Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Tampereelle Kalevan kaupunginosaan, Pellervon kortteliin suunnitellaan uudiskohdetta nimeltä Tampereen Tuike.
Kodikas naapurusto

Pellervon kortteli

Asu vehreästi Kalevan sydämessä

Kuvaus

Asu vehreästi Kalevan sydämessä

Tulossa uusia koteja Kalevan idylliseen naapurustoon. Pellervon korttelin sijainti puiston vieressä, lähellä raitiolinjaa ja palveluja on ihanteellinen huolettomasta kaupunkiasumisesta haaveilevalle.

Kaleva tunnetaan energisenä kotipaikkana, jossa viihtyy koko perhe. Arvostetulta alueelta löytyy valmiina kaikki arjen palvelut kauppoineen, kouluineen ja harrastusmahdollisuuksineen. Keskustan sykekin on vain parin kilometrin päässä, ja läheltä kulkeva raitiovaunu sujuvoittaa liikenneyhteyksiä entisestään. Suunnitteilla oleva uudiskohde, Pellervon korttelin viimeistelevä Tampereen Tuike tuo uusia Bonava-koteja loistopaikalle vetovoimaisen naapuruston sydämeen. Rauhallinen sijainti päättyvän tien varrella ja puiston kupeessa tekee asumisesta entistä miellyttävämpää. Uudiskohteen suunnittelussa pyrittiinkin huomioimaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeet sekä uusien kotien että yhteisten tilojen osalta.

Sujuvaa arkea ja rentoa yhteisöllisyyttä

Tampereen Tuikkeen suunnittelun lähtökohtana oli huoleton arki omassa kodissa ja mukavassa naapurustossa. Pohjaratkaisuissa korostuvat valoisuus sekä eri elämäntilanteiden ja tarpeiden mukaan joustavat pohjaratkaisut. Koteihin tulee muun muassa miellyttävä lattialämmitys, komean korkeat ikkunat, energiatehokkaat kodinkoneet sekä laadukkaat sisustusmateriaalit. Lisäksi uusien Bonava-kotien asukkaiden arkea helpotetaan toteuttamalla kotitaloon yhteiskäyttöisiä tiloja, joiden suunnitteluun asukkaat pääsevät osallistumaan. Turvallisella piha-alueella on jo nyt monipuolisia toimintoja grillailusta lasten leikkeihin ja rentoon yhdessäoloon. Lisäksi asukkaiden käyttöön tulee Tuikkeen valmistumisen myötä muun muassa ulkokuntoilualue sekä istutuslaatikoita. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Kuvat

Naapurusto

 • Kulkuyhteydet Kalevassa

  Pellervon korttelista on keskustaan noin 2,5 kilometriä, ja matka taittuu uudella raitiovaunulla vain muutamassa minuutissa. 300 metrin päässä olevalle lähipysäkille pääsee mukavasti kotiovelta kävelytietä pitkin. Myös pyöräilyreitit tunnelmallisine puistonsivuineen ovat erinomaiset. Autolla Kehätielle on noin 3,5 kilometrin matka.

 • Koulut ja päiväkodit naapurustossa

  Vieressä sijaitsevat upouusi Pellervon päiväkoti ja alakoulun 1. ja 2. luokat, mikä tekee Pellervon korttelista ihanteellisen kotipaikan lapsiperheille. Sammon koululle matkaa on noin kilometri, Kissanmaan alakoululle 800 metriä. Sammon keskuslukio löytyy 900 metrin päästä ja Kalevan lukio 1,5 kilometrin päästä.

 • Kalevan lähipalvelut

  Kun kaikki tarvittava on lähellä, arjen pyörittäminen sujuu kuin tanssi. Kalevan S-market löytyy kävelyetäisyydeltä Sammonkadun varrelta ja Prismakeskus 1,2 kilometrin päästä. Lapsiperheiden iloksi Pellervon neuvolaan pääsee kävellen vain parissa minuutissa. Tammelakeskuksen terveysasemalle matkaa on noin 1,6 kilometriä.

 • Energistä arkea Kalevassa

  Kalevassa on helppo harrastaa, sillä naapurustosta löytyy muun muassa jäähalli, urheilupuisto pallokenttineen ja kuntoratoineen sekä uintikeskus, johon kuuluu uimahallin lisäksi maauimala. Kuntosalejakin on tarjolla moneen makuun. Perheen pienimmille suunnattu Lasten liikennepuisto sijaitsee Kalevan keskuspuistossa aivan uintikeskuksen naapurissa.

Etäisyydet

50 m

päiväkotiin

300 m

raitiovaunupysäkille

500 m

uintikeskukseen

400 m

lähikauppaan

Myytävät asunnot Kaleva