Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Härmälänrannan Vellamo

Uudiskohde Tampereen Härmälänrannassa

Naapurusto

 • Liiku ja nauti luonnosta

  Vellamossa pääset nauttimaan luonnosta. Kuumana kesäpäivänä Pyhäjärveen on ihana pulahtaa ja talven tullen jäinen järvi kutsuu hiihtämään. Koko järven ympäri ulottuva ulkoiluväylä, lähipuistot ja -saaret tarjoavat upeat ulkoilupuitteet. Palloilukenttä löytyy heti kotikorttelin vierestä. Tenniskenttä on 800 metrin, kuntosali kilometrin ja Pirkkahalli 2 kilometrin päässä. Rantaperkiön uimarannalle ja Hatanpään arboretumiin on mukava kävellä rantateitä pitkin.

 • Naapuruston tarina

  Pyhäjärven rannalle kohoavan uudiskohteen nimi ei ole sattumaa. Kotikorttelin vesistön läheisyyttä kuvaava Vellamo on arvostettu ja kaunis veden emäntä kalevalaisessa runoudessa. Myös Härmälänrannalla on syvät juuret. Se on palvellut menneisyydessään niin vehreänä eläinten laidunmaana, idyllisenä huvilarannikkona kuin aktiivisena Valtion lentokonetehdasalueena. Alueelta löytyy sen historiaa kunnioittaen Lentäjänpoika-patsas ja vanha pienlentokone.

 • Nauti lähipalveluista

  Vellamoon on helppo kotiutua, sillä palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Kuuden minuutin kävelymatkan päässä on sekä lähikauppa että kortteliravintola Härlem. Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti avataan 2021, Härmälän koulu ja kirjasto sijaitsevat noin kilometrin päässä.

 • Kätevien kulkuyhteyksien päässä

  Vaikka Härmälänrannassa arki sujuukin jo vaivattomasti, tulee suunnitteilla oleva ratikkalinja helpottamaan elämää entisestään. Bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset, lähin pysäkki on 400 metrin päässä. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla turvalliset säilytystilat polkupyörille sekä pyörän huolto- ja pesupiste.