Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Tampere Täältä löydät uudet asunnot Tampereelta.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Tampere

Bonavan uudiskohteet Tampereella

Kuvaus

Tampereen uudiskohteet

Etsitkö uutta asuntoa Tampereelta? Bonava tarjoaa moneen menoon ja makuun sopivia laadukkaita uudisasuntoja Tampereella. Löydät Tampereen uudiskohteistamme muuntuvia asuntoja, jotka elävät ja joustavat elämäntilanteesi mukaan. Bonava-kodista voit tehdä juuri omien toiveidesi mukaisen asunnon.

Uudisasunto on vetovoimainen vaihtoehto: huoleton asua ja elää sekä turvallinen omistaa. Tampereen uudet asunnot rakennetaan aina kodikkaaseen naapurustoon, jossa viihdytään pitkään. Parhaiden kotipaikkojen iloihin kuuluu sekin, että palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat. Tutustu ja ihastu - uudisasunnot Tampereella odottavat uusia asukkaita.

Myytävät asunnot Tampereella

Miksi ostaa uudiskohde Tampereelta?

Tampereen uudiskohteet suunnitellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. 

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Tampereelle sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. Tutustu ja ihastu - tuttavalliset naapurustot ja uudet kodit odottavat uusia asukkaita.

Tampereen uudiskohteet loistopaikoilla

Tampereella asutaan näppärien kulkuyhteyksien äärellä – liikuitpa sitten polkupyörällä, omalla autolla tai julkisilla. Pyöräilijöille on tarjolla kattava kevyenliikenteen verkosto ja autoilijoille hyvät liikenneyhteydet niin kaupungin sisällä kuin kaupungista ulospäin.

Bonavan uudet asunnot sijaitsevat hyvien bussiyhteyksien varrella. Lisäksi raitiovaunu eli ratikka tuo tamperelaisten elämään uusia ulottuvuuksia. Myytävät asunnot asettuvat Kalevassa kätevästi Tampereen uuden raitiotien varrelle. Myös uudiskohteet Härmälänrannassa tulevat sijoittumaan ratikkalinjan uuden, suunnitteilla olevan osan läheisyyteen. 

Tutustu Bonavan upeisiin uudiskohteisiin Tampereella: uudiskohteet Kaleva ja uudiskohteet Härmälänranta ja valitse omaksesi uusi Bonava-koti.

Bonavan uudet asunnot Tampereella - turvallinen ja huoleton vaihtoehto

Uusi asunto Tampereelta on huoleton, turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudessa kerrostalokodissa on kaikki kunnossa, voit unohtaa remonttitarpeet vuosikausiksi. Piha- ja lumitöistäkään kerrostaloasukkaan ei tarvitse huolehtia.  Bonavan uudisasunnot on suunniteltu huolella ja ne sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Suunnittelussa on panostettu muun muassa muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto Tampereelta tuo mielenrauhaa jo siksikin, että perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen, kuten asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta kulutus on maltillista. 

Sisustus tekee asunnosta kodin, ja kun uusi koti näyttää asukkaaltaan, on asuminen entistä viihtyisämpää. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin koostamistamme kokonaisuuksista. Jokaisen sisustustyylin kantavia voimia ovat toiminnallisuus, laatu ja muotoilu. Materiaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Näin uusi asuntosi on viimeistä piirtoa myöden viihtyisä, kun muutat sisään.

Uudisasunto ensiasunnoksi Tampereelta

Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisen mukavan ja vaivattoman. Siksi myös uudisasunnot Tampereella tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Maailman parhaista kodeista on moneksi.

Bonavan uudisasunnot Tampereella tarjoilevat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.
 
Monet uudisasunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta uusi kotisi elää elämäntilanteesi mukaan. Uudessa asunnossa voit asua ilman remonttihuolia vuosikaudet. Kun ostat uuden Bonava-kodin rakentamisen varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan kotiisi oman makusi mukaisen sisustustyylin sisustusalan ammattilaisemme kokoamista upeista tyylikokonaisuuksista.

Miltä kuulostaisi sijoitusasunto Tampereelta?

Uudet Bonava-kodit rakennetaan parhaille paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin, mukaviin naapurustoihin, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärelle. Bonavan uudisasunnot sopivatkin mainiosti sijoitusasunnoiksi, joiden valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Oli etsinnässä sitten tehokas yksiö tai kaksio, valikoimastamme löytyy vetovoimaisia vaihtoehtoja. Lisäksi tarjolla on fiksusti suunniteltuja kolmioita ja isompia perheasuntoja. Tutustu kiinnostavaan asuntovalikoimaamme.

Myytävät asunnot Tampereella

Bonava-kodit rakennetaan Tampereen tavoiteltuimpien kotipaikkojen parhaille paikoille ja viihtyisiin naapurustoihin. Kaipasitpa sitten lenkkeilymaastoja ja metsän tuoksua tai kaupungin vilinää, Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi. Huolella suunnitellun kotitalon lisäksi panostamme onnelliseen naapurustoon ja haluammekin aina tuoda uuteen kotikortteliin arjen pieniä iloja lisääviä elementtejä.

Uudessa Bonava-kodissa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä tai isommasta perheasunnosta, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja Tampereella.

Tutustu ja löydä uusi asunto Tampereelta: myytävät asunnot Tampere, myytävät yksiöt Tamperemyytävät kaksiot Tamperemyytävät kolmiot Tampere,  myytävät isommat asunnot Tampere.

A-energialuokan uudisasuntoja Härmälänrannan järvimaisemiin

Bonavan uudiskohteiden-kodit rakennetaan energiaa ja luonnonvaroja säästäen sekä ympäristökuormitusta vähentäen. Tämä ei kuitenkaan yksin riitä, vaan katsomme vielä pidemmälle. Kehitämme naapurustoja, joissa on huomioitu sekä yhteiskunnalliset että ekologiset arvot. Luomme kotikortteleita, joissa voit asua ja elää parhaalla mahdollisella tavalla perheesi, ystäviesi, naapuriesi ja ympäristösi kanssa.

Omalle tontille asettuva Tampereen Vellamo 1 kutsuu sinut Pyhäjärven läheisyyteen Härmälänrantaan. Lähietäisyydeltä löytyvät sekä kattavat palvelut, hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet, että kevyenliikenteen väylät, mutta silti eletään lähellä virkistävää luontoa. 7-kerroksinen uudiskohde tarjoaa 73 uutta Bonava-kotia yksiöistä isompiin perheasuntoihin.

Uudiskohteet_Tampere_pyhajarvi_rantaraitti.jpg

Uusi koti Tampereelta?

Tampere sijaitsee kauniilla paikalla Näsijärven ja Pyhäjärven kainalossa. Kehittyvä Tampere on Pirkanmaan maakuntakeskus ja monipuolinen yliopistokaupunki. Väkiluvultaan se on Suomen kolmanneksi suurin kunta ja Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Kasvukeskuksena Tampere vetää puoleensa monen ikäisiä asukkaita. Uuteen asuntoon on helppo kotiutua, sillä tästä kotikaupungista löydät kaiken tarpeellisen mukavaa elämää ajatellen.

Uudiskohteet_Tampere_pyhajarvi_rantaraitti2.jpg

Kaupunki tunnetaan muun muassa Pyynikin upeasta ulkoilualueesta sekä Pyhäjärven kauniista maisemista. Tutustu kattavaan valikoimaamme upeita uudiskohteita ja löydä ihana oma asunto Tampereelta.

 

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500