Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Härmälänrannan Vellamo Tampereella.
Kodikas naapurusto

Härmälänrannan Vellamo

Elämän iloa ja sujuvaa arkea Tampereen järvimaisemissa

Tervetuloa esittelyyn

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Tampereen Vellamo 1:n uusiin Bonava-koteihin, joista A19 (3h+kt+s, 71,5 m², 2. krs) ja A20 (3h+kt, 55 m², 2. krs) on sisustettu esittelyasunnoiksi. Varaa sinulle sopiva aika oheisesta kalenterista.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Elämän iloa ja sujuvaa arkea Tampereen järvimaisemissa

Härmälänrannan Vellamo kutsuu sinut Pyhäjärven rannalle nauttimaan mukavasta arjesta. Täällä eletään pyöräilymatkan päässä Tampereen keskustasta.

Vellamo tuo uusia Bonava-koteja vauhdilla kehittyvään Härmälänrantaan. Lähietäisyydeltä löytyvät sekä kattavat palvelut, hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet, että kevyen liikenteen väylät, mutta silti eletään keskellä virkistävää luontoa. Tampereen keskusta on täältä noin kuuden kilometrin virkistävän pyöräilymatkan päässä. Naapuruston lähikauppa, kortteliravintola ja muutamat kivijalkakaupat palvelevat asukkaita jo tänään, monipuolisemmat ostopaikat löytyvät noin kilometrin päästä Partolan kauppakeskittymästä suurine tavarataloineen. Lähivuosien aikana Härmälänrannan Vellamosta muodostuu kukoistava yhteisöllisen ja tunnelmallisen asumisen kotipaikka.

Modernia asumista luonnon helmassa

Vellamo sijoittuu omalle tontille Härmälänrannan rauhalliselle laidalle puiston, palloilukentän sekä järven läheisyyteen. Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee muun muassa saunaosasto ja arkea ilahduttaa viihtyisä yhteispiha leikki-, kuntoilu- ja oleskelualueineen. Vellamon kotien suunnittelussa on panostettu sujuvaan arkeen helposti kalustettavine pohjaratkaisuineen ja fiksuine säilytystiloineen. Korttelin ensimmäinen uudiskohde, 7-kerroksinen Vellamo 1 on muuttovalmis. Uusissa kodeissa on muun muassa lasitetut parvekkeet, isot ikkunat ja lattialämmitys.

Kuvat

Naapurusto

 • Liiku ja nauti luonnosta

  Vellamossa pääset nauttimaan luonnosta. Kuumana kesäpäivänä Pyhäjärveen on ihana pulahtaa ja talven tullen jäinen järvi kutsuu hiihtämään. Koko järven ympäri ulottuva ulkoiluväylä, lähipuistot ja -saaret tarjoavat upeat ulkoilupuitteet. Palloilukenttä löytyy heti kotikorttelin vierestä. Tenniskenttä on 800 metrin, kuntosali kilometrin ja Pirkkahalli 2 kilometrin päässä. Rantaperkiön uimarannalle ja Hatanpään Arboretumiin on mukava kävellä rantateitä pitkin.

 • Naapuruston tarina

  Pyhäjärven rannalle kohoavan uudiskohteen nimi ei ole sattumaa. Kotikorttelin vesistön läheisyyttä kuvaava Vellamo on arvostettu ja kaunis veden emäntä kalevalaisessa runoudessa. Myös Härmälänrannalla on syvät juuret. Se on palvellut menneisyydessään niin vehreänä eläinten laidunmaana, idyllisenä huvilarannikkona kuin aktiivisena Valtion lentokonetehdasalueena. Alueelta löytyy sen historiaa kunnioittaen Lentäjänpoika-patsas ja vanha pienlentokone.

 • Nauti lähipalveluista

  Vellamoon on helppo kotiutua, sillä palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Kuuden minuutin kävelymatkan päässä on sekä lähikauppa että kortteliravintola Härlem. Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti sijaitsee noin 200 metrin päässä, Härmälän koulu ja kirjasto noin kilometrin päässä.

 • Kätevien kulkuyhteyksien päässä

  Vaikka Härmälänrannassa arki sujuukin jo vaivattomasti, tulee suunnitteilla oleva ratikkalinja helpottamaan elämää entisestään. Bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset, lähin pysäkki on 400 metrin päässä. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla turvalliset säilytystilat polkupyörille sekä pyörän huolto- ja pesupiste.

Etäisyydet

150 m

rantaan

6 km

keskustaan

1 km

ostoskeskukseen

400 m

bussipysäkille

900 m

kouluun

6 min

lähikauppaan

Myytävät asunnot Härmälänranta