Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Härmälänranta

Bonava rakentaa Härmälänrantaan uusia kerrostalokoteja.

Elämänmakuinen Härmälänranta

Miltä kuulostaisi koti rauhallisella paikalla, veden ja luonnon äärellä elämänmakuisessa naapurustossa? Härmälänrannan uudet Bonava-kodit tuovat Tampereelle moderneja asuntoja palvelujen läheisyyteen, luonnon valtaamaan tyyssijaan. Täällä arki maistuu lomalta.

Härmälänranta on uusi, urbaanin vehreä naapurusto, jonka suunnittelua on ohjannut alusta asti yhteisöllisyys ja hyvän olon elämä. Pyhäjärven rannalle sijoittuvalla Härmälänrannalla on pitkät ja vauhdikkaatkin juuret, muuntuihan se rohkeasti 1930-luvulla idyllisestä huvilarannikosta jykeväksi Valtion lentokonetehtaan alueeksi. Sisunaukion Lentäjänpoika-patsas ja vanha pienlentokone muistuttavat asukkaita alueen vahvoista juurista.

Ainutlaatuinen asuinalue sijoittuu nimensä mukaisesti rannalle ja tarjoaa upean vehreät lenkkimaisemat monilla puistoalueillaan. Täällä nautitaan aktiivisesta harrastustoiminnasta, yhteisöllisestä naapurustosta sekä luonnon rauhasta. Erinomaiset kevyenliikenteenväylät, jotka ulottuvat Tampereen keskustaan asti innostavat pyöräilemään. Kauniita puistomaisemia tarjoilee muun muassa Härmälän rantapuisto sekä Hatanpään kartanon arboretum. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia alueen asukkaille.

Härmälänrannan Bonava-kotien tulevat ensimmäiset asukkaat voivat onnitella itseään kaupoista tällä urbaanilla tulevaisuuden asuinalueella. Rakentaminen uudella alueella on aloitettu vuonna 2006. Vetovoimaisuutta tulee vahvistamaan suunnitteilla oleva raitiovaunuyhteys Tampereen keskustaan sekä muun muassa uimaranta. Katso myytävät asunnot Härmälänrannassa ja avaa ovi elämäsi kotiin. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Bonavan uudisasunnot Härmälänrannassa

Kaikki kaupunginosat Uudiskohteet Härmälänranta

Vellamo tuo uusia koteja suosittuun Härmälänrantaan 

Uudiskohteet Vellamon kotikorttelissa tarjoavat huoletonta asumista vehreän urbaanissa naapurustossa. Ihanteellinen sijainti Härmälänrannan alueen rauhallisella laidalla puiston lähellä soveltuu loistavaksi kotipaikaksi erilaisiin elämäntilanteisiin. Vellamon kodit suunnitellaan sujuvaa arkea silmällä pitäen. Korttelin suojaisa sisäpiha tulee sisältämään toiminnalliset leikki- ja oleskelualueet kuntoilupisteineen. Asukkaiden käyttöön suunnitellaan myös kattavat polkupyörän säilytystilat pyöränhuolto- ja pesupisteiden kera. Uudet asunnot Härmälänrannassa tarjoavat loistavat puitteet kaupunkiasumisesta remonttivapaassa uudiskohteessa haaveilevalle. Tervetuloa mukavalle kotimatkalle yhteisölliseen, vauhdilla kasvavaan naapurustoon.

Kattavat ulkoilumahdollisuudet kotiovellasi 

Myytävät asunnot Härmälänrannassa sijoittuvat loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärelle. Monipuoliset lenkki- ja pyöräilyreitit avautuvat miltei kotiovelta. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot, lähialueen puistot ja läheltä löytyvä uimaranta takaavat arjen upeat puitteet ulkoiluun. Talvella Pyhäjärven jäillä pääsee niin hiihtämään kuin luistelemaan ja kuumana kesäpäivänä aaltoihin on ihana pulahtaa virkistäytymään. Hatanpään Arboretum on loistava retkikohde, johon pääsee reippailemaan puistoja halkovaa rantareittiä pitkin. 

Härmälänrannan tenniskenttä sekä Vellamon korttelin viereen sijoittuva palloilukenttä tarjoavat hyvät liikuntamahdollisuudet omassa naapurustossa. Bonavan myytävät asunnot Härmälänrannassa ovat lyhyen matkan päässä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta, joka sisältää erittäin kattavat tilat niin yleisurheilun ja jalkapallon kuin salibandyn harrastamiseen. 

Lähipalvelut ja yhteisöllinen Härmälänranta 

Bonavan uudiskohteet Härmälänrannassa asettuvat lähietäisyydelle palveluista. Härmälänrannan lähikauppa sekä kortteliravintola Härlem löytyvät kävelymatkan päästä. Partolassa kilometrin päässä Vellamon kotikorttelista palvelevat isommat marketit sekä kauppakeskus Veska. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti avataan 2021, Härmälän koulu ja kirjasto sijaitsevat noin kilometrin päässä.   

Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä. Viikinsaaressa on erityisesti kesäaikaan tarjolla kulttuurielämyksiä esimerkiksi Viikinsaaren kesäteatterin toimesta. Bonavan myytävät asunnot Härmälänrannassa kutsuvat kutsuvat tutustumaan alueen palveluihin.

Sujuvat kulkuyhteydet 

Bonavan myytävät asunnot Härmälänrannassa sijaisevat loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Kattavat bussiyhteydet vievät sujuvasti keskustan palveluihin ja lähin bussipysäkki löytyy 400 metrin  päästä. Härmälänrannan erinomaiset kulkuyhteydet tulevat paranemaan entisestään suunnitteilla olevan ratikkalinjan ansiosta. Vellamon uudiskohteet on helppo saavuttaa myös autolla, sillä Härmälänrannasta on hyvät yhteydet kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. 

Uudisasunto Härmälänrannassa on ihanan huoleton 

Vellamon uudiskohteet tarjoavat sujuvaa asumista, joten voit heittää hyvästit remonttihuolille ja repsottaville nurkille. Bonavan myytävät asunnot Härmälänrannassa tuovat mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä rakennusvirheistä. Arki uudiskohteessa on huoletonta taloyhtiön menojen ollessa kontrollissa ja huolto-ohjelman ajan tasalla. Lisäksi energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uuden asunnon kulutus on maltillista. 
 
Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuvat toiminnalliset yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä. Bonavan myytävät asunnot Härmälänrannassa on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Esteettömyys, laatu ja kattava varustelu luovat pohjan sujuvalle arjelle. Valitse omaksesi uusi  asunto Härmälänrannasta ja kotiudu tälle luonnonläheiselle kaupunkialueelle. 

Härmälänrannan uudisasunto on loistava sijoituskohde 

Härmälärannan myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle kehittyvään kaupunginosaan hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Kun palvelut ja kutsuva luonto ovat lähellä sekä kulkuyhteydet vaivattomat, sijoitusasuntoon on helppo löytää asukkaat. Bonavan uudisasunnot on suunniteltu huolella vastaamaan monenlaisten elämäntilanteiden tarpeita. Selkeät pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit houkuttelevat niin sinkkuja, pariskuntia kuin perheitä. Uudiskohde Härmälänrannassa onkin mainio sijoituskohde vetovoimaisen sijaintinsa ja kehittyvien kulkuyhteyksiensä ansiosta.