Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Kaleva

Kalevan myytävät asunnot

Uusia kotikortteleita

Uudiskohteet Kalevassa kutsuvat nauttimaan arjesta omaan kotikortteliin

Satsaa viihtyisään asumiseen ja valitse omaksesi uudiskohde Kalevasta. Kalevan Paletin uudet asunnot asettuvat kätevästi uuden ratikkalinjan varrelle ja kattavien palvelujen kainaloon. Kolmen uudiskohteen keskelle muotoutuu vehreä korttelipiha ja asumisen kruunaa spa-henkinen saunaosasto. Kaupat, koulut ja päiväkodit löytyvät nekin kävely- tai pyöräilymatkan päästä. Tarjolla on koteja moneen makuun. Oli haaveissa sitten yksiö, kaksio, kolmio tai ihana perhekoti, Kalevan Paletti tarjoilee persoonallisia vaihtoehtoja. Valitse omaksesi uudiskohde Kalevasta ja kotiudu elämää sykkivään naapurustoon.

Kuntoile luonnon helmassa

Bonavan myytävät asunnot Kalevassa vetävät puoleensa urheilun ystäviä. Täällä luonto ja monet harrastusmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla. Liisanpuiston, Kiovanpuiston ja Kalevan keskuspuiston muodostama viihtyisä puistovyöhyke asettuu aivan Kalevan sydämeen kutsuen kuntoilemaan, pelailemaan ja viettämään rattoisaa aikaa ystävien ja perheen kesken. Ihastuttavassa Sorsapuistossa piknikporukoiden iloinen nauru kuuluu pitkälle. Puistosta löytyy myös kuntoilupaikka aikuisille sekä petankkikenttä, peliareena ja lasten leikkipaikka.

Bonavan myytävät asunnot Kalevassa asettuvat kivenheiton päähän Tampereen uintikeskusta, jonka tiloissa voi uinnin lisäksi treenata kuntosalilla. Viereen avattiin vuonna 2018 myös uusi maauimala, jonka allaskokonaisuudesta löytyy varmasti sopiva kaiken ikäisille polskijoille.

Kulttuuria ja mukavaa yhdessäoloa Kalevassa

Bonavan myytävät asunnot Kalevassa kutsuvat kulttuuririentoihin kotikulmille. Aivan kotikulmilta löytyvä Tampereen jäähalli ilahduttaa paikallisia jääkiekko-otteluiden lisäksi satunnaisilla konserteillaan ja kulttuuritapahtumillaan. Myös Hakametsän hallina tunnettu areena palvelee ympäri vuoden ja toisinaan jopa sen parkkipaikaltakin voi löytää esimerkiksi beach volley -tapahtuman tai kirpputorin.

Bonavan myytävät asunnot Kalevassa asettuvat huippupaikalle lähelle rakastettua Tampere-taloa. Tampere-talossa järjestetään vuosittain satoja konsertteja, tapahtumia ja erilaisia tilaisuuksia. Toimipa se jopa presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanottonakin vuonna 2013. Bonavan myytävät asunnot Kalevassa odottavat uusia asukkaita. Tutustu kiehtovaan tarjontaamme ja ota kaikki irti lähialueen kulttuurimenoista.

Lähipalvelut

Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Bonavan myytävät asunnot Kalevassa asettuvat ihanteellisesti keskustan palvelujen kupeeseen. Koulut, päiväkodit ja lähikaupat löytyvät kotikulmilta ja Tampereen yliopisto kävelyetäisyydeltä. Lisäksi Kalevasta löytyvät niin kampaamot, kuntosalit kuin kirjastokin. Koskikeskuksen ostosparatiisiin ja elokuvateatteriin pääsee kätevästi bussilla parissakymmenessä minuutissa.

Kätevat kulkuyhteydet

Bonavan myytävät asunnot Kalevassa sijaitsevat näppärien kulkuyhteyksien päässä keskustan palveluista ja riennoista. Kalevankadun ja Sammonkadun vartta pitkin kulkevilla busseilla keskustaan ja rautatieasemalle hurauttaa hetkessä ja pyörälläkin matka taittuu mukavasti. Autolla liikkuminen niin kaupungin sisällä kuin lähikaupunkeihin onnistuu kätevästi läheltä löytyvän Hervannan valtaväylän ansiosta.

Tulevaisuudessa uuteen Bonava-kotiin pääsee kätevästi myös raitiovaunulla eli ratikalla, joka tuo kaupunkilaisten elämään ihan uusia ulottuvuuksia. Jo rakenteilla oleva raitiovaunun ensimmäinen osa sisältää radat Pyynikintorilta itään Hervantajärvelle ja yliopistolliselle keskussairaalalle. Ratikka vie siis kätevästi myös Kalevaan ja Paletin myytävien asuntojen kotiovelle. 

Uusi asunto Kalevassa tuo mielenrauhaa

Ostaessasi uuden Bonava-kodin, voit heittää hyvästit remonttihuolille ja repsottaville nurkille. Uusi asunto Kalevasta tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Lisäksi energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uuden asunnon kulutus on maltillista.

Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuvat toiminnalliset yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä. Bonavan myytävät asunnot Kalevassa on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Esteettömyys, laatu, hyvä äänieristys ja kattava varustelu luovat pohjan sujuvalle arjelle. Tämän lisäksi haluamme tarjota toimivia pohjaratkaisuja ja toiminnallisia yhteistiloja. Valitse omaksesi uusi asunto Kalevasta ja nauti arjen helppoudesta.

Uudiskohde Kalevasta on toimiva sijoitus

Kalevan uudet myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle Tampereen keskustan kainaloon. Kun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet vaivattomat, sijoitusasuntoon on helppo löytää asukkaat. Bonavan myytävät asunnot Kalevassa on suunniteltu huolella vastaamaan monenlaisten elämäntilanteiden tarpeita. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit houkuttelevat niin sinkkuja, pariskuntia kuin perheitä. Uudiskohde Kalevasta onkin mainio sijoituskohde arjen helppouden ja vetovoimaisen sijaintinsa ansiosta.