Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Kaleva. Täältä löydät uudet asunnot Kalevassa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Kaleva

Bonavan uudiskohteet Kalevassa

Kuvaus

Osta uudiskohde Kalevasta

Tampereen Kaleva on viihtyisä ja arvostettu asuinalue. Kodikkaalla paikalla ja mukavassa naapurustossa on vetovoimaa, jota on vaikea vastustaa. Kalevan uudet asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun, joten valitse sinäkin omasi.

Vielä 1800-luvun lopulla Kalevan kotikulmilla raivattiin viljelyspalstoja ja laidunmaata. Kun Tampereen kaupunki alkoi kasvaa, rakennusmateriaalia tuottavat tiiliruukit asettuivat luontevasti alueelle, koska laidunmailta sai hyvänlaatuista savea. Viimeiset tiilet poltettiin Kalevassa 1960-luvulla, jolloin tehtaat alkoivat väistyä kasvavan kaupungin tieltä.

Tänä päivänä Kalevan naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät: monipuoliset palvelut, päivittäistavarakaupat, kauppakeskukset, päiväkodit, koulut, oppilaitokset ja vapaa-ajan aktiviteetit. Kalevassa luonto avautuu suoraan kotiovelta ulkoilureitteineen ja virkistymismahdollisuuksineen. Esimerkiksi Kalevanharjun kaunis miljöö vetää puoleensa. Tampereen keskustan palveluihin ja kulttuuririentoihin on vain kolmen kilometrin matka.

Myytävät asunnot Kalevassa

Kuntoile luonnon helmassa

Bonavan myytävät asunnot Kalevassa vetävät puoleensa urheilun ystäviä. Täällä luonto ja monet harrastusmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla. Liisanpuiston, Kiovanpuiston ja Kalevan keskuspuiston muodostama viihtyisä puistovyöhyke asettuu aivan Kalevan sydämeen kutsuen kuntoilemaan, pelailemaan ja viettämään rattoisaa aikaa ystävien ja perheen kesken. Ihastuttavassa Sorsapuistossa piknikporukoiden iloinen nauru kuuluu pitkälle. Puistosta löytyy myös kuntoilupaikka aikuisille sekä petankkikenttä, peliareena ja lasten leikkipaikka.

Bonavan uudiskohde Kalevassa asettuu kivenheiton päähän Tampereen uintikeskusta, jonka tiloissa voi uinnin lisäksi treenata kuntosalilla. Viereen avattiin vuonna 2018 myös uusi maauimala, jonka allaskokonaisuudesta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto kaiken ikäisille polskijoille.

Kulttuuria ja mukavaa yhdessäoloa Kalevassa

Bonava-kodit Kalevassa kutsuvat kulttuuririentoihin omaan naapurustoon. Aivan kotikulmilta löytyvä Tampereen jäähalli ilahduttaa paikallisia jääkiekko-otteluiden lisäksi satunnaisilla konserteillaan ja kulttuuritapahtumillaan. Myös Hakametsän hallina tunnettu areena palvelee ympäri vuoden ja toisinaan jopa sen parkkipaikaltakin voi löytää esimerkiksi beach volley -tapahtuman tai kirpputorin.

Kalevan läheltä löytyy myös rakastettu Tampere-talo. Tampere-talossa järjestetään vuosittain satoja konsertteja, tapahtumia ja erilaisia tilaisuuksia. Toimipa se jopa presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanottonakin vuonna 2013. Bonavan myytävät asunnot Kalevassa odottavat uusia asukkaita. Tutustu kiehtovaan tarjontaamme ja ota kaikki irti lähialueen kulttuurimenoista.

Lähipalvelut

Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Bonavan uudiskohteet Kalevassa asettuvat ihanteellisesti keskustan palvelujen kupeeseen. Koulut, päiväkodit ja lähikaupat löytyvät kotikulmilta ja Tampereen yliopisto kävelyetäisyydeltä. Lisäksi Kalevasta löytyvät niin kampaamot, kuntosalit kuin kirjastokin. Ratinan sekä Koskikeskuksen ostosparatiisiin ja elokuvateatteriin pääsee kätevästi bussilla parissakymmenessä minuutissa.

Kätevat kulkuyhteydet

Bonavan myytävät asunnot Kalevassa sijaitsevat näppärien kulkuyhteyksien päässä keskustan palveluista ja riennoista. Kalevankadun ja Sammonkadun vartta pitkin kulkevilla busseilla keskustaan ja rautatieasemalle hurauttaa hetkessä ja pyörälläkin matka taittuu mukavasti. Autolla liikkuminen niin kaupungin sisällä kuin lähikaupunkeihin onnistuu kätevästi läheltä löytyvän Hervannan valtaväylän ansiosta.

Uuteen Bonava-kotiin pääsee kätevästi myös ratikalla, joka tuo kaupunkilaisten elämään ihan uusia ulottuvuuksia. Raitiovaunun ensimmäinen osa sisältää radat Pyynikintorilta itään Hervantajärvelle ja yliopistolliselle keskussairaalalle. Ratikka vie siis kätevästi myös Kalevaan ja Rosmariinin myytävien asuntojen kotiovelle. 

Uusi asunto Kalevassa tuo mielenrauhaa

Ostaessasi uuden Bonava-kodin, voit heittää hyvästit remonttihuolille ja repsottaville nurkille. Uusi asunto Kalevasta tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Lisäksi energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uuden asunnon kulutus on maltillista.

Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuvat toiminnalliset yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä. Bonavan myytävät asunnot Kalevassa on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Esteettömyys, laatu, hyvä äänieristys ja kattava varustelu luovat pohjan sujuvalle arjelle. Tämän lisäksi haluamme tarjota toimivia pohjaratkaisuja ja toiminnallisia yhteistiloja. Valitse omaksesi uusi asunto Kalevasta ja nauti arjen helppoudesta.

Uudiskohde Kalevasta on toimiva sijoitus

Kalevan uudet myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle Tampereen keskustan kainaloon. Kun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet vaivattomat, sijoitusasuntoon on helppo löytää asukkaat. Bonavan asunnot on suunniteltu huolella vastaamaan monenlaisten elämäntilanteiden tarpeita. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit houkuttelevat niin sinkkuja, pariskuntia kuin perheitä. Uudiskohde Kalevasta onkin mainio sijoituskohde arjen helppouden ja vetovoimaisen sijaintinsa ansiosta.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500