Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Härmälänranta. Täältä löydät uudet asunnot Härmälänrannassa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Härmälänranta

Bonavan uudiskohteet Härmälänrannassa

Kuvaus

Osta uudiskohde Härmälänrannasta

Miltä kuulostaisi koti rauhallisella paikalla, veden ja luonnon äärellä elämänmakuisessa naapurustossa? Härmälänrannan uudet Bonava-kodit tuovat Tampereelle moderneja asuntoja palvelujen läheisyyteen, luonnon valtaamaan tyyssijaan. Suppaille läheiseen Viikinsaareen tai virvelöi järven rannalla. Täällä arki maistuu lomalta.

Härmälänranta on uusi, urbaanin vehreä naapurusto, jonka suunnittelua on ohjannut alusta asti yhteisöllisyys ja hyvän olon elämä. Pyhäjärven rannalle sijoittuvalla Härmälänrannalla on pitkät ja vauhdikkaatkin juuret, muuntuihan se rohkeasti 1930-luvulla idyllisestä huvilarannikosta jykeväksi Valtion lentokonetehtaan alueeksi. Sisunaukion Lentäjänpoika-patsas ja vanha pienlentokone muistuttavat asukkaita alueen vahvoista juurista.

Ainutlaatuinen asuinalue sijoittuu nimensä mukaisesti rannalle ja tarjoaa upean vehreät lenkkimaisemat monilla puistoalueillaan. Täällä nautitaan aktiivisesta harrastustoiminnasta, yhteisöllisestä naapurustosta sekä luonnon rauhasta. Erinomaiset kevyen liikenteen väylät, jotka ulottuvat Tampereen keskustaan asti innostavat pyöräilemään. Kauniita puistomaisemia tarjoilee muun muassa Härmälän rantapuisto sekä Hatanpään kartanon arboretum. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia alueen asukkaille.

Härmälänrannan Bonava-kotien asukkaat voivat onnitella itseään kaupoista tällä urbaanilla tulevaisuuden asuinalueella. Rakentaminen uudella alueella on aloitettu vuonna 2006. Vetovoimaisuutta tulee vahvistamaan suunnitteilla oleva raitiovaunuyhteys Tampereen keskustaan. Alueelle on myös suunnitteilla uimaranta. Katso myytävät asunnot Härmälänrannassa ja avaa ovi elämäsi kotiin. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Myytävät asunnot Härmälänrannassa

Uudiskohteet Härmälänrannassa

Uudiskohteet Vellamon korttelissa tarjoavat huoletonta asumista vehreän urbaanissa naapurustossa. Ihanteellinen sijainti Härmälänrannan alueen rauhallisella laidalla puiston lähellä soveltuu loistavaksi kotipaikaksi erilaisiin elämäntilanteisiin. Korttelin suojaisa sisäpiha tulee sisältämään toiminnalliset leikki- ja oleskelualueet kuntoilupisteineen. Asukkaiden käyttöön suunnitellaan myös kattavat polkupyörän säilytystilat pyöränhuolto- ja pesupisteiden kera. 

Vellamon kortteliin nousee A-energialuokan kohde, Tampereen Vellamo 1, joka on suunniteltu asiakkaiden toiveet huomioiden. Puustellin keittotilojen lisäksi jokaisessa asunnossa on esimerkiksi oma parveke ja varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle. 

Uudet asunnot Härmälänrannassa tarjoavat loistavat puitteet kaupunkiasumisesta remonttivapaassa uudiskohteessa haaveilevalle. Tervetuloa mukavalle kotimatkalle yhteisölliseen, vauhdilla kasvavaan naapurustoon.

Uudisasunto Härmälänrannassa on ihanan huoleton

Härmälänrannan uudiskohteet tarjoavat sujuvaa asumista, joten voit heittää hyvästit remonttihuolille ja repsottaville nurkille. Bonavan myytävät asunnot Härmälänrannassa tuovat mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä rakennusvirheistä. Arki uudiskohteessa on huoletonta taloyhtiön menojen ollessa kontrollissa ja huolto-ohjelman ajan tasalla. Lisäksi energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uuden asunnon kulutus on maltillista.

Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuvat toiminnalliset yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä. Bonavan myytävät asunnot Härmälänrannassa on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Esteettömyys, laatu ja kattava varustelu luovat pohjan sujuvalle arjelle. Valitse omaksesi uusi asunto Härmälänrannasta ja kotiudu tälle luonnonläheiselle kaupunkialueelle.

Härmälänrannan uudisasunto on loistava sijoituskohde

Härmälärannan myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle kehittyvään kaupunginosaan hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Kun palvelut ja kutsuva luonto ovat lähellä sekä kulkuyhteydet vaivattomat, sijoitusasuntoon on helppo löytää asukkaat. Bonavan uudisasunnot on suunniteltu huolella vastaamaan monenlaisten elämäntilanteiden tarpeita. Selkeät pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit houkuttelevat niin sinkkuja, pariskuntia kuin perheitä. Uudiskohde Härmälänrannassa onkin mainio sijoituskohde vetovoimaisen sijaintinsa ja kehittyvien kulkuyhteyksiensä ansiosta.

Kattavat ulkoilumahdollisuudet kotiovellasi

Myytävät asunnot Härmälänrannassa sijoittuvat loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärelle. Monipuoliset lenkki- ja pyöräilyreitit avautuvat miltei kotiovelta. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot, lähialueen puistot ja läheltä löytyvä uimaranta takaavat arjen upeat puitteet ulkoiluun. Talvella Pyhäjärven jäillä pääsee niin hiihtämään kuin luistelemaan ja kuumana kesäpäivänä aaltoihin on ihana pulahtaa virkistäytymään. Hatanpään Arboretum on loistava retkikohde, johon pääsee reippailemaan puistoja halkovaa rantareittiä pitkin.

Härmälänrannan tenniskenttä sekä Vellamon korttelin viereen sijoittuva palloilukenttä tarjoavat hyvät liikuntamahdollisuudet omassa naapurustossa. Bonavan myytävät asunnot Härmälänrannassa ovat lyhyen matkan päässä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta, joka sisältää erittäin kattavat tilat niin yleisurheilun ja jalkapallon kuin salibandyn harrastamiseen.

Lähipalvelut ja yhteisöllinen Härmälänranta

Bonavan uudiskohteet Härmälänrannassa asettuvat lähietäisyydelle palveluista. Härmälänrannan lähikauppa sekä kortteliravintola Härlem löytyvät kävelymatkan päästä. Partolassa kilometrin päässä Vellamon kotikorttelista palvelevat isommat marketit sekä kauppakeskus Veska. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Päiväkoti toimii lähialueella, ja Härmälän koulu ja kirjasto sijaitsevat noin kilometrin päässä.

Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä. Viikinsaaressa on erityisesti kesäaikaan tarjolla kulttuurielämyksiä esimerkiksi Viikinsaaren kesäteatterin toimesta. Bonavan myytävät asunnot Härmälänrannassa kutsuvat tutustumaan alueen palveluihin.

Sujuvat kulkuyhteydet

Bonavan myytävät asunnot Härmälänrannassa sijaisevat loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Kattavat bussiyhteydet vievät sujuvasti keskustan palveluihin ja lähin bussipysäkki löytyy 400 metrin päästä. Härmälänrannan erinomaiset kulkuyhteydet tulevat paranemaan entisestään suunnitteilla olevan ratikkalinjan ansiosta. Vellamon uudiskohteet on helppo saavuttaa myös autolla, sillä Härmälänrannasta on hyvät yhteydet kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500