelaisten elämään uusia ulottuvuuksia. Myytävät asunnot asettuvat  Kalevasskätevästi Tampereen uuden raitiotien varrelle. Myös uudiskohteet Härmälänrannassa tulevat sijoittumaan ratikkalinjan uuden, suunnitteilla olevan osan läheisyyteen. 

Ensiasunto löytyy Tampereelta

Tampereen myytävät asunnot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uusi kerrostalokoti on aina turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.

Kun ostat uuden Bonava-kodin rakentamisen varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan kotiisi oman makusi mukaisen sisustustyylin sisustusalan ammattilaisemme kokoamista upeista tyylikokonaisuuksista. Valitse omaksesi uusi asunto Tampereelta ja hullaannu raikkaista tyyleistä.

Monet myytävät asunnot tarjoavat myös muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan.

Myytävät asunnot Tampereella sopivat sijoittajalle

Uudet Bonava-kodit rakennetaan parhaille paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin, mukaviin naapurustoihin, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärelle. Bonavan uudet myytävät asunnot sopivatkin mainiosti sijoitusasunnoiksi, joiden valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Oli etsinnässä sitten tehokas yksiö tai kaksio, valikoimastamme löytyy vetovoimaisia vaihtoehtoja. Lisäksi tarjolla on fiksusti suunniteltuja kolmioita ja isompia perheasuntoja. Tutustu kiinnostavaan asuntovalikoimaamme. 

Uusia asuntoja mukavassa naapurustossa Tampereella 

Tampereen uudiskohteet suunnitellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. 

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Tampereelle sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. Tutustu ja ihastu - tuttavalliset naapurustot ja uudet myytävät asunnot Tampereella odottavat uusia asukkaita.

Uusi asunto Tampereella juuri sinun tyylisi mukaan

Uusi asunto on sisustamista vaille valmis. Astu kanssamme inspiroivien ideoiden maailmaan ja hullaannu sisustusalan ammattilaisten huolella miettimistä tyyleistä. Kun ostat uuden asunnon Tampereelta jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylikokonaisuuden.
Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500